Επανένωση Spice Girls με Victoria Beckham!

Η συγκλονιστική επανένωση της 30ης επετείου των Spice Girls ακολουθεί έξι μήνες μυστικών συνομιλιών και θα περιλαμβάνει τη Victoria Beckham.
Υπάρχουν επίσης σχέδια για ένα ντοκιμαντέρ με πλάνα που δεν έχετε ξαναδεί — με το Netflix και την Apple TV να θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα.

Η Emma Bunton, 47, η Geri Horner, 50, η Mel Brown, 48, και η Mel Chisholm, 49, συμφώνησαν προσωρινά να πραγματοποιήσουν περιοδεία το 2024 — με την μέχρι πρόσφατη απούσα Victoria να «φέρνει ιδέες στο τραπέζι».

Μια πηγή είπε: «Τα τελευταία χρόνια οι Spice Girls εξακολουθούσαν να λειτουργούν καθημερινά ως τέσσερεις, αλλά, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, η Victoria είναι τώρα κολλημένη και χαρούμενη που γιορτάζει ένα ορόσημο 30 χρόνια ζωής και δύναμης γυναικών.

“Τα προγράμματά τους είναι αρκετά γεμάτα, επομένως είναι δύσκολο να βρεθούν όλες σε ένα δωμάτιο ανά πάσα στιγμή. Όμως τους τελευταίους έξι μήνες υπήρξε περισσότερη επαφή ως πεντάδα από οποιαδήποτε άλλη στιγμή, μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.
«Η Βικτώρια θα γίνει 50 την επόμενη χρονιά και τα κορίτσια που θα κλείσουν τα 30 -σαν συγκρότημα- φαίνονται να θέλουν να γιοράσουν και τα δύο γεγονότα”.

«Δεν θα υπάρξει νέα μουσική και η Βικτώρια είναι ανένδοτη ότι δεν θέλει να εμφανιστεί ζωντανά εκτός και αν θα έχει μια απίστευτα συναρπαστική ευκαιρία”

«Τα κορίτσια συζήτησαν επίσης για ένα ντοκιμαντέρ που θα έδειχνε πλάνα από τα παρασκήνια που δεν είχαν ξαναδεί οι θεατές καθώς και πρόσφατες συνεντεύξεις. Και οι πέντε συμμετέχουν για να σηματοδοτήσουν τα 30 χρόνια με κάποιο τρόπο, σχήμα ή μορφή. Είναι πολύ συναρπαστικό.”
Να υπενθυμίσουμε ότι η Βικτόρια έχασε την περιοδεία των κοριτσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2019.
Η Mel C ερμήνευσε ένα σόλο σετ στο φετινό Glasto όπου αποκάλυψε ότι: «Όλες οι Spice Girls θα ήθελαν να παίξουν Glasto, αυτή είναι η αλήθεια”.

«Όπως είπα στο κοινό, όταν τραγούδησε μερικά τραγούδια των Spice Girls, “Είναι μια προθέρμανση για την επόμενη χρονιά;”».

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1994, με το ντεμπούτο single Wannabe να φτάνει στο Νο1 σε 37 χώρες το 1996. Τα πρώτα έξι σινγκλ τους κατάφεραν να φτάσουν στο Νο1 και έγιναν σύμβολο του φεμινισμού της δεκαετίας του ’90.
Η Geri εγκατέλειψε το 1998 και το συγκρότημα έκανε παύση το 2000, με τα πέντε κορίτσια να απολαμβάνουν επιτυχημένες σόλο καριέρα.

Το 2007 επανενώθηκαν για λίγο για μια παγκόσμια περιοδεία με τα εισιτήρια για τη συναυλία τους στο London O2 να εξαντλούνται σε δύο λεπτά.
Πέντε χρόνια αργότερα εμφανίστηκαν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Ένα είναι το σίγουρο, αν επανενωθούν για συναυλία ή συναυλίες το 2024, θα γίνει χαμός!

Πηγή είδησης: www.thesun.co.uk

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

13ο Φεστιβάλ Φράουλας στην Δερύνεια

Ετοιμάζεται το 13ο Φεστιβάλ Φράουλας το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου του 2024, στο Γήπεδο “Αναγέννησης” Δερύνειας, με πολλές εκπλήξεις. Ετοιμαστείτε για συναρπαστικές

error: Content is protected !!