Το παγκόσμιο brand Shell στα Λιβάδια εξυπηρετεί το κοινό 24/7

Καύσιμα Shell: Τα διαφοροποιημένα καύσιμα Shell εξελίχθηκαν μέσα από μακρά έρευνα στα επιστημονικά εργαστήρια κι έχουν δοκιμαστεί σε αγώνες και σε συνθήκες καθημερινής οδήγησης.

Το παγκόσμιο brand της Shell βρίσκεται και στα Λιβάδια Λάρνακας (Ανδρέα Σουρουκλή 14 7060) και εξυπηρετεί το κοινό μέσω ενώς σύγχρονου βενζινάδικου με φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό.

Η Coral Energy Products Cyprus Ltd, θυγατρική της Coral A.E. ξεκίνησε τη λειτουργία πρατηρίων με το εμπορικό σήμα Shell στην Κύπρο.
Η εταιρεία  δραστηριοποιείται στην Κύπρο από τον Ιανουάριο του 2017 μετά την εξαγορά της Lukoil Cyprus Limited από την Coral A.E. η οποία κατέχει τα δικαιώματα χρήσης του σήματος Shell για την Ελλάδα και τη Σερβία.

Η μητρική εταιρεία Coral A.E. (πρώην Shell Hellas A.E.) λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926. Με περίπου 750 πρατήρια που λειτουργούν σήμερα υπό το σήμα Shell, η εταιρεία έχει μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 22% και κατατάσσεται πρώτη στην Ελληνική αγορά.

H Coral Energy Products Cyprus Ltd ήρθε δυναμικά στην Κυπριακή αγορά έχοντας διασφαλίσει τη χρήση του εμπορικού σήματος Shell μέσα από μακροχρόνια συμφωνία. Η συμφωνία περιλαμβάνει υποστήριξη και μεταφορά τεχνογνωσίας σχετικά με τα καύσιμα, τις νέες τεχνολογίες, τις υπηρεσίες και το marketing. Αυτό σημαίνει ότι η έρευνα και ανάπτυξη στα καύσιμα που πραγματοποιείται σε διεθνές επίπεδο, μέσα στα εργαστήρια της Shell, θα μεταφέρεται και στο πρατήριο προς όφελος του Κύπριου καταναλωτή.

Ήδη η εταιρεία λειτουργεί πρατήρια με το σήμα Shell στις περιοχές της Λεμεσού και Λευκωσίας ένα στo Δήμο Λιβαδιών στη Λάρνακα και στη Λάρνακα στη Λεωφόρο Αρτέμιδος.

Ήδη από την πρώτη περίοδο ανάπτυξης των πρατηρίων διατίθενται τα κορυφαία διαφοροποιημένα καύσιμα της οικογένειας V-Power, η βενζίνη Shell V-Power 98 οκτανίων και το πετρέλαιο κίνησης Shell V-Power Diesel καθώς και η κάρτα διαχείρισης στόλου Coral Pass. Πολύ σύντομα θα λανσαριστούν στην αγορά και άλλες μοναδικές υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.coralenergy.com.cy

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!