13ο Φεστιβάλ Φράουλας στην Δερύνεια

Ετοιμάζεται το 13ο Φεστιβάλ Φράουλας το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου του 2024, στο Γήπεδο “Αναγέννησης” Δερύνειας, με πολλές εκπλήξεις.

Ετοιμαστείτε για συναρπαστικές δραστηριότητες όπως διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής με την Χρύσω Λέφου. Συλλεκτικά μπλουζάκια για τον εορτασμό της 30ης επετείου του Δήμου Δερύνειας, και διασκέδαση για όλες τις ηλικίες με την παιδική γωνία. Μασκότ φράουλας, παιδικό θέατρο, αγγειοπλαστική, χειροτεχνίες, face painting, και άλλες πολλές εκπλήξεις!
Το Φεστιβάλ θα ντύσουν καλλιτεχνικά και μουσικά οι Γιάννη Διονυσίου, Ασπασία Στρατηγού, Δημήτρης Σουρουλλά, Μυρτώ Μελετίου και ο Παναγιώτης Λοΐζου και την μπάντα του.

Η είσοδος θα ανοίξει 16:45 και θα είναι ελεύθερη.

Ο Δήμος Δερύνειας γιορτάζει 30 χρόνια! Επι της ευκαιρίας δημιουργήσαμε συλλεκτικές μπλούζες για το Φεστιβάλ Φράουλας! 🍓Προπαραγγείλετε τις δικές σας μπλούζες με σχέδια φράουλας σήμερα! Διαθέσιμες σε εκδόσεις για γυναίκες, παιδιά και άνδρες!
Προπαραγγείλετε τη δική σας στο info@deryneia.org.cy🤍🍓
Για να παραγγείλετε, παρακαλούμε αναφέρετε στο email το όνομά σας, την ποσότητα, το μέγεθος και έναν αριθμό τηλεφώνου!✨📩

In honour of 30 years of Deryneia Municipality we created our limited strawberry edition t-shirts!🍓Pre-order your limited edition anniversary t-shirts with strawberry designs today! Available in women’s, kids’, and men’s editions. Secure yours now at: info@deryneia.org.cy
Don’t miss out on this delicious way to mark the occasion!🤍🍓
To order, please mention in the email your name, the quantity, the size, and a telephone number!✨📩

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!