Η Sarah Jessica Parker επέλεξε να μην κάνει πλαστικές επεμβάσεις γερνά φυσιολογικά, τα λέει μια χαρά και παραμένει ίνδαλμα

Της Γιώτας Δημητρίου

Η γυναίκα που αγαπήθηκε και έγινε πρότυπο μόδας για εκατομμύρια κόσμου, ως Carrie Bradshaw στην “ιστορική” τηλεοπτική σειρά (και μετέπειτα κινηματογραφική ταινία) Sex and the City αποφάσισε να μην κάνει πλαστικές επεμβάσεις, όπως γίνεται συνήθως με το υπόλοιπο Hollywood και όταν μιλάει για το θέμα αυτό τα λέει πολύ ωραία.

Η γυναίκα ηθοποιός που λατρεύει τα βιβλία και έχει ιδιαίτερη σχέση με αυτά, μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «The Howard Stern Show».

Η ίδια επέλεξε να μην κάνει κάποια αισθητική παρέμβαση, όμως, όπως τόνισε, καταλαβαίνει απόλυτα γιατί καταφεύγει ο κόσμος στις πλαστικές επεμβάσεις. Η Σάρα αναφέρθηκε στην κοινωνική πίεση που κυριαρχεί, εις βάρος γυναικών: «Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι κάνουν αυτή την επιλογή. Δίνεται τόσο μεγάλη έμφαση, ειδικά στις γυναίκες -κυρίως στις γυναίκες, για την εμφάνισή τους». «Ακόμα και πέρυσι, όταν βγήκαμε στον αέρα με τη νέα σεζόν (του And Just Like That) υπήρχαν τόσα πολλά άρθρα για τη γήρανση και την αξιοπρεπή γήρανση και τα “μαλλιά της Sarah Jessica Parker που είναι γκρίζα”.
Όπως είπε η διάσημη ηθοποιός κανείς δεν σχολίασε τα γκρίζα μαλλιά του συναδέλφου της επειδή είναι άντρας, όμως ο διεθνής τύπος και το κοινό, στάθηκαν στις δικές της λευκές τρίχες, έστω και με θετικό τρόπο.

Όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί πως είναι όμορφη, η Jessica Sarah Parker είπε: «Θεωρώ πως είμαι ευπαρουσίαστη. Όμως δεν θα κάτσω να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Νομίζω ότι είμαι μια χαρά».
Όταν η συζήτηση πήγε στις πλαστικές επεμβάσεις, το botox και το face lift, η Sarah Jessica Parker είπε πως δεν πήρε ποτέ την απόφαση να κάνει κάποια επέμβαση.

Η Σάρα τόνισε: «Νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να κάνει ό,τι τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα βγαίνοντας από την πόρτα του σπιτιού τους».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Γάτος με τις Μπότες στη Λάρνακα

«Ο Γάτος με τις μπότες» επιστρέφει!Το θέατρο Piccolo, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε, επαναφέρει στη σκηνή τη θεατρική παράσταση «Ο Γάτος με τις μπότες»

13ο Φεστιβάλ Φράουλας στην Δερύνεια

Ετοιμάζεται το 13ο Φεστιβάλ Φράουλας το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου του 2024, στο Γήπεδο “Αναγέννησης” Δερύνειας, με πολλές εκπλήξεις. Ετοιμαστείτε για συναρπαστικές

error: Content is protected !!