Emily in Paris για 4η σεζόν με…a little bit of Rome!

SkalaTimes Team

Δεν είναι μόνο ο Μητσοτάκης που βλέπει Emily in Paris, όπως είχε δηλώσει στον Αρναούτογλου, αλλά και ο μισός πληθυσμός (οκ, εννοούμε αρκετός κόσμος όλων των ηλικιών).
Αν και εσείς είστε φαν, (όπως κι εμείς εδώ στο SkalaTimes), να σας ενημερώσουμε ότι η 4η σεζόν που ειναι ήδη γεγονός, θα έχει και a little bit of Rome! Just a little bit!

Τα τρία βασικά ερωτήματα που μας άφησε η τρίτη σεζόν είναι κυρίως:
Τι θα γίνει με την Emily και τον Gabriel.
Αν ο Alfie θα παίξει και στον νέο κύκλο.
Και αν η ιστορία τής εγκυμονούσας πια Camille με τη Sofia θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Elle, «η 4η σεζόν θα έχει να κάνει περισσότερο με την πλοήγηση σε περίπλοκες σχέσεις, προσωπικές και εργασιακές, και πώς αυτές έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους», εξήγησε ο δημιουργός της σειράς, Darren Star.
«Η Emily θα εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον Alfie, τον Gabriel και την Camille. Αυτές οι εργασιακές σχέσεις είναι πραγματικά γεμάτες με συναισθηματικές συγκρούσεις».

Κι ενώ η Emily (Lilly Collins) ετοιμάζεται να επιστρέψει με την 4η σεζόν στο Netflix μας προετοιμάζει για όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς.

«Μπορούμε να πούμε ότι η τελευταία σεζόν, έκλεισε με έναν λίγο δραματικό τρόπο και έκπληξη, τα πράγματα δεν τελειώνουν εκεί. Έγιναν τόσα για τα οποία χρειαζόμαστε απαντήσεις. Πληγώθηκε ο Alfie; Θα πάρει ο Gabriel αστέρι Michelin; Θα πάει η Mindy με το συγκρότημα στην Eurovision; Και τι γίνεται με την Camille; Θα αντέξει η αναζωπυρωμένη αγάπη της Sylvie; Και η ερώτηση στο μυαλό όλων μας: Θα τα βρουν επιτέλους η Emily με τον Gabriel;».

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα έχουμε περισσότερη διασκέδαση και μόδα και φυσικά πιο πολύ δράμα να σας προσφέρουμε. Η Emily θα πρέπει να αποφασίσει αν ό,τι ήθελε πάντα, είναι κι αυτό που όντως χρειάζεται. Κι ενώ η καρδιά της παραμένει πιστή στο Παρίσι, η ζωή της θα έχει κάποιες απρόσμενες τροπές αυτή τη σεζόν. Μην εκπλαγείτε αν πάει διακοπές στη Ρώμη».


Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

13ο Φεστιβάλ Φράουλας στην Δερύνεια

Ετοιμάζεται το 13ο Φεστιβάλ Φράουλας το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου του 2024, στο Γήπεδο “Αναγέννησης” Δερύνειας, με πολλές εκπλήξεις. Ετοιμαστείτε για συναρπαστικές

error: Content is protected !!