Ιούνιος: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Γράφει η Αστρολόγος Δέσποινα Κυπριανού.
Την Δέσποινα μπορείτε να την βρείτε: Facebook =Δέσποινα Κυπριανού (Despina Kyprianou) www.facebook.com/deinas.paradise μέσω μεσεντζερ ή απευθείας στο τηλέφωνο 99936627

Με ταξιδιάρικη διάθεση μας έχει υποδεχτεί ο Ιούνιος. Μήνας που κρατά στα σπλάχνα του το
Θερινό Ηλιοστάσιο και την αρχή του θέρους.
4/6 Ολοκόκκινο το ολόγιομο Φεγγάρι …με γεύση και μυρωδιά φράουλας μας παρασέρνει σε
κόσμους, κουλτούρες και αναζήτηση νέων ιδανικών, διαδρομών και ονείρων. Σε εποχές όπου
αναζητούσαν την κατάλληλη ώρα και στιγμή της πλήρης ωρίμανσής της για την συγκομιδή του εν λόγο φρούτου ….
Γαλουχεί με γνώσεις, περιπέτεια, υψηλά ιδανικά και θεία Πίστη από τους Τοξότες η
σημαντικότερη του Ζωδιακού Σελήνη. Ενώ ο Ζωοδότης Ήλιος από τους Διδύμους διδάσκει την
Γλώσσα του Κόσμου. Αυτήν την μία που κρύβει έννοιες, σημάδια και τον Θείο Λόγο, μα τα
μεταφέρει απλά στο μυαλό. Ζητά ισορροπία ανάμεσα σε λογική και συναισθήματα. Της αντίληψης της Αξίας κάθε διαδρομής . Της γνώσης που έχει περισυλλεχθεί σε κάθε στροφή και την αλήθεια που απελευθερώνει και οδηγεί στα πραγματικά όνειρα. Δεν υπάρχουν αναλήθειες ούτε και η ανάγκη να κρύβεσαι πίσω από ανασφάλειες ,εμπνεύσεις του μυαλού.
«Ότι σπείρεις θα θερίσεις» σιγομουρμουρίζει ο Γέρο Κρόνος –Χρόνος που έχει βαλθεί να
πραγματώσει «’Όνειρα». Όνειρα με γερές βάσεις, δομές, οργάνωση, πίστη, υπομονή, την
αίσθηση του Δικαίου, του ρεαλισμού. Όνειρα με Αξίες ικανά για την εξελικτική πορεία του Ολου.
Η μόνη παραίτηση είναι αυτή του φανατισμού και της προσκόλλησης ενώ είναι η ώρα να
αποδειχτεί η Ωριμότητα του Είναι.
Η ανάγκη για επικοινωνία και επαφές αυξάνεται, ενώ η αυλαία των Λεόντων ανοίγει για την Ντίβα του ζωδιακού Αφροδίτη στις 6/6. Έρχεται να κλέψει τις παραστάσεις αυτή η Αφροδίτη με την διαμονή της στο εν λόγο ζώδιο μέχρι και τις 8/10. Πλούσια, Φλογερή και άκρος ελκυστική, ανοίγει τις πίστες διασκεδάσεων, με την καλοπέραση, τα θεατρικά σανίδια τα επενδυτικά σχέδια να την αφορούν άμεσα. Μέσα στο Ζώδιο των Λεόντων ανάβει τα αίματα με τα ερωτικά αλλά και τα οικονομικά να είναι τα φλέγων θέματα του επόμενου διαστήματος .Ο Πλούτωνας είναι ο μόνος που κινείται σε ανάδρομη πορεία (προς το παρόν)και την καλεί να μεταμορφωθεί και να αναδυθεί στο Φώς του Ηλίου. Η Κυρία των Αξιών θα χρειαστεί να προσέξει σε κάθε βήμα τα παιχνίδια εξουσίας, την ασυδοσία και την δραματοποίηση των συναισθημάτων της. Να έχει την απαιτούμενη πειθαρχεία τόσο στα οικονομικά μα και στα ερωτικά παιχνίδια. Οι Λέοντες την υπενθυμίζουν την Φήμη της και πώς κάθε απογοήτευση θα οφείλετε σε αυταρχισμό, εγωκεντρικό πείσμα και επιφανειακότητα ενώ το κλειδί κρύβετε στην Ιεραρχία και περίσκεψη των πραγματικών αναγκών.
Κριοί, Λέοντες και Τοξότες αυτή η Αφροδίτη σας Ανήκει!
Στις 11/6 και αφού έχει «διαλογιστεί» τις πραγματικές του αξίες ο Κύριος της Νόησης και
επικοινωνίας Ερμής ,αναχωρεί για το ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 26/6 . Στο δικό του περιβάλλον, η επικοινωνία γίνετε διάχυτη με σωρεία πληροφοριών, έξυπνων ιδεών και λύσεων να κατακλύζουν τον ορίζοντα , ενώ οι δρόμοι θα γεμίζουν με νεαρόκοσμο καβάλα σε μηχανάκια.
Παράλληλα ο τουρισμός, οι επικοινωνίες και το εμπόριο θα έχουν την τιμητική τους. Ο Πλούτωνας την ίδια μέρα ενεργοποιεί σε αναδρομή κίνηση την αναιρετική 29 η μοίρα Αιγόκερων. Υπενθυμίζει την δύναμη του Νου, της πειθούς και της αυτοπραγμάτωσης καθώς ετοιμάζεται να αποκαλύψει και να καταρρίψει κάθε εμμονή , προσκόλληση και κακοδιαχείριση εξουσίας. (Δυσφορία έχοντας θέσεις σημαντικές). Θα χρειαστεί προσοχή σε επικοινωνία, στους δρόμους και σε μονοδιάστατες σκέψεις στα μέσα του μήνα καθώς ο Κρόνος θα βρίσκετε σε θέση «στάσης» έτοιμος να κινηθεί σε ανάδρομη φορά στις 17/6. Καλό θα είναι να αποφευχθούν τυχών υπογραφές συμβολαίων, ειδικότερα γύρω στις 25/6 καθώς η συνάντηση του με τον Ποσειδώνα κρύβει ψευδή, ασυνεννοησία, αίσθηση απάτης και αυταπάτης . Από την θέση του βοηθά Ζυγούς και Υδροχόου ενώ προσοχή θα χρειαστούν Παρθένοι , Τοξότες και Ιχθύες . Δίδυμοι μου , η ενέργεια του στα δικά σας χέρια.
17/6 Ήλιος και Σελήνη αγκαλιάζονται στην 26 η μοίρα Διδύμων. Κλείνουν κύκλους και θέτουν νέους στόχους σαν σχηματίζουν την Νέα Σελήνη του μήνα. Ο συνδυασμός της με τον Ποσειδώνα θα φέρει εσωτερικές συγκρούσεις, διλήμματα και σύγχυση σε στόχους ενώ οι πληροφορίες που παίρνουμε από τους άλλους θα χρειαστεί να ελέγχονται διπλά εάν είναι αληθή. Προσέχουμε από ατυχήματα ή και διαλυτικές τάσεις. Τάσεις χωρισμών. Το καλάθι μικρό σε υποσχέσεις ενώ ο κανόνας του Ποσειδώνα είναι η Διάκριση.
21/6 Απαρχής Καλοκαίρι ! Ο Ζωοδότης Ήλιος περνά στους Καρκίνους. Η ευωδία του καρπουζιού
γίνετε ένα με το θαλάσσιο αεράκι ενώ τραγανοί λουκουμάδες θα μας συνοδεύουν το απογευματινό
καφεδάκι . Κάποιοι , εκείνοι οι τυχεροί ,θα έχουν την ευκαιρία να τους μοιραστούν με νέες αγάπες να υπόσχονται Χίλιες και 1 νύχτες αλχημείας.
Η τελευταία εβδομάδα του μήνα κρύβει εντάσεις και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς ο Άρης από τους Λέοντες θα έρθει σε κόντρα δυνάμεων με τον Ουρανό από τους Ταύρους. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη ενώ το νευρικό σύστημα θα περνά από τέστ υπομονής και διάκρισης Ορίων. Προσοχή σε θέματα Υγείας Τα σταθερά Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί από ξαφνικά γεγονότα , πείσματα και ισχυρογνωμοσύνη. Τάσεις εντάσεων, φωτιών, αντιδραστικότητας , χωρισμών . Κλειδί η πειθαρχεία , η σταθερότητα στη θέληση της πραγμάτωσης, η οργάνωση και η σύνεση του Κρόνου. Νέα από τον χώρο του θεάματος που θα σοκάρουν.
Τέλος ο μήνας αποχωρεί με τον Κύριο του Ασυνειδήτου Ποσειδώνα να ετοιμάζεται να κινηθεί σε
ανάδρομη φορά μέχρι και τις 6/12. Η συμβουλή του σε ολη την διάρκεια είναι η εσωτερική
ενδοσκόπηση και η κατανόηση της Ψυχής του Κόσμου!

ΚΡΙΟΙ
Είστε από τους πιο ευνοημένους του καλοκαιριού . Ναι μεν τα οικονομικά σας ζητούμενα και πώς θα νοιώσετε ασφαλείς σας απασχολεί άμεσα , όμως έχει φτάσει ο καιρός να αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας . Ήδη ο Ερμής σας έχει φέρει τις απαιτούμενες πληροφορίες πώς να διαχειριστείτε αυτούς τους τομείς , όπως και να αναπτύξετε την αυτοπεποίθηση σας για να βρείτε άμεσες λύσεις. Ο Δίας έχει περάσει ήδη στα οικονομικά σας και θα σας αυξήσει τόσο τα κέρδη μα και την τάση καλοπέρασης και σπατάλης. Να θυμάστε την διάκριση και την σωστή διαχείριση τόσο οικονομικών μα και συναισθημάτων. Η Πανσέληνος σας ολοκληρώνει ζητούμενα γνώσεων ενώ παράλληλα με το πέρασμά του Ερμή στους Διδύμους , θα σας χαρίσει νέες γνώσεις , ευκαιρίες σε ταξίδια ενώ θα θελήσετε να θέσετε νέους στόχους σε ότι αφορά την εξελικτική πορεία του μυαλού σας. Ευνοήστε σε νέα διδακτικά προγράμματα και την εξέλιξη των ταλέντων σας. Εάν δικαστικά ζητήματα ισορροπήστε με διάκριση , ολοκληρώστε τα και απελευθερωθείτε. Στην κόντρα του με τον Κρόνο, πάρτε τον χρόνο σας να ξεκουραστείτε και αποφύγετε να σκέφτεστε μονοδιάστατα. Ο Άρης, δικός σας κυβερνήτης ,από τους Λέοντες σας θέλει να δράσετε εποικοδομητικά και να δημιουργήσετε από περιπέτειες μέχρι επιχειρήσεις. Τα φλερτ προς και από εσάς γίνονται διάχυτα ειδικά και με το πέρας της Αφροδίτης στους Λέοντες. Για 5 μήνες θα έχετε άπλετη χαρά ,δημιουργία, φλερτ, νέες ερωτικές γνωριμίες και εύκολο κέρδος .Με την συμπόρευση των 2 αιώνιων εραστών έχετε ευκαιρίες σε νέες ερωτικές σχέσεις μα και στην υποστήριξη κάθε σας νέας επενδυτικής δραστηριότητας. Παιδία, χαρά και διασκέδαση για τον μήνα, μόνο προσέξτε από υπερβολές και οικονομικές απαιτήσεις. Πάν μέτρο άριστον. Το Θερινό Ηλιοστάσιο ρίχνει τον Ήλιο στο σπίτι και την οικογένεια σας .Κάποιοι θα έχετε ευκαιρία να ζήσετε στιγμές με τους οικείους σας, να τακτοποιήσετε ζητούμενα εστίας και ακίνητης περιουσίας. Η Ζωή του Φωτός στο σπίτι σας. Η Νέα Σελήνη στις 18/6 στους Διδύμους μπορεί να σας θολώσει κάπως το μυαλό αλλά θα σας καλέσει να πειθαρχήσετε στο στόχο σας χωρίς παραιτήσεις και να βρείτε υποστηρικτικούς διδασκάλους, σπουδές ή και νέες φιλοσοφίες , που θα ευνοήσουν την μετέπειτα σας καριέρα.

ΤΑΥΡΟΙ
Αργοκίνητος ο Ερμής μέχρι τις11/6 βρίσκετε στα δικά σας χέρια, υπενθυμίζοντας σας τις
πραγματικές σας Αξίες ενώ οι πληροφορίες που έχετε λάβει γίνονται το κλειδί για την επόμενη σας δράση. Δώστε προσοχή στις πληροφορίες ενώ ανοίξτε τους ορίζοντες σας χωρίς πείσματα σε μονοδιάστατες απόψεις. Η Πανσέληνος σας θέλει να ολοκληρώσετε οικονομικά ζητούμενα που αφορούν εσάς και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας, ώστε να θέσετε νέους τρόπους διαχείρισης αυτών των ζητουμένων και τα ανάλογα Όρια. Μην ξεχνάτε πως ο Ουρανός στο δικό σας ζώδιο σας ζητά να βρείτε μέσα σας την Αξία σας και να υποστηρίξετε την αυθεντικότητα σας. Με την παραμονή του στους Διδύμους μέχρι τις 27/6 θα σας φέρνει νέες ιδέες και να βρείτε ρυθμιστικές λύσεις που θα σας διευκολύνουν τόσο οικονομικά αλλά και να ανέβει η διάθεση σας. Διπλές πηγές εσόδων. Η δική σας Κυβερνήτης, Αφροδίτη ετοιμάζεται να εισέρθει στο παραδοσιακό σας σπίτι, τους Λέοντες όπου και για 5 μήνες θα θελήσει με την ομορφιά της να σας χαρίσει ευχάριστες πιο ιδιωτικές στιγμές με τους οικείους σας, ενώ βοήθειες και υποστηρίξεις έρχονται από αυτό τον τομέα. Προσέχετε όμως μην σκορπιστείτε σε πολυτέλεια άνευ λόγου και φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Φλερτ, έρωτες αλλά και πολλές απαιτήσεις από το οικογενειακό σας περιβάλλον και σε θέματα σπιτιού. Καλά είναι να υπάρχει δίκαιη κατανομή ευθυνών στα οικονομικά ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας για να μην γίνετε πεδίο ρήξεων . Εάν είστε ελεύθεροι ο έρωτας θα σας κτυπήσει την πόρτα αλλά προσέξτε από τάσεις προσκολλήσεων και εμμονών. Μην ξεχνάτε πως και ο Πλούτωνας σας καλεί να μεταμορφωθείτε σε κάτι ιδιαίτερα αυθεντικό και πρωτοπόρο. Ο Άρης είναι και αυτός στο οικογενειακό πεδίο ζητώντας δημιουργική δράση για να μην φέρει εντάσεις με γονείς και οικογένεια. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή μέχρι 20/7 να μην φέρει ρίξεις και ασυμφωνίες. Η Νέα Σελήνη στις 18/6 πιθανόν να σας φέρει κάποια νέα και εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητούμενα όμως ίσως να νοιώσετε ανασφάλειες και σύγχυση στους στόχους
σας. Προσέξτε από φιλικά πρόσωπα που ίσως θελήσουν να σας εξαπατήσουν. Καλύτερα μικρό
καλάθι σε υποσχέσεις και οριοθετήσεις σε οικονομικά ζητούμενα . Προσέξτε την Φήμη σας και
ειδικά προς το τέλος του μήνα την εκκεντρικότητα και τις ρίξεις με τους οικείους σας. Δώστε
προσοχή σε θέματα Υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ζωοδότης Ήλιος είναι στα χέρια σας .Λάμπετε καθώς ακόμα διανύουμε την δική σας Ηλιακή
επιστροφή. Ένα ολόγιομο Φεγγάρι με μυρωδιά Φράουλας θέλει να σας απελευθερώσει από ότι
σας κρατάει δέσμιο, ενώ σχέσεις και συνεργασίες ολοκληρώνουν κύκλους θέλοντας από εσάς να
αντιληφθείτε κατά πόσο είναι συμβατές για σας. Είναι η στιγμή της δικής σας ωρίμανσης και να
βάλετε σε ισορροπία τους τρόπους διαχείρισης των προσωπικών σας σχέσεων και συνεργασιών.
Υπάρχουν γερές δομές και δίκαιη κατανομή ευθυνών; Υπάρχουν οι ίδιες αξίες, φιλοσοφία και
στόχοι για το μέλλον; Αν κάτι δεν εξυπηρετεί ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή της ανάληψης της ευθύνης προς απελευθέρωση και αναζήτηση του πραγματικού σας Ονείρου. Ο Κρόνος σύντομα θα σας επανεξετάσει εάν έχετε δουλέψει ορθολογιστικά στην ισορροπία αυτή και να δείτε από μια άλλη οπτική την σημασία των σχέσεων. Μέχρι τις 11/6 ο Ερμής κινείτε πίσω από εσάς και σας αναγκάζει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τις Αξίες σας και να βρείτε την αυτοπεποίθηση σας. Με την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο ενεργοποιείτε τους εαυτούς σας με θετικότητα. Οι ρυθμοί σας θα αλλάζουν ενώ πολλές πληροφορίες θα σας βάζουν σε διαπραγματεύσεις και διαπραγματεύσεις για την επόμενη σας πορεία. Δώστε προσοχή καθώς ο Ερμής θα συναντήσει τον Κρόνο στις 17/6 και τα όρια που θα θέσετε ώστε να μην νοιώσετε στερήσεις ή και χωρισμούς. Προνοήστε σε σοβαρή σκέψη και ωριμότητα σε στόχους κάτω από το Νέο Φεγγάρι στις 18/6 καθώς θα σας ζητά νέους πιο φιλοσοφημένους τρόπους διαχείρισης των προσωπικών σας σχέσεων και σε ότι αφορά τους επαγγελματικούς σας στόχους. Η νέα θέση της Αφροδίτης για 5 μήνες στους Λέοντες γίνεται υπερβατικά βοηθητική καθώς θα σας υποστηρίζει με χαρά και διαδραστικότητα. Σκέφτεστε πιο ευχάριστα, δημιουργικά και γεμίζετε αισιοδοξία ενώ πιθανόν να σκέφτεστε την δημιουργία μια νέας δραστηριότητας. Το σίγουρο είναι ότι έχετε υποστηρίξεις από τα αδέρφια σας, φίλους και συνεργάτες όπως και μπορεί να γίνουν αρωγοί νέων ερωτικών γνωριμιών. Ερωτικές σκέψεις ή και φλερτ μέσα από τις καθημερινές σας υποστηρίξεις. Προσέξτε επίσης από θολή εικόνα, ψεύδη ή και μεγάλες υποσχέσεις προς το τέλος του μήνα .

ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Η Πανσέληνος του μήνα έρχεται να σας ολοκληρώσει θέματα καθημερινότητας, υγείας και
εργασίας και σας καλεί να βρείτε φιλοσοφημένους τρόπους διαχείρισης, έτσι ώστε να έχετε χρόνο για καθημερινές αποδράσεις χαλάρωσης από τον φόρτο εργασίας. Με αυτή την Πανσέληνο το ευ ζην γίνεται σημαντικό έτσι γίνεται ιδιαίτερα βοηθητική σε νέους Υγιέστερους τρόπους διαχείρισης της καθημερινότητας σας. Η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο περνά στον οίκο των οικονομικών σας όπου και για 5 ολόκληρους μήνες θα νοιώσετε προσαυξήσεις και υποστηρίξεις στα οικονομικά σας και την ευμάρεια να σας κτυπά την πόρτα. Θα νοιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα όμως θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε επενδυτικές κινήσεις καθώς θα κινηθεί σε ανάδρομη φορά στα τέλη του επόμενου μήνα. Προσέξτε τις σπατάλες προς την καλοπέραση σας όπως και τις συναισθηματικές σπατάλες καθώς και ο Άρης κινείται στο ίδιο ζώδιο και σας φέρει ξαφνικές αναστατώσεις ή και οικονομικές απώλειες από απερισκεψία. Ο Ερμής από τις 11/6 θα κινείται σε οίκο παρασκηνιακό όπου και θα προδιαγράφει μυστικές κινήσεις ή και δράση για υποστήριξη των οικονομικών,των ασφαλειών και της καριέρας σας. Επίσης μυστικά ερωτικά παιχνίδια θα προκαλούν σε όλο το διάστημα του μήνα. Δώστε προσοχή σε πληροφορίες που θα έρχονται προς εσάς και κρατείστε καλά σφραγισμένο ότι δεν θέλετε να σας εκθέσει. Ο Πλούτωνας αναδρομεί απέναντι από εσάς και σας φέρνει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες μέχρι τέλος του χρόνου καθαρίζοντας από το τοπίο παιχνίδια εξουσίας, εμμονών και προσκολλήσεων για να σας μεταμορφώσει το πεδίο σχέσεων σας. Δώστε βάση και μην πάρετε ραγδαίες αποφάσεις σε αυτά τα θέματα και αποφύγετε ολοκληρωτικές δεσμεύσεις καθώς και η Νέα Σελήνη στις 18/5 θα σας φέρει σύγχυση και απογοήτευση. Τάσεις εξαπάτησης ή και έντονο παρασκήνιο που θέλει την προσοχή σας. Μην εναποθέσετε στόχους ή ελπίδες σε άπιαστα όνειρα ή και υποσχέσεις. Τα γενέθλια σας ξεκινούν στις 21/6 το απόγευμα κάτι που θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς ειδικά προς το τέλος του μήνα.

ΛΕΟΝΤΕΣ
Η Πανσέληνος σας αποκαλύπτει νέες διαδρομές στην δημιουργικότητα σας ή και κάποιο ιδιαίτερο ερωτικό ενδιαφέρων μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, ενώ σας προτρέπει να κρατήσετε μικρό καλάθι μέχρι να φανούν οι καθαρές προθέσεις. Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους από τις 11/6 οι κοινωνικοί κύκλοι ανοίγουν για σας. Θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε με φίλους, να κάνετε νέες γνωριμίες και να επικοινωνήσετε τα ζητούμενα σας, με τις ανάλογες υποστηρήξεις.
Δώστε προσοχή στα μέσα του μήνα καθώς ο Ερμής θα συγκρούεται με Κρόνο που θα θελήσει να σας περιορίσει . Στο ζώδιο σας φιλοξενείτε μέχρι και τις 20/7 τον Άρη γεγονός που άλλοτε σας φέρνει σε μεγάλη κόντρα και πονοκεφάλους, άλλοτε σας βάζει σε δράση να απαλλαγείτε από πληγές και να επεκτείνετε την επιχειρηματικότητα σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή προς το τέλος του μήνα καθώς θα σχηματίζει δύσκολη οψη με τον Ουρανό και αυτό πιθανόν να σας φέρει αναστατώσεις στο επαγγελματικό σας πεδίο. Την τελευταία βδομάδα του μήνα να είστε πολύ προσεκτικοί σε υποσχέσεις ή και με φιλικά σας πρόσωπα καθώς και ο Ερμής με Ποσειδώνα θα προκαλέσουν θολή εικόνα. Το πάν μέτρο άριστον θα γράφτηκε για σας καθώς ανοίγετε την πόρτα σας για την μεγαλύτερη Ντίβα των εποχών Αφροδίτη η οποία θα είναι στο πλευρό σας για 5 μήνες. Θα λάμπετε όλο αυτό το διάστημα ενώ θα θελήσετε να δώσετε «ρεσιτάλ» αποδεικνύοντας την σημαντικότητα σας. Τα αισθήματα και η ομορφιά σας αναπτερώνουν το ηθικό ενώ σε κάθε σας διαδρομή τα βλέμματα θα πέφτουν πάνω σας αυξάνοντας σας την δημοτικότητα σας. Προσέξτε καθ’ όλη την διάρκεια να κρατήσετε την αξιοπρέπεια σας ώστε να μην εκτεθείτε από απερισκεψία, πείσμα ή και επιφανειακότητα. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, οπόταν είναι η ευκαιρία σας να αποδείξετε την αυθεντική εσωτερική σας ομορφιά. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να υποστηρίξετε στόχους όπως και νέες δημιουργικές δραστηριότητες παράλληλα. Μια νέα σχέση ξεκινά, όμως θα χρειαστεί να είστε πειθαρχημένοι σε κάθε σας βήμα, καθώς παιχνίδια εξουσίας, εμμονών ή και προσκολλήσεων. Το Νέο Φεγγάρι της 18 /6 πιθανόν να σας φέρει σύγχυση στους στόχους σας ή παρεξηγήσεις μέσα από κάποιο φιλικό πρόσωπο. Μην εναποθέτεται ελπίδες σε ότι δεν έχει ικανότητα πραγμάτωσης. Η θερινή Ισημερία θα ρίξει το Φώς του Ήλιου στα Όνειρα σας, ενώ θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να θέσετε νέους στόχους για την δική σας Ηλιακή επιστροφή. Το σίγουρο είναι πώς αυτό το καλοκαίρι θα σας μείνει αξέχαστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Το Φως της Πανσελήνου σας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα γονικού άξονα, καριέρας και
οικογένειας. Μια κατάσταση ολοκληρώνεται για να σας οδηγήσει σε νέες διαδρομές όλο γνώση. Κανονίστε να υπάρχει ορθολογιστική κατανομή ευθυνών έναντι σε σας και τον σύντροφό σας
καθώς ο Κρόνος ελέγχει τις δομές σας και οργανώνει το χάος που έχει δημιουργηθεί. Ο Ερμής,
μέσα από την νέα του Θέση τους Διδύμους, φέρνει Νέα από γονείς ή και από τις επαγγελματικές
σας κινήσεις κάτι που σας χαρίζει ξαφνικές ιδέες ή λύσεις. Ευκαιρία για συναντήσεις με άτομα που θα προωθήσουν την καριέρα σας και για ανάληψη ευθυνών που ναι μεν θα στρεσάρει αλλά θα φέρει αποδώσεις. Προσέξτε όταν συγκρουστεί με Κρόνο στις 17/6 και γύρο στις 25/6 από ψευδής δηλώσεις ή και απαιτήσεις που θα σας στρεσάρουν. Η Νέα Σελήνη στις 18/6προκαλεί ακόμα πιο πολύ με την θολή της εικόνα τι είναι αυτό που ζητάτε για να ισορροπήσετε την καριέρα και την οικογένεια σας κάτι που ίσως σας απογοητεύσει .Καλό θα είναι να μην βασίζεστε σε υποσχέσεις παρά μόνο σε πράξεις. Η Αφροδίτη θα κινηθεί για 5 μήνες στο πίσω μέρος του ωροσκοπίου σας κάτι που φανερώνει μυστικές κινήσεις τόσο ερωτικών αλλά και επιχειρηματικών πλάνων. Ίσως να προγραμματίζετε μια νέα δημιουργική, επιχειρηματική δράση για έξτρα οικονομικές απολαβές ή και ένα ερωτικό παιχνίδι το όποιο δεν θέλετε ακόμα να αποκαλυφθεί .Δώστε σημασία καθώς μαζί της κινείται ο Άρης κάτι που στην κόντρα του με τον Ουρανό σας προκαλεί αναστατώσεις. Ο Ήλιος του καλοκαιριού θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς ενώ θα θελήσετε να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους που σας δείχνουν τις υποστηρίξεις τους.

ΖΥΓΟΣ
H ταξιδιάρικη Πανσέληνος του καλοκαιριού σας προκαλεί να ολοκληρώσετε κάθε σας
γραφειοκρατία , καθώς σας ανοίγει την όρεξη για επαφές με άλλους κόσμους , κουλτούρες και
γνώσεις. Φιλική προς εσάς θέλει να σας δώσει μια άλλη έννοια στα επικοινωνιακά σας ζητούμενα ή και να σας προάγει μια νέα φιλοσοφία στο τρόπο σκέψης σας. Μπορεί κάποιο μέσω με το οποίο επικοινωνείτε ή μετακινήστε να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και να σκεφτείτε για κάτι εντελώς καινούργιο. Κάποιοι από εσάς πιθανόν να ολοκληρώνετε κύκλους σπουδών ή και νομικά ζητούμενα εάν υπάρχουν. Ο Ερμής από τους Διδύμους γίνετε ιδιαίτερα ευνοϊκός προς εσάς και φέρνει μαζί του έξυπνες λύσεις ή και βοηθητικές πληροφορίες που σας υποστηρίζουν, ενώ σας ανοίγει τον δρόμο στο εξωτερικό και τα ταξίδια. Η Αφροδίτη στους Λέοντες για 5 μήνες γίνεται ιδιαίτερα βοηθητική σε εσάς καθώς θα έχετε εύνοιες από τους φίλους σας και κάθε είδος ομαδοποιήσεων σας για την επίτευξή των στόχων σας. Η παραμονή της σε αυτό το ζώδιο θα σας χαρίσει ευκαιρίες να λάμψουν οι ιδέες σας στο ευρύ κοινωνικό ενώ με την παρουσία σας θα μαγνητίζετε τα βλέμματα. Με την συμπόρευση της με τον Άρη νέοι στόχοι και ελπίδες αναζωπυρώνονται ενώ το φλερτ θα είναι διάχυτο στους κύκλους που θα κοινωνικοποιήστε. Φιλικό πρόσωπο πιθανόν να σας δείξει το ερωτικό του ενδιαφέρων αλλά θα ήταν συνετό να κρατήσετε την αξιοπρέπεια σας να μην εκτεθείτε καθώς ο τρόπος πλέον που αντιλαμβάνεστε τον έρωτα και το φλερτ αλλάζει. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας πρίν πάρετε αποφάσεις. Δώστε προσοχή στο τέλος του μήνα να μην έρθετε σε σύγκρουση με φιλικά σας πρόσωπά ή και σε ξαφνικές καταστάσεις να μην σας βγάλουν έξω από τον στόχο σας. Η Νέα Σελήνη σας καλεί σε νέες γνώσεις για να οργανώσετε την καθημερινότητα σας ενώ κάποιες ειδήσεις από το εξωτερικό , πιθανόν να σας απογοητεύσουν.
Μην αφήσετε τα θέλω των άλλων να σας προκαλέσουν το μυαλό ή πιέσεις από τον τομέα της
εργασίας σας να σας θολώσουν την καθημερινότητα . Δώστε προσοχή σε θέματα υγείας –ευεξίας και ξεκούρασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών σας είναι ότι σας απασχολεί πιο πολύ όπως και τι μέλλει
γενέσθαι στην εξελικτική σας πορεία. Η Πανσέληνος σας έχει φέρει σκέψεις στην διαχείριση των
οικονομικών σας και πώς θα βρείτε νέους τρόπους υποστηρίξεων . Ασφάλειες –ανασφάλειες που
σας καλούν να αφήσετε πίσω φανατικές ή προσκολλημένες απόψεις που δεν εξυπηρετούν την
εξελικτική σας πορεία και να ανακαλύψετε νέες φιλοσοφίες τι θα πει Αξίες και Αγαθά. Μέχρι τις
11/6 ο Ερμής συνεχίζει να βρίσκετε στο τομέα των σχέσεων σας ενώ πλέον σας ξεκαθαρίζει το που βαδίζει μια σχέση ή και συνεργασία . Με το πέρασμά του στους Διδύμους θα σας κάνει πιο
επικοινωνιακούς στα ζητούμενα του έρωτα όπως και θα σας δώσει λύσεις σε οικονομικά ζητήματα.
Κάποιες οικονομικές προσφορές πιθανόν να σας φανούν ενδιαφέρων κάτι που θα σας βάλουν σε δίλημμα εάν είναι ιδανικές για σας ή και στο πώς θα γίνει η απαιτούμενη διαχείριση. Κρατήστε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις χωρίς βιαστικές αποφάσεις και βάλτε πλώρη να δώσετε οστά στα ταλέντα σας. Έχετε είδη τον Δία απέναντι σας που τονίζει τα θέματα σχέσεων σας και συνεργασιών σας και φέρνει σημαντικές βοήθειες από αυτές. Με την Είσοδο της Αφροδίτης στα Λιοντάρια και μέχρι τον Οκτώβριο η ομορφιά θα λούζει ολόκληρο σας το ωροσκόπιο, ενώ τα επαγγελματικά και η καριέρα σας θα είναι εξαιρετικά ευνοημένα. Μαγνητίζετε με την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας, η αυτοπεποίθηση σας ενισχύετε ,γίνεστε πιο ανταγωνιστικοί και ορατοί παράλληλα ενώ έχετε την εύνοια από ανωτέρους σας . Η Φήμη σας παίρνει άλλη διάσταση έτσι προσέξτε να κινήστε με την ανάλογη πειθαρχεία και Αξιοπρέπεια να μην εκτεθείτε δημόσια. Η Νέα Σελήνη θα θέλει την προσοχή σας σε επενδύσεις όπως και σας παρακινεί σε ανάπτυξη νέων τρόπων διαχείρισης των οικονομικών και των συναισθημάτων σας καθώς ο Ποσειδώνας προκαλεί αρκετές συγχύσεις. Εάν θέλετε να κάνετε κάποιου είδος επενδύσεις καλύτερα να περιμένετε το Θερινό Ηλιοστάσιο καθώς ο Ήλιος των Καρκίνων γίνεται πολύ υποστηρικτικός προς εσάς.

ΤΟΞΟΤΕΣ
Καθώς είστε παιδία που η περιπέτεια ρέει στο αίμα σας, αυτός ο μήνας θα σας φάνει αρκετά
περιπετειώδεις καθώς νέοι ορίζοντες ανοίγονται για εσάς. Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, σας έχει βάλει στην διαδικασία να δείτε τις ισορροπίες ανάμεσα σε σας και τις συντροφικές σας σχέσεις κατά πόσο έχουν γερές βάσεις και εάν είστε ικανοποιημένοι από αυτές. Το σίγουρο είναι ότι ο Κρόνος από τους Ιχθύες σας αναγκάζει σε ίσο καταμερισμό ευθυνών ή και να απαλλαγείτε από ότι σας περιορίζει την εξελικτική πορεία . Ο Ερμής από τις 11/6 θα περάσει στους Διδύμους έτσι θα σας δώσει ευκαιρία να επικοινωνήσετε τα ζητούμενα σας με τον σύντροφό σας ή και να
διαπραγματευτείτε νέες συνεργασίες. Δώστε προσοχή στις 17-18-25 του μήνα καθώς στις δύσκολες του όψεις με Κρόνο και Ποσειδώνα θα χρειαστεί να έχετε καθαρή διάκριση να μην έρθετε σε κόντρα με τον σύντροφό σας . Από την άλλη εάν νοιώθετε ότι δεν έχετε τους ίδιους στόχους και προσδοκίες μπορεί να πάρετε απόφαση να διακόψετε και να προχωρήσετε σε νέες διαδρομές.
Όμως ακόμα και εάν απελευθερωθείτε ή και είστε στην ομάδα των αδέσμευτών , καλό θα ήταν να απολαύσετε αυτή την συνθήκη και να μην μπείτε άμεσα σε δεσμεύσεις καθώς να κρύβουν ασάφεια και απογοητεύσεις. Η Αφροδίτη για 5 ολόκληρους μήνες γίνετε η Μούσα των δημιουργιών σας, ενώ η δημιουργίες σας θα μαγνητίζουν στο εξωτερικό , από όπου και έχετε τις απαιτούμενες υποστηρίξεις . Ένας νέος ορίζοντας ανοίγετε για σας , με την Κυρία των τιμών να σας ταξιδεύει σε Νέες κουλτούρες, θα σας υποστηρίζει και εμπλουτίζει δημιουργικά τις γνώσεις σας ενώ υποστηρίζει τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Η χαρά , η διασκέδαση και η περιπέτεια είναι για σας φιλοσοφία , έτσι επάξια γίνεστε αναγνωρίσιμοι έχοντας την τύχη με το μέρος σας. Η συμπόρευση της με τον Άρη θα σας φέρει αντιμέτωπους σκιρτήματα του έρωτα μέσα από τα ταξίδια σας. Ξένοι και εξωτερικό, γίνονται ιδιαίτερα ευνοϊκά για σάς . Προσέξτε μόνο μην υπέρξοδευτείτε .Η Νέα Σελήνη στις 18/6 τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ,ενώ σας καλεί να έχετε καθαρή διάκριση και να μην βιαστείτε σε αποφάσεις για να μην νοιώσετε απογοητευμένοι.
Κυριαρχεί γενικά χάος προς το τέλος του μήνα έτσι δώστε προσοχή σε όρια και γερές θεμελιώσεις στην οικογένεια και τις σχέσεις σας. Προσέξτε την Υγεία σας και δείξτε ενδιαφέρων στο γονικό σας άξονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
H Πανσέληνος σας έχει φέρει σε τάσεις φυγής ώστε να τα βρείτε με το μέσα σας καθώς σας
υπενθυμίζει πώς χρειάζεται να αντλείτε χαρά και να ξεκουράζεστε παράλληλα. Σε ένα πεδίο πιο
παρασκηνιακό σας προτρέπει να αποβάλετε από μέσα σας ότι σας βαραίνει και να δώσετε άλλη
φιλοσοφία στο ευ ζην σας . Κάποιοι ίσως να ολοκληρώνετε ένα εργασιακό κύκλο έτσι θα θελήσετε να ξεκουραστείτε και να συναντηθείτε με άτομα «κρυφά» για το πώς θα υποστηρίξετε το μέλλον σας. Ο Ερμής συνεχίζει να είναι πολύ δοτικός προς εσάς μέχρι τις 11/6 γεγονός που σας υποστηρίζει στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σας και την υλοποίηση κάποιον στόχων σας. Με την είσοδο τους στους Διδύμους θα ενισχύσει την καθημερινότητα σας , ενώ θα σας βάλει σε καθημερινά εργασιακά τρεχάματα. Είναι η ευκαιρία να σκεφτείτε τα εργασιακά σας ζητούμενα, να διαπραγματευτείτε και να συζητήσετε θέτοντας νέους τρόπους διαχείρισης. Νέες θέσεις εργασίας για όσους είναι στο ψάξιμο .Ευκαιρία να επικοινωνήσετε τα καθημερινά σας ζητούμενα και να βρείτε νέους τρόπους ευεξίας και υποστήριξης της Υγείας σας. Προσέξτε να μην έρθετε σε επικοινωνιακές ρίξεις κατά το τέλος του μήνα ή και σε εξαντλήσεις . Η Αφροδίτη για 5 μήνες στους Λέοντες θα κινείτε σε χώρο που αφορά τα ερωτικά σας αλλά και τις οικονομικές ωφέλειες που έχετε από τους άλλους . Θέματα κληρονομικών ζητημάτων , δανειοδοτήσεων ή και κάποιο κοινό περιουσιακό στοιχείο σας απασχολεί , όπως και ο τρόπος διαχείρισης τους, γεγονός που θα σας βγάλει κερδισμένους. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις ή και σε δανειοδοτήσεις όσο η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη από 23/7-4/9 καθώς υπάρχει ο κίνδυνος απωλειών. Η ένταση του έρωτα αυξάνεται ενώ έχετε ευκαιρίες να απολαύσετε εκ βαθέων σχέσεις που θα σας αναταράξουν συναισθηματικά προκαλώντας αναστάτωση στις ασφάλειες σας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας προκαλεί στην οργάνωση της καθημερινότητας σας και να βάλετε νέους στόχους για την ευεξία και Υγεία σας παράλληλα . Ο συνδυασμός της με τον Ποσειδώνα σας καλεί σε καθαρή διάκριση και να προσέχετε από ψεύδη ενώ μια νέα επαγγελματική πρόταση μπορεί να σας φέρει σε δίλημμα εάν είναι ικανοποιητική για σας. Μην βιαστείτε σε αποφάσεις και προσέχετε να μην επηρεαστείτε από άλλους και σας μπερδέψουν το μυαλό. Το θερινό Ηλιοστάσιο σας υπόσχετε εξελίξεις στο τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας γεγονός που θα υποστηρίζει και ο Ερμής από το τέλος του μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Χαρά, διασκέδαση, νέους έρωτες και δημιουργικές συνεργασίες υπόσχετε ο Ιούνιος για σας καθώς η Αφροδίτη μέχρι τον Οκρώβριο θα κινείτε σε οίκο σχέσεων και συνεργασιών. Θα είστε από αυτούς όπου οι γνωριμίες και οι σχέσεις θα πρωτοστατούν το καλοκαίρι .Οι δεσμευμένοι θα έχετε ευκαιρία να περάσετε όμορφες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας με την σχέση σας να αναπτερώνεται, αλλά δεν αποκλείονται ούτε και οι νέες γνωριμίες. Οι ελεύθεροι έχετε πολλές γνωριμίες ενώ θα τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας. Το φλερτ θα είναι εντελώς ξεκάθαρο ενώ ένα ιδιαίτερο άτομο πιθανόν να σας τραβήξει σε ολοκληρωτικές δεσμεύσεις. Προσέξτε μόνο καθώς από 23/7-4/9 περνά σε ανάδρομη φαινομενική φορά γεγονός που είτε θα σας φέρει αντιμέτωπους με παρελθούσες σχέσεις προς επαναξιολογήσεις ,ή και εάν είστε δεσμευμένοι να περάσετε από αναθεωρήσεις.
Καλό θα είναι να αφήσετε πίσω τυχόν εξουσιαστικές τάσεις, εμμονές και προσκολλημένες
απόψεις. Ο Ερμής θα περάσει σε φιλικό οίκο για σας από τις 11/6 και θα σας φέρει σε επαφή με τα παιδία και τα δημιουργικά σας ταλέντα ενώ θα νοιώθετε ευστροφία και αεικινησία με τις επαφές σας να αυξάνονται. Να είστε και εσείς προσεκτικοί το διάστημα σύγκρουσης του με τον Κρόνο και Ποσειδώνα. Το Νέο Φεγγάρι 18/6 θα μπορούσε να είναι ευνοϊκό προς εσάς χαρίζοντας σας ευκαιρία σε δημιουργικά σχέδια , επαφές με τα παιδία σας, σε χαρά, φλερτ και έρωτα όμως μην εναποθέσετε μεγάλες ελπίδες πριν σας αποδειχτούν οι πραγματικές προθέσεις καθώς ο Ποσειδώνας θα σας φέρει σε σύγχυση συναισθημάτων ή και απογοήτευση. Προσέξτε τα οικονομικά σας από εδώ και πέρα να έχουν Όριο. Στη δική σας περίπτωση η φαντασία , η
διαίσθηση και η καλλιτεχνική σας φύση γίνονται κλειδί . Προσέξτε προς το τέλος του μήνα καθώς ο Άρης στην σύγκρουση του με τον Ουρανό 25-26/6, μπορεί να σας φέρει πιθανές αναστατώσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλων και εντάσεις, οπόταν αποφύγετε την περίοδο αυτή για συζητήσεις.
Ο Ήλιος του θερινού Ηλιοστασίου 21/6 θα ρίξει το φώς του σε εργασιακά ζητούμενα και θα
υποστηρίξει το ευ ζην και την Υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος του καλοκαιριού σας έχει βάλει σε διαδικασία να σκέφτεστε αλλαγές στο τομέα της καριέρας σας ώστε να εχετε χρόνο και για την οικογένεια σας. Κάποιοι πιθανόν να έχετε σκέψεις μετακινήσεων ή και χωροταξικές αλλαγές να σας απασχολούν. Θέματα γονικού άξονα σας απασχολεί παράλληλα ή και κάποιο ακίνητο τις οικογενείας σας. Το ζήτημα είναι ότι θέλετε να απαλλαγείτε από δεσμά τα οποία κατακρατούν φανατισμό και να απελευθερωθείτε από ότι σας εμποδίζει να ακολουθήσετε τον προσωπικό σας Μύθο και να εξελιχτείτε. Ο Ερμής στις 11/6 θα σας κτυπήσει την πόρτα, κουβαλώντας μαζί του σωρεία πληροφοριών οικογενειακών ζητουμένων με προοπτική να φτιάξετε σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπά. Κάποιοι ίσως να θέλετε να μετακινηθείτε ή να φτιάξετε το σπίτι σας και να οργανωθείτε ώστε να διεκπεραιώνετε καλύτερα τις δουλείες σας …οι πληροφορίες θα είναι αρκετές που πιθανόν να έχουν κάποιο τρέξιμο. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις με αυτή την Νέα Σελήνη στις 18/6 καθώς η επαφή της με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μεγάλη ασυνεννοησία, ψέματα ή και εξ απατητική εικόνα ειδικά προς τα τέλη του μήνα. Προσέξτε τις ρίξεις με τους δικούς σας και λόγια που πληγώνουν. Το Νέο Φεγγάρι σας προκαλεί να έχετε καθαρή διαύγεια και κρίση σε όλη την πορεία του χωρίς να φεύγετε από τους δικούς σας στόχους καθώς ο Κρόνος με τον Δία σας υπόσχονται πραγματώσεις. Η Αφροδίτη μέχρι και τον Οκτώβριο θα κινείτε στο εργασιακό σας πεδίο και στην καθημερινότητα σας. Θα θελήσετε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας , να ομορφύνετε και να περάσετε σε ένα άλλο τρόπο διατροφής για την ευλογία της Υγείας και της ευεξίας σας. Έχετε εύνοιές και ανταμείβεστε από τα δημιουργικά σας ταλέντα. Κάντε ότι εμφανισιακές αλλαγές θέλετε τώρα καθώς η ανάδρομη κίνηση της (23/7-4/9) δεν συνιστάτε για τέτοιου είδους αλλαγές . Στην συμπόρευση της με τον Άρη θα υπάρχει τονισμένο το ενδιαφέρων προς εσάς ενώ θα νοιώσετε ένα είδος ανταγωνισμού. Νέοι έρωτες θα σας φλερτάρουν μέσα από την καθημερινότητα σας και το εργασιακό σας πεδίο. Δώστε προσοχή γύρω στις 26 του μήνα καθώς ο Άρης συναντά τον Ουρανό και προκαλεί αναστατώσει στην καθημερινότητα σας . Ο Ήλιος του Θερινού Ηλιοστασίου από τις 21/6 θα ρίχνει το Φώς του στα ταλέντα σας , η αυτοπεποίθηση σας αυξάνετε , γίνεστε πιο κοινωνικοί ενώ η γεύση του καλοκαιριού θα σας χαροποιεί ευχάριστα με φλερτ και νέους έρωτες.

Ευχόμαστε σε όλους ένα συναρπαστικό και ενδιαφέρον μήνα, γεμάτο με ευχάριστες περιπέτειες και διδασκαλία!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Έβδομη (7 η ) Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Δήμου Αθηένου / Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων (στη μνήμη Μαρίας Θεοδώρου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Αθηένου διοργανώνει και φέτος για 7 η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια τουφιλανθρωπική εκδήλωση «Κλασσικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου». Η εκδήλωση αυτή διεξάγεταιστη

Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα»

Χθες Τετάρτη 08 Μαΐου στις 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα» στο Δημαρχείο Λάρνακας.Παρόντες ήταν

Ανθεστήρια στη Λάρνακα

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ την Κυριακή 19   στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) 6:00 μ.μ. Παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων 7:30 μ.μ. Χορευτικό πρόγραμμα στην εξέδρα της παραλίας

error: Content is protected !!