Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα»

Χθες Τετάρτη 08 Μαΐου στις 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα» στο Δημαρχείο Λάρνακας.
Παρόντες ήταν οι κ. Αντρέας Κουσιάππας Έφορος Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας κ. Βασίλης Κεφαλάς Προπονητής της ομάδας μας, κ. Γιώργος Ιακώβου Χορηγός της ομάδας μας τα τελευταία 10 χρόνια, ο κ. Τζιοβάνης Κουζαλής για την ομάδα της Υδατοσφαίρισης και από την πλευρά του Δήμου Λάρνακας ο έντιμος κ. Αντρέας Βύρας Δήμαρχος Λάρνακας, ο κ. Αντρέας Λουκά Δημοτικός Γραμματέας, και τα δυο μέλη της επιτροπής αθλητισμού κύριοι Γιώργος Λακοτρύπης και Αντρέας Χριστοφόρου .
Την προσφώνηση έκανε ο Κ. Κουζαλής ο οποίος καλωσόρισε τον Δήμαρχο και όλους τους
παρευρισκόμενους, καθώς και το ΡΙΚ για την παρουσία του και στήριξη προς τον όμιλο μας και την Ομάδα μας LARNACA BULLS.



Αρχικά μίλησε ο προπονητής του Ομίλου κ. Βασίλης Κεφαλάς και ανάφερε πώς το Τουρνουά αυτό αποτελεί μια προσπάθεια 3 χρόνων και πως μετά από διάφορες συζητήσεις που έγιναν φέτος κατάφεραν να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός. Στο Τουρνουά θα φιλοξενήσουμε 3 ομάδες από την Ελλάδα, άλλες 2 από την Κύπρο και την ομάδα του Ομίλου μας. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε σταθερές βάσεις και να έχουμε πολύ καλύτερο “πολIστικo” μέλλον και για την πόλη μας αλλά και για την Κύπρο.
Ακολούθως μίλησε ο Έφορος Υδατοσφαίρισης κ. Αντρέας Κουσιάππας, ο οποίος ανέφερε λίγα λόγια για τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας. Ανέφερε ότι αποτελεί Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, και πως από το 1951 όπου ιδρύθηκε έχει ως απώτερο σκοπό να προάγει τα αθλήματα του νερού όπως την Ιστιοπλοΐα το κανό καγιάκ την καλλιτεχνική καθώς και την κανονική κολύμβηση και τέλος την υδατοσφαίριση.
Ακολούθησε ομιλία του κ. Τζιοβάνη Κουζαλή ο οποίος ανέφερε ότι απώτερος σκοπός είναι να γίνει θεσμός το Τουρνουά αυτό και να προσελκύσουμε τα παιδιά της πόλης μας κοντά στον αθλητισμό, κοντά στην υδατοσφαίριση. Ακόμα, συ συντονισμό και με την βοήθεια του Υφυπουργείου Τουρισμού να προωθηθεί η Κύπρος μας και η Λάρνακα για χειμερινό αθλητικό Τουρισμό.
Ο κ. Κουζαλής, ευχαρίστησε τον Δήμο Λάρνακας και ειδικότερα στον Δήμαρχο κ. Αντρέα Βύρα για την όλη στήριξη του σε αυτή την προσπάθεια. Ειδικά αναφέρθηκε στον Δημοτικό Γραμματέα και τα δύο μέλη της Επιτροπής Αθλητισμού για την άμεση και θετική ανταπόκριση τους.
Ευχαρίστησε ειδικά τον Μέγα Χορηγό μας «ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ» για την στήριξη τους για τον αθλητισμό και την ομάδα μας, τους Αδελφούς Ιακώβου όπου τα τελευταία 10 χρόνια είναι ο μέγας χορηγός και χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά. Επιπρόσθετα, το Skala Times που είναι ο χορηγός επικοινωνίας μας, το Υπουργείο Τουρισμού το οποίο αν και προσεγγίσαμε τελευταία στιγμή φέτος, μας βοηθούν όπου μπορούν και μας υποσχέθηκαν πως του χρόνου θα μας βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο,
Ειδικές ευχαριστίες τον προπονητή μας κ. Βασίλη Κεφαλά, τον κ. Αντρέα Κουσιάππα καθώς και τον κ. Γιώργο Ιακώβου.

Τέλος, όλους τους χορηγούς μας όπως την Purple, Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης
Λάρνακας, Forex, Plus Properties, Ocean Basket, TMS, McDonalds και άλλες δεκάδες χορηγούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια με κάθε δυνατό τρόπο.

Ακολούθησε ξανά σε ομιλία ο κ. Βασίλης και ανέφερε για την ιδέα του Τουρνουά αυτού. Ο ίδιος ανάφερε ότι μετά από 3 χρόνια συζήτησης και προσπάθειας από όλους καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο σήμερα ώστε να μπορέσει να επιτευχθεί το Τουρνουά. Θα φιλοξενήσουμε 3 άκρως αγωνιστικές ομάδες από την Ελλάδα. Δήλωσε ο προπονητής μας ότι η Ελλάδα σήμερα είναι από τις 3 καλύτερες χώρες στο χώρο του αθλήματος.

Στόχος μας είπε ο κ. Κεφαλάς, είναι αφενός το Τουρνουά αυτό να γίνει θεσμός και αφετέρου να
προσελκύσουμε την νεολαία της πόλης μας ως προς το συγκεκριμένο άθλημα. Είναι πολύ σημαντικό λιθαράκι αυτή η προσπάθεια του Τουρνουά έτσι ώστε να υπάρχει συνέχεια σε όλο αυτό.
Τέλος, προχώρησε σε λίγα λόγια ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Αντρέας Βύρας ο οποίος ανέφερε ότι ο Δήμος Λάρνακας αγκαλιάζει όλα τα αθλήματα και ειδικότερα βοηθά και προωθεί αθλήματα που το έχουν ανάγκη. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ο Δήμος μας και η πόλη μας διοργανώνει τις περισσότερες αθλητικές εκδηλώσεις στην Κύπρο. Επενδύουμε στον αθλητικό τουρισμό και στους νέους μας.

Τέλος μίλησε ο κ Χριστοφόρου που είπε ότι η ομάδα της υδατοσφαίρισης της ΛΆΡΝΑΚΑΣ μας κάνει περήφανους εδώ και πολλά χρόνια και δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα. Ο Δήμος Λάρνακας θα συνεχίσει την στήριξη του στον αθλητισμό και σε όλα τα σπορ και φυσικά την Υδατοσφαίριση του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας γνωστή ως “LARNACA BULLS”.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!