Αστρολογία: Ιούλιος

Γράφει η Αστρολόγος Δέσποινα Κυπριανού.
Την Δέσποινα μπορείτε να την βρείτε: Facebook =Δέσποινα Κυπριανού (Despina Kyprianou) www.facebook.com/deinas.paradise μέσω μεσεντζερ ή απευθείας στο τηλέφωνο 99936627

Αντιδραστικότητα και έντονη επαναστατικότητα έχει σπείρει στο πέρασμα του ο Ιούνιος καθώς ο Κύριος του πολέμου Άρης έχει έρθει σε κόντρα με τον εκκεντρικό μα πάντα αληθινό Ουρανό πυροδοτώντας εξεγέρσεις που γράφονται στην Ιστορία. Μήνας που μέσα από τα γεγονότα μας έχει αναγκάσει για άλλη μια φορά σε παραδοχές αλήθειας , καθαρή διάκριση , σθένος και την ανάλογη πειθαρχεία ώστε η πορεία της εξέλιξης να δομηθεί σε βάσεις γερές.
Με σκέψεις και ανάκατα συναισθήματα μας λέει καλημέρα ο Ιούλιος με τον Ερμή να παίρνει θέση ως πρώτο ανατέλλων Αστέρι .Στην Καρδία του Βασιλιά Ηλίου στο συναισθηματικό ζώδιο των Καρκίνων ο Ερμής, αναπολεί εκείνα τα καλοκαίρια με τα παραδοσιακά κυριακάτικα πρωινά, όπου η μυρωδιά του καρπουζιού αναμιγνυόταν παράδοξα αλχημιστικά με την αλμύρα της θάλασσάς και του φρέσκο αλεσμένου καφέ . Τραπέζια στρωμένα με αγάπη , ζεστασιά και ασφάλεια, κάτω από την χρυσοπράσινη σκιά της κυοφορούσας με ολόφρεσκα τσαμπιά , κληματαριάς και η γιαγιά να ευλογεί Κυρίαρχη τα παιδία της.
Κρατά θυμίσεις, αναμνήσεις, παραδόσεις αυτός ο Ερμής. Συμπονετικός, συναισθηματικός μα με κυκλοθυμία και παράπονα, για όλο τον μήνα θα ζητήσει να δοθεί η ανάλογη σημασία σε οικογενειακές υποθέσεις, σε ριζικές καταβολές , ακίνητα και παραδώσεις μα και στην σημαντικότητα της συναισθηματικής ασφάλειας που νοιώθει ο καθείς με τους οικείους του. Πώς οι παραδόσεις γενεών έχουν αξία και δυσεύρετη Ουσία μα θα είναι σημαντική σε όλη την υπόλοιπη πορεία.

3/7 Η Πανσέληνος του Ελαφιού! Ολόγιομη , επιβλητική και έντονη η Υπερ-Πασνέληνος του Ιουλίου, σε άξονα Αιγόκερου –Καρκίνου ,φέρνει σε αναμέτρηση δυνάμεων τα δύο αρχέγονα Φώτα με τη σημαντικότερη του Ζωδιακού Σελήνη «εκτός ορίων», να διαχειρίζεται τόσο λογική όσο και συναίσθημα. Με στόμφο χαρακτήρα , στεγνή, πειθαρχημένη και με την αίσθηση της ανάληψης ευθυνών για πραγματώσεις από τον Αιγόκερω , τονίζει την αναγκαιότητα της ισορροπίας ανάμεσα στα κοινωνικά και οικογενειακά «πρέπει», στον ορθολογιστικό καταμερισμό ευθυνών και προτεραιοτήτων. Με θετικό πρόσημο «Προστάζει» σε Ωρίμανση , ανοχή και υπομονή καθώς τα «Κέρας των Ελαφιών» κρύβουν σοφία, αφθονία , εσωτερική δύναμη, ανδρεία και πνευματικό πλούτο ώστε ο άξονας καριέρα –οικογένεια να ισορροπηθεί επάξια. Καριέρα, επαγγελματικοί στόχοι και η δημόσια εικόνα απασχολούν έντονα όπως και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί για την υποστήριξη της. Σχέσεις, συνεργασίες και κάποιες συμφωνίες έχουν την δυνατότητα να οριστικοποιηθούν, ενώ σημαντικές αποφάσεις οδηγούν σε πραγματώσεις. Επηρεάζει άμεσα Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους Άρης – Αφροδίτη συμπορεύονται μέχρι την 9 η Ιουλίου στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα , με τις ερωτικές και επιχειρηματικές δραστηριοποιήσεις να μας απασχολούν εξίσου ενώ τάσεις γνωριμιών με «αξεκαθάριστο» χαρακτήρα , ζήλιες και ανασφάλειες πρωτοστατούν. Με το πέρας του στο ζώδιο της Παρθένου στις 10/7 ο Άρης γίνεται πιο υπολογιστικός και λεπτομερείς ενώ θα αναγκάσει σε προσαρμογή της καθημερινής μας ρουτίνας και πιο πρακτικούς τρόπους διαχείρισης της.
Μεθοδικότητα και εξυπηρέτηση θα ζητήσει σε θέματα εργασίας ,πρόγραμμα σε διατροφή, έλεγχο σε Υγεία και επαναπροσδιορίσεις στα ζητούμενα «ευ ζην» .Στο εν λόγο ζώδιο θα έρθει σε συγκρούσεις με τον Κύριο των Ορίων Κρόνο που κινείτε ανάδρομος στους Ιχθύες γεγονός που θα προκαλέσει καλοκαιρινές φλεγμονές και έντονες ιώσεις με τις γαστρίτιδες και γαστρεντερίτιδες να παραμονεύουν. Καλό θα είναι να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή από τις 19-21/7 καθώς σωρεία εμποδίων θα προκαλούν την υπομονή των μεταβλητών ζωδίων όπως και καλό θα ήταν όλοι να έχουμε την προσοχή μας στις μετακινήσεις μας, καθώς η όψη Άρη-Κρόνου κρύβει εντάσεις και τάσεις ατυχημάτων ενώ το κλειδί τους βρίσκετε στην οργανωμένη, οριοθετημένη δράση.
Στις 11/7 ο Κύριος της επικοινωνίας και της νόησης Ερμής αφήνει τον συναισθηματικό κόσμο των Καρκίνων για να ανέβει στη θεατρική σκηνή των Λεόντων. Γίνεται η ψυχή της παρέας με το διάχυτο χιούμορ του, χαρίζει αισιοδοξία και αποφασιστικότητα . Ότι ιδέα κυοφορήσει στο μυαλό του στο ζώδιο των Καρκίνων, στους Λέοντες θα έχει την ευκαιρία να την προάγει δημιουργικά. Τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, εγωκεντρισμού και υπεροψίας προβάλλονται ταυτόχρονα. Σημαντικότερη στιγμή για αυτόν, είναι η γέννηση της Νέας Σελήνης 17/7 καθώς η όψη του με τον Δία από τους Ταύρους, θα ζητήσει την αίσθηση της λογικής , της προνόησης και του «φρονίμου», καθώς κάθε επιπολαιότητα ή αυθαιρεσία θα φέρει ως αποτέλεσμα αναξιοπιστία, εξαπατήσεις και συκοφαντίες. Εξίσου σημασία έχει και η 23/7 καθώς συναντά τον απρόβλεπτο Ουρανό και προκαλούν νευρικότητα, αναταραχές ,εκνευρισμούς και ξαφνικά γεγονότα ( προσοχή από ατυχήματα).
Το ίδιο το Νεογέννητο Φεγγάρι στην 24 η Καρκίνου θα ζητήσει να κλείσει κύκλος ανασφαλειών και να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην ψυχή μας και τι μας «τρέφει» συναισθηματικά. Από πού αντλούμε χαρά, αγάπη, συναίσθημα και φροντίδα. Πώς προσφέρουμε στους οικείους μας το συναίσθημα της ασφάλειας και της προστασίας. Που και πως νοιώθει άραγε η ψυχή πραγματική γαλήνη και ασφάλεια; Τα ένστικτα και οι διαισθητικές ικανότητες αυξάνονται καθώς οι Δεσμοί της Σελήνης μετατοπίζονται στον Άξονα Κριού –Ζυγού ταυτόχρονα ,με τις διαπροσωπικές σχέσεις μας να γίνονται σημαντικές και καρμικές ταυτόχρονα. Βόρειος και Νότιος Δεσμός της Σελήνης υποδεικνύουν το καρμικό μας μονοπάτι έτσι το κάθε «Εγώ» της 29ης Κριού θα μεταφραστεί σε ένα παγκόσμιο «Εμείς» της 29 ης Ζυγού , με τον Πλούτωνα στην 29 η Αιγόκερω να «παίζει» με την μοίρα Λαών και να μεταμορφώνει κοσμοθεωρίες.
{Όπως έχουμε προαναφέρει από την αναιρετική μοίρα του εξουσιαστικού Αιγόκερου αποκαλύπτει και καταρρίπτει δια παντός από θέσεις εξουσίας , άτομα που χρησιμοποιούν τις θέσεις τους απροκάλυπτα προς προσωπικά τους συμφέροντα, ενώ μορφοποιεί παράλληλα συστήματα κυβερνήσεων.( βλ.κείμενο Πλούτωνα }.
Τα γεγονότα θα είναι καθοριστικά και θα επηρεάσουν όλους ανεξαίρετος μα μεγάλες αλλαγές θα έχουν τα παρορμητικά Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι τα επόμενα 2 έτη όπου και θα επηρεάζονται από τις εκλείψεις.
Το πού πραγματικά βρίσκονται οι Αξίες μας , η χαρά μας και η δημιουργία μας θα ζητήσει να επανεξετάσουμε η Ομορφότερη του Ζωδιακού Αφροδίτη καθώς γυρίζει στις 23/7 στη φαινομενική ανάδρομη πορεία της. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός υπενθυμίζει, ενώ παράλληλα θα μας αναγκάσει να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια «πολυτέλεια». Ερωτικά και οικονομικά θέματα θα προβάλλουν ανικανοποίητο και θα ζητούν επαναπροσδιορισμό.( βλ.κειμ.Αφρο). Σχέσεις αποκαλύπτονται κατά πόσο είναι άξιες να συνεχίσουν στο «μαζί» και ποιες αλλαγές χρειάζεται να γίνουν για αυτό. Εννοείτε πως οι γενικές αυξήσεις σε αγαθά θα μας επηρεάσουν γενικά.
Αγαπημένα μου Λιονταράκια, Ο ζωοδότης Ήλιος περνά στο δικό σας ζώδιο. Ετοιμαστείτε καθώς η κυρία των τιμών αλλάζει πορεία στα γενέθλια σας γεγονός που θα σας επηρεάζει όλη σας την Ηλιακή επιστροφή.
Στις 28/7 ο Ερμής αναχωρεί από το για το ζώδιο της Παρθένου όπου και θα παραμείνει μέχρι και τον Οκτώβριο καθώς θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία από 24/8-15/9. Από την Παρθένο επηρεάζει τα μεταβλητά Δίδυμους , Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Πριν την αποχώρηση του θα βρεθεί στην καρδία της Αφροδίτης γεγονός που θα δώσει εκτίμηση στην ομορφιά και την αγάπη. Χαρμόσυνα νέα, λόγια αγάπης, σκέψεις για δημιουργία. Θετική μέρα για κοινωνικές συναναστροφές.

ΚΡΙΟΙ
Ένα ολόγιομο Φεγγάρι σε θέματα καριέρας σας φωτίζει τον δρόμο να πάρετε αποφάσεις και να ώστε να βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα στα «πρέπει» της δημόσιας σας εικόνας και των οικογενειακών σας ζητημάτων . Τι έχετε επιτύχει μέχρι τώρα , και ποια είναι τα επόμενα βήματα σας . Θα σας δοθεί η ανάλογη ανταπόδοση και οικονομική υποστήριξη ώστε να προχωρήσετε την εξελικτική σας πορεία. Ο Ήλιος και ο Ερμής του Καρκίνου , σας φέρουν νέα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ενώ μπορεί να νοιώσετε κάποιο είδος ζήλιας από τους οικείους σας. Θα είναι πολύ σημαντικό για σας να αποδεσμευτείτε άτομα ή οικογενειακές καταστάσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια ή κυκλοθυμία και να θέσετε νέες προοπτικές με τους οικείους σας , καθώς κάθε είδους διαπροσωπικές σας σχέσεις θα χαράζουν καρμική πορεία το επόμενο διάστημα. Ριζικές καταβολές, ακίνητα και γονείς θα σας απασχολούν εξίσου . Θα ήταν καλό να δείτε συμπεριφορές από και προς και να θέσετε νέα όρια. Με το πέρας του Ερμή στους Λέοντες έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με φίλους , να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε παράλληλα. Εάν «κυοφορείτε» κάποια ιδέα, θα είναι η στιγμή να μπείτε σε στη δημιουργική της φάση. Η Αφροδίτη με τον Άρη συμβαδίζουν σε φιλικό για σας ζώδιο ,φέρνοντας ξαφνικούς νέους έρωτες μα χρήζει προσοχής μέχρι να σας αποδειχτεί έμπρακτος αν υπάρχει η ανάλογη αυθεντικότητα . Από τις 10/7 ο Άρης στην Παρθένο θα σας αναγκάσει να αλλάξετε τρόπους διατροφής , να έρθετε σε επαφή με επαγγελματίες Υγείας, να μπείτε σε ένα πρόγραμμα εκγύμνασης καθώς το ευ ζην και η Υγεία σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο. Προσέξτε γύρο στις 20/7 καθώς η κόντρα του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να σας επηρεάσει σωματικά και ψυχολογικά και να θέλετε να αποτραβηχτείτε . Κρατήστε χαμηλούς τόνους στον εργασιακό σας τομέα να μην έρθετε σε συγκρούσεις με τους υφιστάμενους σας.
Χρησιμοποιήστε την ενέργεια για λεπτομερή εργασία και αναπτύξτε το προσωπικό σας ταλέντο, την λεπτομέρεια που σας ξεχωρίζει από τους άλλους για να γίνει κλειδί σας σε οικονομικά ωφέλει και να νοιώσετε συναισθηματική πληρότητα . Η Αφροδίτη ανάδρομη επανεξετάσει ερωτικά και δημιουργικά ζητούμενα , όπως και τις σχέσεις σας με τα παιδία σας. Κάποια ξαφνικά έξοδα για χάρη της χαράς ,διασκέδασης ή παιδιών μπορεί να σας προκύψουν, όμως δεν είναι ανάγκη να υποκύπτετε σε κάθε «θέλω». Σύντομα οι Δεσμοί της Σελήνης στον δικό σας άξονα. Αυτό θα πει μεγάλες τροποποιήσεις και αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο , όπου και εσείς θα χρειαστεί να είστε ισορροπημένοι ανάμεσα στο «Εγώ» και το «Εμείς».

ΤΑΥΡΟΙ
Φιλική και πολύ σημαντική για σας η Πανσέληνος του μήνα καθώς σας φέρνει κοντά σε αποφάσεις πως θα εξελίξετε τις γνώσεις σας για να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. Σε άξονα μετακινήσεων,ταξιδιών, γνώσεων και σκέψης η κάθε σας διαδρομή κρύβει μέσα της ένα μαθησιακό χαρακτήρα , χρήσιμο προς εσάς , που σας βοηθά να υποστηρίξετε τα επαγγελματικά σας βήματα. Σωρεία εγγράφων πιθανών να σας απασχολήσουν εξίσου ή νομικά ζητούμενα τα οποία ολοκληρώνονται. Κάποιοι από σας , βάλατε στόχο να εξελίξετε τις προοπτικές σας μέσα από νέες γνώσεις που θα υποστηρίξουν την δημόσια σας εικόνα ενώ νέοι ορίζοντες ανοίγονται στο εξωτερικό. Ο Ήλιος και ο Ερμής του Καρκίνου σας χαρίζουν ένα διάστημα όπου μπορείτε να ψυχολογήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό και να εκφράσετε τα ζητούμενα σας, να επικοινωνήσετε τους στόχους σας και να βρείτε τις ανάλογες υποστηρίξεις. Δώστε έμφαση σε επικοινωνιακούς τρόπους και τις νέες ιδέες που έχετε στο μυαλό σας , για να μπορέσουν να γίνουν πράξη με το πέρας του Ερμή στους Λέοντες . Μπορείτε επίσης να διαφημιστείτε προάγοντας ασφάλεια και κατανόηση.
Από τις 11/7 που θα περάσει στον φυσικό 4 ο σας οίκο φέρνει μαζί του Νέα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και κάποιες ξαφνικές αναστατώσεις προς το τέλος του μήνα. Από την μία η Αφροδίτη φέρνει βοήθειες μέσα από τους οικείους σας όμως με τον Άρη παρέα προκαλεί σε αναστατώσεις παράλληλα, πολλές υποχρεώσεις στο θέμα οικογένεια, εκνευρισμό και πιέσεις. Από τις 10/7 γίνεται πιο φιλικός προς εσάς , ενεργοποιεί τα δημιουργικά σας σχέδια και θα σας ρίξει να δείτε τις λεπτομέρειες σε κάποιο νέο σας πλάνο. Παράλληλα θα θελήσετε να περάσετε όμορφα και να φλερτάρετε. Προσέξτε μόνο καθώς έρχεται σε σύγκρουση με τον Κρόνο γεγονός που θα προκαλέσει στέρηση χαράς και κάποιου είδους κόντρα με φιλικά σας πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη θα σας χαρίσει ευκαιρίες να ενεργοποιηθείτε για αποκατάσταση των σκέψεων σας και να κινητοποιηθείτε για τους νέους στόχους σας καθώς είναι η κατάλληλη για σας ευκαιρία να αναλάβετε κάτι νέο. Η Αφροδίτη δική σας κυβερνήτης γυρίζει ανάδρομη σε χώρο οικογένειας και επανεξετάζει συμπεριφορές και άλυτα ζητούμενα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος από και προς εσάς ενώ θέματα γονικού άξονα , σπιτιού και ακινήτου θα σας απασχολήσουν παράλληλα. Οι δεσμοί της Σελήνης απομακρύνονται από το δικό σας άξονα γεγονός που σας χαλαρώνει μα θα σας αναγκάσει να βάλετε νέες προοπτικές και ισορροπία ανάμεσα στην καθημερινότητα και την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
O Κρόνος, ψηλά στην κορυφή του χάρτη σας , σας έχει επιστρατεύσει σε δουλεία αναγκάζοντας σας να επανεξετάσετε την δημόσια σας εικόνα και μέσα από ωρίμανση και οργάνωση να δείτε τι είναι ικανό να πραγματωθεί για την εξέλιξη σας. Δεν είναι εύκολος καθώς σας φέρνει πιέσεις όμως η σοβαρή σας στάση απέναντι στα γεγονότα γίνετε κλειδί καταξιώσεων. Με τον Ήλιο στο ζώδιο των Καρκίνων και πάνω στο ολόγιομο Φεγγάρι σας ολοκληρώνονται οικονομικά θέματα ενώ αποκαλύπτει ζητά να δομηθούν νέες συγκυρίες που θα σας κάνουν να νοιώθετε τόσο οικονομική αλλά και συναισθηματική ασφάλεια. Με τον Ερμή παράλληλα στο ίδιο σημείο των οικονομικών, κάποια οικονομική συμφωνία πιθανόν να σας προκύψει αρχές του μήνα, ή κάποια οικονομική ενίσχυση από κάποια αγοραπωλησία ακινήτου. Γίνετε κατάλληλος να τακτοποιήσετε τυχών εκκρεμότητες για να θέσετε νέες αρχές, και πιο πρακτικούς τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σας ζητουμένων με την Νέα Σελήνη στις 17/7.
Από τις 11/7 που θα περάσει στους Λέοντες θα σας χαρίσει άπλετο χιούμορ , χαρά στα ταξίδια και τις επικοινωνίες σας ,θα σας φέρει νέα από τα αδέρφια σας μα και θα σας χαρίσει ευκαιρία να επικοινωνήσετε και να διαφημίσετε την δημιουργικότητα σας . Ανοίγουν οι δρόμοι για σας με τα κοντινά σας ταξίδια να κρύβουν εκπλήξεις.
Τέλος του μήνα θα περάσει στο Φυσικό 4 ο σας οίκο όπου και θα καθίσει μέχρι τον Οκτώβριο με το «λόγια» να πηγαίνουν και να έρχονται ανάμεσα στους οικείους σας. Την αρχή κάνει ο Άρης με την είσοδο του στην Παρθένο στις 11/7 που θα βαλθεί να σας φέρει αντιμέτωπους με σωρεία υπηρεσίες που θα καλεστείτε να παρέχετε στους οικείους σας, γεγονός που θα σας στρεσάρει. Θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια του Άρη για μια δική σας δράση μέσα από το ίδιο σας το σπίτι που θα σας φέρει παράπλευρες υποστηρίξεις. Καλό θα είναι να βρείτε πρακτικούς τρόπους διαχείρισης των καθημερινών αναγκών της οικογένεια σας ώστε να μην σας φέρει ρίξεις με αγαπημένα πρόσωπα. Γονείς, Υγεία και δημόσια εικόνα θα σας απασχολήσουν εξίσου. Οι Δεσμοί της Σελήνης μετατοπίζονται στους στόχους σας, της ελπίδες και το κοινωνικό σας πλαίσιο και σας ομαδοποιεί σε πιο πρωτοπόρες ομάδες. Κάποιοι πιθανόν να ασχοληθείτε εντονότερα με τα «κοινά».

ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Μέχρι τις 23/7 διανύουμε την περίοδο των δικών σας γενεθλίων ! Όμορφος, συναισθηματικός και έντονα διαισθητικός ο δικός σας Ήλιος κρατάει την ριζική μνήμη, την αγκαλιά, την ασφάλεια της μήτρας, της τροφούς και της ανάγκης του «Εγώ αισθάνομαι». Μαζί του ο Ερμής ο οποίος σας προκαλεί από την μία κυκλοθυμικές διαθέσεις και αστάθεια σε ότι θέλετε να κάνετε για τον εαυτό σας, μα από την άλλη σας χαρίζει ευκαιρίες να βάλετε μπρός νέα ξεκινήματα που θα καλύψουν τους στόχους σας. Σε αυτά θα είναι νέες γνώσεις που θα σας υποστηρίξουν το μέλλον και θα αναπτερώσουν την αυτοπεποίθηση. Κοινωνικοποιήστε ευχάριστα και γίνεστε ‘’ανυπόμονοι’’ ενώ παράλληλα παίρνετε αποφάσεις για τον ίδιο τον εαυτό σας και την μετέπειτα πορεία σας. Μπορείτε αυτό το διάστημα να σχηματίσετε το βιογραφικό σας καθώς έχετε ευκαιρίες νέων επαγγελματικών δραστηριοτήτων ή και να ενταχθείτε σε νέες ομάδες που θα βοηθήσουν τους στόχους σας. Σεμινάρια και κάθε μορφής μόρφωσης βοηθά εξίσου. Με το πέρας του στους Λέοντες στις 11/7 τα οικονομικά σας ζητούμενα βρίσκουν υποστηρίξεις. Την ίδια περίοδο ο Άρης περνά στην φιλική για σας Παρθένο όπου θα γίνει μοχλός κοινωνικότητας και επικοινωνίας. Προσέχετε να μην έρθετε σε κόντρες με τα αδέρφια σας , τον τρόπο που οδηγείτε , επικοινωνείτε και γενικά στους δρόμους καθώς η κόντρα του με τον Κρόνο κρύβει τάσεις ατυχημάτων. Η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομη στα οικονομικά σας όπου και θα καλεστείτε να αναθεωρήσετε τους τρόπους διαχείρισης τους μα και που βρίσκονται οι προσωπικές σας Αξίες. Προσέξτε όσο κινείτε ανάδρομη να μην ξοδεύετε άσκεφτα, λεφτά και συναισθήματα συνάμα. Το Νέο Φεγγάρι της 17 ης Ιουλίου σας χαρίζει την ευκαιρία να βάλετε νέους στόχους στα θέλω σας , να ψυχογραφήσετε τον εαυτό σας και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση . Αλλάζετε ότι σας πιέζει και σας αφήνει ανικανοποίητους, κάθε κομμάτι της ζωής σας που υπολειτουργεί και αναδεικνύεστε πιο ώριμοι και ικανοί. Αυτοπεποίθηση σας χαρίζει παράλληλα και ο Ήλιος των Λεόντων από τις 23/7 όπως και οικονομικές υποστηρίξεις. Οι Δεσμοί της Σελήνης σας φέρνουν ριζικές αλλαγές σε θέμα καριέρας και οικογένειας, τομείς που θα ζητήσουν ισορροπία . Ιδιαίτερη προσοχή ζητά στους γεννημένους 19-22/7 καθώς ο Πλούτωνας φέρει πολλές αποκαλύψεις που σας μεταμορφώνουν και μορφοποιούν παράλληλα.

ΛΕΟΝΤΕΣ
Ένα σουπερ Φεγγάρι σας ολοκληρώνει εργασιακά ζητούμενα, ενώ με το Φώς της σας καλεί να δείτε τις καθημερινές σας συνήθειες, την ανάγκη σας για ξεκούραση, την υγεία και ευεξία σας. ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε κάποιο είδος διατροφής, να κοιτάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα και την ευεξία σας. Αν και η Αφροδίτη σας προσθέτει ομορφιά, σας παρέχει και άπλετο πείσμα ενώ ο Άρης παράλληλα αρκετές εντάσεις, εκνευρισμούς, πονοκεφάλους και ρίξεις με φίλους ή και συνεργάτες. Για κάποιους υπάρχει ένα είδος παρασκηνίου που θα χρειαστεί να προσέχετε . Με το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο τα οικονομικά και οι ασφάλειες σας θα σας απασχολούν ενώ θα είναι καλά να προσέξετε τα περιττά έξοδα. Προτεραιότητα σας θα είναι τα οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητούμενα κάτι που θα σας ωθήσει να βρείτε πρακτικούς τρόπους υποστήριξης αυτών των ζητουμένων. Στη σύγκρουση του με τον Κρόνο δώστε ιδιαίτερη προσοχή να μην έρθετε σε συγκρούσεις για οικονομικές απαιτήσεις άλλων που θα σας στρεσάρουν . Ο Ερμής μέχρι τις 11/7 θα βρίσκετε σε ένα οίκο παρασκηνιακό για σας, κρατάει μνήμη και κυοφορεί νέες ιδέες που θα ξεπροβάλουν ως δημιουργικό πλάνο . Φυσικά προσέχετε προς το παρόν καθώς υπάρχουν νέα που θα μάθετε με το πέρας του στο δικό σας ζώδιο. Το Νέο Φεγγάρι στις 17/7 στο Καρκίνο θα σας βάλει στην διαδικασία να τα «βρείτε» με τον εαυτό σας , να ψυχογραφήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο και να απαλλαγείτε από ότι σας βαραίνει . Κατάλληλη περίοδος για χαλάρωση, ξεκούραση και διακοπές. Την ίδια μέρα οι δεσμοί της Σελήνης μεταφέρονται σε άξονα μάθησης και διδασκαλίας για σας, γεγονός που θα σας καλέσει να ανακαλύψετε νέες διαδρομές και να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας. Η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομη μετά από 8 χρόνια στο δικό σας ζώδιο όπου και θασας χαρίσει ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις Αξίες σας και τις πραγματικές σας ανάγκες. Φήμη και Δυσφήμηση πάνε παράλληλα γι’ αυτό προσέξτε σε όλη την ανάδρομη πορεία της να μην εκτεθείτε. Αποφύγετε κάθε είδους επεμβάσεις ομορφιάς ή και επενδύσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα ορθοδρομήσει. Γυρίζει στην ανάδρομη πορεία της πριν των γενεθλίων σας, έτσι θα είναι για σας πολύ σημαντική καθ’ όλη την διάρκεια της προσωπικής σας χρονιάς. Δέχεστε ευχές Γενεθλίων από τις 23/7 όπου ο Βασιλιάς Ήλιος θα σας ανήκει.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Η Πανσέληνος του Ελαφιού θετική προς εσάς ρίχνει το Φώς της σε χώρο για σας χαράς, διασκέδασης και δημιουργικότητας. Κάποια επαγγελματικά σας σχέδια ολοκληρώνονται ευχάριστα όπου και θα σας χαρίσουν ως αποτέλεσμα ευκαιρία να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε παράλληλα. Θα είναι καλά να πάρετε τον χρόνο σας να ανακάμψετε δυνάμεις ,να ξεκουραστείτε και γιατί όχι να φλερτάρετε. Ο Άρης και η Αφροδίτη βρίσκονται σε πιο παρασκηνιακό οίκο γεγονός που σας φέρνει κάποιο είδος ανασφάλειας για το τι γίνεται πίσω από την πλάτη σας. Η αλήθεια υπάρχει κάποιο είδος παρασκηνιακών κινήσεων, είτε για κάτι ερωτικό είτε για μια επιχειρηματική πρόταση που ετοιμάζετε ή κάτι που θέλετε να δημιουργήσετε και σας προκαλεί αναστατώσεις. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις και προστατέψτε ότι δεν θέλετε να αποκαλυφτεί, καθώς ο Άρης στο δικό σας ζώδιο τόσο θα σας προκαλέσει με εντάσεις αλλά και θα βγάλει στην επιφάνεια με έντονη επικριτική το τι γίνετε πίσω σας . Φυσικά στα δικά σας χέρια μπορεί να γίνει πολύ εργαλείο που σας κινητοποιεί σε λεπτομερείς εργασία για να υλοποιήσετε κάποιους στόχους σας.
Κάντε διακοπές το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα καθώς το υπόλοιπο θα έχει για σας πολύ δουλεία, κινητοποιήσεις και αποφάσεις που θα σας προκαλούν νευρά. Καλό είναι να δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε θέματα της υγείας , μα και των οικείων σας και να προσέχετε από ατυχηματικά γεγονότα ή καυγάδες με το ταίρι σας κοντά στις 20/7 όπου θα συγκρουστεί με τον Κρόνο. Ο Ερμής περνά στον 12 ο οίκο σας στις 11/7 όπου θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα μέσα σας αλλά και κάποιο ερωτικό μοτίβο να δημιουργείτε παρασκηνιακά. Καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη θα κινηθεί στο ίδιο σημείο θα σας βάλει σε διαδικασία να αναθεωρήσετε τα θέλω της ψυχής σας σε σχέση με την ερωτική σας ζωή, να επανεξετάσετε από πού αντλείτε χαρά και αγάπη, και ποια σημεία σας χρειάζεται να τροποποιήσετε ώστε να νοιώθετε πληρότητα στις σχέσεις σας. Πιθανόν να νοιώσετε πιο μοναχικές στιγμές αναπολώντας μα εάν κάποια σχέση από το παρελθόν ζητήσει επαναξιολογήσεις μην βιαστείτε σε αποφάσεις πριν η κυρία των Τιμών περάσει στο δικό σας Ζώδιο τον Σεπτέμβριο. Το Καρμικό πρόσημο του Βορείου-Νοτίου Δεσμού θα σας βάλουν στην διαδικασία να ισορροπήσετε τα έχω σας , τα κατέχω σας, τις αξίες σας και το «Δούνε και Λαβείν» σε οικονομικά και ασφάλειες με σημαντικούς για σας άλλους.

ΖΥΓΟΙ
Πανσέληνος του Ελαφιού σας έχει ρίξει το Φώς της σε άξονα καριέρας και οικογένειας. Με τον Ήλιο και τον Ερμή να κινούνται στο ψηλότερο σημείο του χάρτη σας , μπορείτε να έχετε τα βλέμματα πάνω σας και να προβάλετε τις επαγγελματικές σας ικανότητα. Μια νέα επαγγελματική πρόταση πιθανόν να σας έχει τραβήξει την προσοχή όμως χρειάζεται ορθολογιστική εξισορρόπηση ανάμεσα στη καριέρα και την οικογένεια σας. Θα είναι υπερβατικά σημαντική αυτή η περίοδος για σας να αφήσετε πίσω τυχών παράπονα ή κυκλοθυμικές, προσκολλημένες τάσεις και να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην ισορροπία μεταξύ εσάς και των σημαντικών για σας άλλων. Τα καρμικά δεσμά της Σελήνης θα σας φέρουν αντιμέτωπους στην ισορροπία των σχέσεων σας καθώς η εναρμόνιση του «Εγώ» σε ένα μεγαλύτερο «Εμείς» στο δικό σας άξονα θα καλέσει Άπαντες σε δημιουργικές σχέσεις και συνεργασίες με πρωτοπόρο χαρακτήρα. Θέματα γονικού άξονα που πιθανόν να σας απασχολούν παράλληλα έχουν την ευκαιρία να ολοκληρωθούν και να μπουν νέες βάσεις στις σχέσεις σας μαζί τους με το Νέο Φεγγάρι στις 17/7. Οι γεννημένοι 20-23/10 χρειάζεται να αποβάλετε κάθε τι που σας προκαλεί αναστάτωση ή και φόβο καθώς ο Πλούτωνας προστάζει στην ολοκληρωτική σας μεταμόρφωση . Ο Άρης κινείτε στο τομέα των φιλικών σας σχέσεων, στόχων και ελπίδων. Σας κοινωνικοποιεί καθώς συμβαδίζει με την Αφροδίτη , με τις φιλικές και συνεργατικές σας σχέσεις να σας απασχολούν μέχρι τις 11/7. Με το πέρας του στην Παρθένο σας καλεί σε ανάπαυση, σε απομάκρυνση από τα κοινωνικά πλαίσια . Είναι μια καλή περίοδος να αποτοξινωθείτε από κακές συνήθειες, να βάλετε πρόγραμμα διατροφής και να ανακαλύψετε την προσωπική σας λεπτομέρεια που σας ξεχωρίζει από το σύνολο. Κάποιοι ίσως να προετοιμάζετε ή να συζητάτε σε πιο παρασκηνιακό επίπεδο για κάτι νέο εργασιακό που θα θέλει να δείτε την κάθε του λεπτομέρεια πριν να βγει στο Φώς τον Σεπτέμβριο. Προσέχετε τα «νώτα» σας καθώς κάποιοι θα νοιώσετε έντονα κριτική πίσω από την πλάτη σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής γίνεται φιλικός προς εσάς, σας φέρνει νέα από φίλους και καθώς θα βρεθεί με την Αφροδίτη που θα κινηθεί ανάδρομη στο ίδιο σημείο θα έχετε να ακούσετε λόγια αγάπης ή και κάποιο άτομο μέσα από τις ομαδοποιήσεις σας θα σας εκφράσει τα ερωτικά του συναισθήματα. Επανεξετάζετε σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα , τις ομαδοποιήσεις σας και τους στόχους που έχετε για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Ο Κρόνος αν και εν μέρει σας περιορίζει την χαρά θέλει να σας δώσει την ανάλογη πειθαρχεία ώστε τα ταλέντα σας να μορφοποιηθούν παίρνοντας οστά .Ευεργετικός για σας ο Ήλιος των Καρκίνων όπως και η παραμονή του Ερμή μέχρι τις 11/7 καθώς σας ανοίγουν νέους ορίζοντες σε γνώσεις που θα βοηθήσουν τόσο την καριέρα μα και την πνευματικότητα σας. Η Πανσέληνος αρχές του μήνα προάγει γνώσεις και πνευματικότητα που θα υποστηρίξουν ώστε να γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές στην καριέρα σας. Ολοκληρώνει θέματα συμβολαίων ή και νομικών ζητουμένων και σας ανοίγει τους δρόμους σε νέες κουλτούρες ,επαφές με ξένους και εξωτερικό. Ίσως σκεφτείτε να μπείτε σε διαδικασία νέων γνώσεων ή να έρθετε σε επαφή με ψυχολογία, κάποιο δάσκαλο που θα γίνει αρωγός για την επαγγελματική σας πορεία ή και να πάτε ένα μακρινό ταξίδι που θα σας είναι ευχάριστο. Με την Νέα Σελήνη στις 17/7 μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, πιο πνευματικό που θα υποστηρίξει τις ικανότητες σας. Ο Άρης με την Αφροδίτη βρίσκονται στον τομέα τις καριέρας σας και δημόσιας εικόνας γεγονός που σας προκαλεί να κάνετε αλλαγές και αυτό σας φέρνει ανάμεικτα συναισθήματα και κάποιου είδους πιέσεις . Με την είσοδο του Αρη στην Παρθένο στις 11/7 γίνεται πιο πρακτικός προς εσάς και θα σας δώσει ώθηση να επικοινωνήσετε ή και να δράσετε για ότι έχετε στοχεύσει. Σας κάνει πιο εξωστρεφείς, έρχεστε σε επαφή με νέες ομάδες ή και φιλικά σας πρόσωπα όμως προσέξτε από και προς εσάς συμπεριφορές να μην έρθετε σε ρίξεις με κάποιο φιλικό στοιχείο με την κόντρα του Άρη με τον Κρόνο. Είναι παραδοσιακά δικός σας Κυβερνήτης , χρήσιμος και με ευκαιρίες προς εσάς . Χρησιμοποιήστε τον πρακτικά , δείτε κάθε λεπτομέρεια και δράστε για τους στόχους. Η Αφροδίτη θα αναδρομήσει στον οίκο της δημόσια σας εικόνας και καριέρας , σας φέρνει αρκετές αλλαγές και επιστροφή κάποιων επαγγελματικών προτάσεων προς επανεξέταση . Καθώς και ο Ερμής θα περάσει στο ίδιο σημείο η καριέρα σας θα πρωτοστατήσει θα έχετε συναντήσεις και συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας πλάνα. Παράλληλα σας απασχολούν γονείς. Τα καρμικά Δεσμά θα σας αναγκάσουν να ισορροπήσετε την καθημερινή σας ρουτίνα και να τροποποιήσετε δεδομένα ώστε να απαλλαγείτε από παρελθούσες εμπειρίες που κρατούν ανασφάλειες και φόβους.

ΤΟΞΟΤΕΣ
Η Πανσέληνος του μήνα έχει ρίξει τα Φώτα της στα οικονομικά και τις ασφάλειες σας γεγονός όπου πιθανών να σας έχει στρεσάρει ή να σας έχει προσθέσει ‘’εμπόδια’’ σε ότι θέλετε να πράξετε. Ίσως χρειαστεί να οργανωθείτε να βρείτε νέους πόρους εισοδημάτων ή και πιο πρακτικούς τρόπους διαχείρισης τους. Ένας καλός έλεγχος των λογιστικών σας βιβλίων πιθανών να σας δώσει τρόπους οικονομίας ή και να σας δώσει πρόγραμμα αποπληρωμής χρεών με δόσεις. Αφροδίτη και Άρης συμπορεύονται σε οίκο για σας που αφορά μάθηση γνώσεις , ταξίδια, σπουδές όπου και σας χαρίζουν ευκαιρίες να διευρύνετε τους ορίζοντες σας , να έχετε επαγγελματικές επιτυχίες στο εξωτερικό και παροτρύνσεις να πάρετε γνώσεις που θα ωραιοποιήσουν τα επαγγελματικά σας πλάνα. Παράλληλα έχετε την ευκαιρία να επουλώσετε πληγές εμπλουτίζοντας τον πνευματικό σας κόσμο. Στις 11/7 Θα περάσει και ο Ερμής στο εν λόγο σημείο γεγονός που θα σας φέρει ειδήσεις από το εξωτερικό ευχάριστες προς εσάς , θα σας ταξιδέψει ή και κάποιες σημαντικές γνώσεις που θα αποδειχτούν σημαντικές για την υπόλοιπη σας πορεία . Την ίδια μέρα ο Άρης θα περάσει στην Παρθένο και θα τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή σας με την συνεχή εγρήγορση του στο επαγγελματικό σας τομέα . Η δουλεία και η δημόσια σας εικόνα θα πρωτοστατούν γεγονός που θα σας στρεσάρει ή και θα νοιώσετε έντονη επίκριση από ανωτέρους σας. Καλό θα είναι να ενεργείτε εποικοδομητικά, με πρόγραμμα και λεπτομέρεια και να αποφύγετε άγχος. Δώστε προσοχή στην Υγεία σας ή να μην έρθετε σε ρίξεις με άτομα του οικογενειακού και επαγγελματικού σας περιβάλλοντος καθώς η όψη του Άρη –Κρόνου σας επηρεάζει άμεσα. Αποφύγετε τα ρίσκα αυτό το διάστημα. Στις 17/7 η Νέα Σελήνη σας παρέχει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από φόβους, ταμπού και ανασφάλειες και να θέσετε νέους σπόρους για οικονομική και συναισθηματική επούλωση παράλληλα. Η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομή σε χώρο γνώσεων, ταξιδιών και πνευματικών οριζόντων. Κάποιοι θα έχετε να επανεξετάσετε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις από το εξωτερικό, νομικά ζητούμενα αν σας απασχολούν ή και να συναντήσετε ευχάριστα κάποιο άτομο που θα σας παροτρύνει σε νέες φιλοσοφίες για την εξελικτική σας πορεία. Δεσμοί της Σελήνης. Με τον Βόρειο στον ΚΡΙΟ –νότιο στον Ζυγό θα σας φέρει ριζικές αλλαγές σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις όπως και ανάγκη ισορροπιών στις ομαδοποιήσεις σας . Τα παιδία θα σας απασχολήσουν εξίσου.

ΑΙΓΩΚΕΡΟΙ
Μια Πανσέληνος ολόφωτή και επιτακτική σας ρίχνει το Φώς της πάνω σας ώστε να βρείτε την απαιτούμενη σοφία , εσωτερική δύναμη, ανδρεία και πνευματικό πλούτο να υποστηρίξετε τα θέλω σας. Ολοκληρώνεται ένα κύκλο και πλέον πιο δυνατοί ξεκινάτε ένα νέο έτσι και παίρνετε αποφάσεις για τα επόμενα σας βήματα . O Ήλιος του Καρκίνου με τον Ερμή μπορεί να σας φέρνουν κάποιο είδος παράπονου μέσα από τις προσωπικές σχέσεις σας ή και να σας στρέφει στο παρελθόν με την ανάγκη σας για προσωπική επαφή να γίνεται εντονότερη. Κάποιους πιθανόν να σας έχει φέρει μια σχέση η οποία γίνετε πιο δεσμευτική ή και κάποια επαγγελματική πρόταση να περνά σε άλλο επίπεδο με όλες τις επιβραβεύσεις. Καθώς ο Ερμής 11/7 περνά στους Λέοντες πιθανών να θελήσετε να εκφράσετε τα πιο απόκρυφα συναισθήματα σας και να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητούμενα που έχετε να λαμβάνετε από άλλους , ενώ στο τέλος του μήνα με το πέρας του στην Παρθένο σας ταξιδεύει ευχάριστα. Την ίδια μέρα 11/7 ο Άρης περνά στην Παρθένο, γίνεται πολύ πιο φιλικός προς εσάς και σας ενεργοποιεί να δράσετε πρακτικά στο επαγγελματικό σας πεδίο. Μπορείτε να μιλήσετε τα πλάνα σας , να διαπραγματευτείτε και αξιοποιήσετε κάποιες συμφωνίες που θα αποδώσουν οφέλη και να διαφημίσετε την δουλεία σας παράλληλα. Κάποιοι ίσως να είναι η ευκαιρία να σκεφτείτε να δράσετε ώστε τα χόμπι σας να γίνουν επάγγελμα. Νέα ταχύρυθμα σεμινάρια ή και ταξίδια προσθέτουν γνώσεις. Προσέξτε στο τρόπο μετακινήσεων σας, σκέψης και επικοινωνίας καθώς ο Άρης θα πάει κόντρα με τον Κρόνο στις 20/7. Η Νέα Σελήνη του καρκίνου στις 17/7 σας βάζει το λιθαράκι σε νέες σχέσεις και σας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Κάνετε νέες γνωριμίες ενώ κάποιο ενδιαφέρων άτομο τραβάει την προσοχή σας. Για κάποιους αυτό ίσως προνοεί τόσο νέες συνεργασίες που θα οδηγήσει σε επιλογή με ποιους θα συμπορευτείτε. Η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομη σε τομέα που αφορά τα οικονομικά οφέλη που αποκομίζετε από άλλους, σε χώρο ιδιαίτερης επαφής και ταμπού, γεγονός που θα σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τι εισπράττετε από τις προσωπικές σας σχέσεις μα και τι σας αφήνει ανικανοποίητους στο ερωτικό κομμάτι , την σεξουαλικότητα σας. Τα καρμικά Δεσμά θα φέρουν αλλαγές στη δημόσια εικόνα σας, στο επαγγελματικό σας πεδίο και θα θελήσει ισορροπία ανάμεσα σε αυτά και τους οικογενειακούς σας δεσμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ
H Πανσέληνος του μήνα σας έχει ολοκληρώσει κάποια εργασιακά ζητούμενα και σας καλεί να πάρετε τον χρόνο σας να ξεκουραστείτε ώστε να ανακτήσετε δυνάμεις. Με τον Ήλιο να κινείτε στο καθημερινό σας πεδίο σας κάνει πιο συναισθηματικούς στο εργασιακό σας περιβάλλον που πιθανόν να σας βάζει σε διλήμματα, όμως έχετε παροχή βοήθειας από υφιστάμενα άτομα. Ο Άρης με την Αφροδίτη απέναντι από σας προκαλούν σε αναθερμάνσεις τις προσωπικές σας σχέσεις με το σλόγκαν «Make love no war» να γίνεται το κλειδί σας. Εάν είστε σε μια σχέση καλό είναι να βρείτε μια κοινή δράση με τον σύντροφό σας για να αποφεύγονται «εγωιστικά» παιχνίδια που φέρουν συγκρούσεις. Φυσικά είστε παιδία Κρόνου και έχετε για κλειδί σας την πειθαρχεία, την οργάνωση, την ανάληψη ευθυνών και την δομή γεγονός που σας φέρνει πιο κοντά στους στόχους σας αν και καλείστε να επανεξετάσετε παράλληλα τις Αξίες σας . Οι Λέοντες σας υπενθυμίζουν να είστε επιλεκτικοί στις μάχες σας. Στις 11/7 ο Άρης θα περάσει στη Παρθένο σε ένα παράξενο σημείο για σας. Οι ερωτικές σας επαφές , το πώς αισθάνεστε ασφάλεια από άλλους όπως και κοινά οικονομικά ζητούμενα θα σας αναγκάσουν να βρείτε πιο πρακτικούς τρόπους διαχείρισης για να μπορείτε ευκολότερα να τακτοποιείτε τις υποχρεώσεις σας. Καλό θα είναι να μην αγχωθείτε και να κρατηθείτε μακριά από ρίσκα ( ειδικά οικονομικά ) μα να δείτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε τα οικονομικά σας ζητούμενα με κάτι που μπορείτε να κάνετε από το σπίτι σας. Την ίδια μέρα ο Ερμής μετακινείτε στους Λέοντες θα σας φέρνει νέες ιδέες προς αξιοποίηση όπως και λόγια αγάπης. Η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομη στο εν λόγο σημείο που θα σας βάλει σε διαδικασία να επανεξετάσετε το κάθε είδος σχέσεων σας , τι εισπράττετε από αυτές και πόση πληρότητα νοιώθετε. Κάποιοι θα έχετε να αντιμετωπίσετε και να επανεξετάσετε σχέσεις ή και συνεργασίες από το παρελθόν που θα επανεμφανιστούν ξαφνικά . Οι καρμικοί Δεσμοί μεταφέρονται σε άξονα μάθησης και διδασκαλίας για σας που θα σας προάγουν νέους ορίζοντες και πνευματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ
O Μέγα Κρόνος –Χρόνος στο δικό σας ζώδιο σας αναγκάζει σε μεγάλες Ωριμάνσεις. Δεν είναι εύκολος καθώς για τους γεννημένους το 1994-1996 και 1964-1966 υποδεικνύει Καρμικες εξοφλήσεις. Με τον Ήλιο και τον Ερμή των Καρκίνων γίνεστε πιο συναισθηματικοί μα προάγετε θέληση επιτεύξεων. Θέλετε να έρθετε σε επαφή με την χαρά σας, κοινωνικοποιήστε, φλερτάρετε και κινείστε ανάλογα ώστε να αναδείξετε τα προσωπικά σας ταλέντα . Η Πανσέληνος του Ελαφιού σας εχει ολοκληρώσει ένα κύκλο δραστηριοποιήσεων ή και κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο που σας αφήνει με τα καλύτερα αποτελέσματα. Κάποιοι ίσως να έχετε νοιώσει περήφανοι από τα παιδία σας. Σχηματίζετε ένα μοτίβο καθοδήγησης με τον Δία να βρίσκετε στο σημείο της επικοινωνίας σας και σας καλεί να διαφημιστείτε και να επικοινωνήσετε τα πλάνα σας καθώς θα βρίσκετε ανταπόκριση. Στις 11/7 ο Ερμής μετακινείτε στο τομέα της Υγείας και της καθημερινότητας σας βάζοντας σας σε τρέξιμο να προγραμματίσετε και να οργανώσετε καλύτερα αυτούς τους τομείς να μιλήσετε με λειτουργούς Υγείας και να φροντίσετε θέματα υγείας και ευ ζην. Ο Άρης με την Αφροδίτη συμβαδίζουν σχεδόν παράλληλα στο ίδιο σημείο και σας αναγκάζουν και αυτοί με την σειρά τους να δράσετε για το ευ ζην σας , να μπείτε σε ένα πρόγραμμα διατροφής ή δραστηριότητας που θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας. Σε αυτό το τομέα θα κινηθεί ανάδρομη η Αφροδίτη όπου θα σας βάλει σε διαδικασία να επανεξετάσετε ρουτίνα, καθημερινότητα και εργασιακά ζητούμενα. Καθώς ο Άρης θα περάσει στην Παρθένο θα βρεθεί απέναντι από εσάς φέρνοντας τόσο νέες ερωτικές γνωριμίες ειδικά για τους αδέσμευτους και νέες προτάσεις εργασίας. Προσέξτε οι γεννημένοι οι εκπρόσωποι του 1 ου δεκαημέρου καθώς η Κόντρα του Άρη με τον Κρόνο σας προκαλεί με απαιτήσεις από τους σημαντικούς για σας άλλους, διεκδικήσεις, παρεξηγήσεις και έντονες λεκτικές προκλήσεις στις σχέσεις σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή 19-21/7 σε κάθε διαπροσωπική σχέση σας και σε τρόπους συμπεριφορών. Η Νέα Σελήνη στις 17/7 σχηματίζεται σε χώρο χαράς , είναι ιδιαίτερα θετική προς εσάς , νοιώθετε ανανεωμένοι και βάζετε το πρώτο σπόρο να πάρουν ώστε τα δημιουργικά σας σχέδια. Νέες ερωτικές γνωριμίες σας προσθέτουν ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση παράλληλα. Θα θελήσετε να περάσετε χρόνο με τα παιδία σας ή και να δημιουργήσετε συνθήκες για απόκτηση απογόνων. Καθώς τα Δεσμά της Σελήνης θα μετατοπίζονται σε άξονα Κριού-Ζυγού το ίδιο διάστημα σας φέρνει ριζικές αλλαγές στο τομέα των οικονομικών , ασφαλειών , Αξιών και κληροδοτημάτων ζητούμενα που θα χρειαστούν ισορροπία.

Ευχόμαστε σε όλους ένα δημιουργικό Ιούλιο με προσοχή από όλους καθώς κάποιο κοσμικό γεγονός θα μας αναγκάσει όλους να εξετάσουμε τον ρόλο του «Εγώ» μας σε ένα συλλογικό «Εμείς».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!