Ερμής Ανάδρομος

Γράφει η Αστρολόγος Δέσποινα Κυπριανού.
Την Δέσποινα μπορείτε να την βρείτε: Facebook =Δέσποινα Κυπριανού (Despina Kyprianou) www.facebook.com/deinas.paradise μέσω μεσεντζερ ή απευθείας στο τηλέφωνο 99936627

Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο
Παίρνουμε βαθιές ανάσες … ο Κύριος της επικοινωνίας Ερμής από την 15 η μοίρα Ταύρου, ξεκίνησε την ανάδρομή πορεία του με σταθμό την 05 η Ταύρου. ( 21/4-15/5)
Δεν είναι ότι είναι η πρώτη φορά που κινείται σε ανάδρομη φαινομενική φορά. Κάθε άλλο, φέτος θα αναδρομήσει 3 φορές στα ζώδια της Γής επαναφέροντας γεγονότα προς επανεξέταση. Η πρώτη του ανάδρομη κίνηση έχει ξεκινήσει στο ζώδιο του Ταύρου, με τις μοίρες που κλειδώνει την ανάδρομη κίνηση του να γίνονται πολύ σημαντικές αφού αντιστοιχούν σε Μοίρες εκλειπτικών Φεγγαριών.
Γεγονότα επαναλαμβάνονται και μνήμες ξυπνούν από τον προηγούμενο Απρίλιο μα ειδικότερα από τον περασμένο Νοέμβριο με βασικό πρόσημο να γίνει η απαιτούμενη επανεξέταση και εσωτερική ενδοσκόπηση. Οι πληροφορίες και οι αποκαλύψεις που κουβαλά είναι πολλές , που θα θελήσουν να δοκιμάσουν την αυτοπεποίθηση και την αξιοπρέπεια μας, ενώ θα δίνουν προμηνύματα του τι ακολουθεί τον επερχόμενο Οκτώβριο.
Στο Ζώδιο του Ταύρου για αυτόν,σημαντικά είναι τα θέματα ασφαλειών, Υλικών και Άυλων Αξιών.
Ολόκληρο το Αξιακό σύστημα μπαίνει κάτω από το μικροσκόπιο.
Τι είναι «Αξίες» και τι «ασφάλεια». Που πραγματικά βρίσκονται. Τι αξίζει- τι αξίζω. Τι είναι σημαντικό. Τι είναι αυτό που χρειάζεται εν κατακλείδι να γίνει πρακτικά, ώστε να «υλοποιηθεί» η ηρεμία και γαλήνη.
Ερωτήματα πολύ σημαντικά και καθοριστικά ώστε να παρθούν αποφάσεις, αφού οι εντάσεις, οι
παρεξηγήσεις και οι ρίξεις στις σχέσεις των σταθερών κυρίως ζωδίων είναι έντονες.
Ο Ερμής στο εν λόγο ζώδιο έχει ανάγκη για σταθερότητα . Γίνεται «Ξεροκέφαλος» και αρκετά
ισχυρογνώμων με τις ίδιες του τις απόψεις , ενώ βασίζεται στις αισθήσεις και το πρακτικό του
ένστικτο για να δημιουργήσει εικόνες επικοινωνίας . Στις δύσκολες του όψεις γίνεται συντηρητικός, μονοδιάστατος και χρειάζεται λογικά-πρακτικά παραδείγματα και εμπειρίες για να πειστεί για κάτι διαφορετικό. Γεγονός που τον καθιστά «αργό» στο να πάρει αποφάσεις ή να επιμένει από ανασφάλεια να βαδίζει σε γνώριμα του μονοπάτια . Σκέφτεται την Άνεση, το να υπάρχουν τα απαιτούμενα αγαθά για τη ευφορία , μυρωδιές ικανοποίησης, ηρεμίας και ασφάλειας.
Στο ζώδιο αυτό αντιπαθεί τις αφηρημένες ιδέες έτσι μέσα από την ανάδρομη κίνηση του θα δώσει την ευκαιρία να επανεξεταστούν καταστάσεις και την διάθεση να βρεθούν πρακτικές λύσεις τόσο σε ερωτικά ζητούμενα αλλά και οικονομικά.
Η ανάδρομη φαινομενικά κίνηση του τον βραδύνει ακόμα πιο πολύ χαρίζοντας ευκαιρίες στο ανά-ή ξανά- ή επανά- , αφού βγαίνουν στην επιφάνεια γεγονότα που δεν τα γνωρίζαμε. Γίνεται
υπεύθυνος για επιστροφές ατόμων και επαφές με πρώην καταστάσεις προς επανεξέταση , ενώ
επαναφέρει γεγονότα για την ολοκλήρωση τους.
Σε όλη την ανάδρομη πορεία του καλό είναι να αποφεύγουμε κάθε τύπο δανεισμού , υπογραφές
νέων συμβολαίων, αγορές νέων ηλεκτρονικών -ηλεκτρικών συσκευών, μακρινά ταξίδια και κάθε
είδους σπατάλη . Υπάρχει η τάση αναβολών , καθυστερήσεων, μπλοκαρισμένης ενέργειας και
ασυνεννοησίας.
Επαναφέρει ευκαιρίες επαναπροσδιορισμού ( ειδικά σε επιχειρηματικότητα και σχέσεις) ,είναι
ιδανικός σε έρευνα αγοράς και γίνεται βοηθός για να πάρουμε πίσω ότι μας οφείλουν. Στο ζώδιο της Αφροδίτης, γίνεται υπερβολικά σημαντικός για εσωτερική ενδοσκόπηση και εκ νέου
αξιολόγηση του Αξιακού μας συστήματος (υλικά και συναισθηματικά).

ΚΡΙΟΙ
Υποδέχεστε τον ανάδρομο Ερμή, στον 2 ο σας οίκο. Ένα κομμάτι που αφορά ακράδαντα το Αξιακό σας σύστημα και θα σας δώσει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τι και πόσο αξίζετε. Ο Ήλιος έχει προχωρήσει είδη στο ίδιο ζώδιο όπου και θα θελήσει να σας δώσει Φώς στο τομέα αυτό, όπως και στα οικονομικά σας ζητούμενα . Καλό είναι να προσέχετε δανεισμούς αυτό το διάστημα, να προνοήσετε να είστε τυπικοί σε υποχρεώσεις όπως και να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης τόσο οικονομικών αλλά και συναισθημάτων. Εάν έχετε δανείσει χρήματα στο παρελθόν τώρα είναι η ευκαιρία σας να τα πάρετε πίσω . Με την αμοιβαία υποδοχή Ερμή-Αφροδίτης από τους Διδύμους, έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε επιχειρηματικές προτάσεις ( τύπου εμπορίου). Μην βιαστείτε σε νέες αγορές ‘η οικονομικά ρίσκα, παρά πάρτε πρώτα κάθε πληροφορία που χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΙ
Ο ανάδρομος στο κεφάλι σας . Από την μία είναι οι σκέψεις που σας απασχολούν στο τι είναι
αυθεντικό για σας .Από την άλλη είναι αυτή η ασυνεννοησία , οι καθυστερήσεις και οι αναβολές
που σας φέρνουν σε σύγχυση. Ίσως να νοιώθετε κάποιου είδους αστάθεια στην καθημερινότητα
σας και να μην ξέρετε πώς να οργανωθείτε για ότι θέλετε εσείς να κάνετε. Το σίγουρο είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία μέσα από πληροφορίες που έρχονται προς εσάς ,να επανεξετάσετε ολάκερο τον εαυτό και τις δυνατότητες σας. Σε «πονοκεφάλους» και σκέψεις θα σας βάλουν και άτομα από το παρελθόν που επιστρέφουν προς εσάς ζητώντας την επαναξιολόγηση σας . Μην βιαστείτε σε σοβαρές αποφάσεις για την ζωή σας. Καλά θα είναι να δείτε βαθιά μέσα σας πού βρίσκονται οι ασφάλειες σας και τι αξίζετε, χωρίς να έχετε την άμεση ανάγκη των άλλων. Επαναξιολόγηση Εαυτού !

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δικός σας Κυβερνήτης ο Ανάδρομος Ερμής, σε οίκο για σας ονείρων, ιδεατών και των
«παρασκηνιακών» σας ζητημάτων. Σε χώρο μυστικό και πιο ψυχολογικό, αναπολεί εν μέσω της
νυκτός έρωτες και επαναφέρει εραστές ακόμα και μέσα από τα όνειρα σας. Υπάρχει φυσικά η
περίπτωση να αντιμετωπίσετε επιστροφές ατόμων για την επαναξιολόγηση τους που θα θελήσετε να κρατήσετε προς το παρόν για τον εαυτό σας. Ακούστε τι έχουν να πουν έχοντας υπόψη την δική σας Αξιοπρεπή στάση. Προσέξτε από διπλές σχέσεις και τυχών παρασκήνιο. Επαναξιολογήσεις, συναντήσεις και συζητήσεις για χάρη των επιχειρηματικών σας σχεδίων γίνονται εντελώς μυστικά. Έχετε πάθει πολλά η αλήθεια και δεν θέλετε να σας «ματιάσουν» . Και καλά θα κάνετε, αφού θα είναι καλά να προσέχετε από παρασκήνιο,τα λόγια πίσω από την πλάτη σας και καταστάσεις που θέλουν να σας αποσπάσουν την προσοχή σας. Watch your back!

ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Φιλικός προς εσάς ο ανάδρομος Ερμής, θέλει να σας φέρει κοντά σε φιλικά σας πρόσωπα που
έχετε χάσει μαζί τους επαφή. Η επανένταξη σε ομαδοποιήσεις θα ευνοήσει τόσο την
κοινωνικοποίηση σας αλλά και τα επαγγελματικά σας βήματα. Οι πληροφορίες που θα λάβετε
μπορεί να είναι για σας ευκαιρίες για επαναπροσδιορισμό των στόχων σας αλλά και για να
αντιληφθείτε την δική σας αξία στις ομάδες που δραστηριοποιήστε. Άτομο από το φιλικό σας
περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει προς εσάς εκφράζοντας σας τα συναισθήματα του, βάζοντας
σας στην διαδικασία επαναξιολόγησης της μέχρι τώρα σχέσης σας. Επίσης υπάρχει ευκαιρία να
ξαναδείτε παλιές συμφωνίες ή να σας προτείνουν συνεργασία παλιοί συνεργάτες σας. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και προσέξτε από εντάσεις και πιθανές παρεξηγήσεις μέσα από τους φιλικούς σας κύκλους.

ΛΕΟΝΤΕΣ
Ο ανάδρομος Ερμής σε χώρο για σας καριέρας, θα θελήσει να σας φέρει σε επαναξιολογήσεις των επαγγελματικών σας σχέσεων. Ο τομέας της καριέρας σας, θα θέλει ιδιαίτερη προσοχή ειδικά με ανωτέρους σας,άτομα Κύρους αλλά και συνεργάτες σας. Ο ανάδρομος μπορεί να σας
εξυπηρετήσει βάζοντας σας στην διαδικασία να αναθεωρήσετε τους τρόπους διαχείρισης της
δημόσιας σας εικόνας και των επαγγελματικών σας, ενώ σας καλεί να γίνετε πιο πρακτικοί αν και φυσικά δεν θα απουσιάσουν οι καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Άτομα –συνεργασίες από το παρελθόν επιστρέφουν για αναθεωρήσεις όπως και συμφωνίες που έχουν μείνει στο περιθώριο θα χρειαστούν την επανεξέταση σας. Φιλικό σας πρόσωπο, σας αναπτερώνει ελπίδες και στόχους πιθανόν με μια συνεργασία που θα χρειαστεί να εκτιμήσετε με άλλο πρόσημο. Μην πάρετε ραγδαίες αποφάσεις ή και μεγάλες αλλαγές προς το παρόν παρά κρατήστε ισορροπίες και αφουγκραστείτε τις πληροφορίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Φιλικός και ευχάριστός έρχεται προς εσάς ο ανάδρομος Ερμής. Παραδοσιακός δικός σας
Κυβερνήτης, όπως και τους Διδύμους, σας βάζει στην διαδικασία να επανεξετάσετε θέματα
σπουδών, πίστης και νομικών ζητημάτων. Κάποιοι από εσάς δέχεστε άτομα από το εξωτερικό ή και θα θελήσετε να αναθεωρήσετε και να αναβαθμίσετε με κάποια σεμινάρια τις γνώσεις σας, ώστε να δώσετε έναυσμα στην καριέρα σας. Κάποιοι θα εισπράξετε όμορφα νέα ή και θα υποδεχτείτε κόσμο εκ του εξωτερικού που θα υποστηρίξουν την δημόσια σας εικόνα . Αν αφήσατε κάποια νομικά θέματα ατελές, τώρα είναι η ευκαιρία σας για να τα ολοκληρώσετε . Προσέξτε να μην μπείτε σε διαδικασία νέων νομικών ζητημάτων και προπαντός προσέξτε από υπογραφές συμβολαίων ή και νομικών εγγράφων. Καλό θα είναι να περιμένετε μετά από τις 15/5, ειδικά και εάν τα έγγραφα αφορούν σύμφωνα συμβίωσης ή γάμου . Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε καλά είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αργοπορίες πτήσεων και τα προσωπικά σας δεδομένα.

ΖΥΓΟΙ
Σε διλήμματα σας βάζει ο ανάδρομος Ερμής. Τι έχετε πράξει και πώς έχετε διαχειριστεί τον
συναισθηματικό σας κόσμο ώστε οι σημαντικοί για σας άλλοι να αισθάνονται μαζί σας ασφαλείς.
Έχει έρθει ο καιρός όπου θα θελήσετε να ερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο ,να ανακαλύψετε
και να ανακαλέσετε την στάση σας στα «μυστήρια» της ζωής , όπως και να επανεξετάσετε τα κάθε είδους ταμπού που επηρεάζουν τόσο τα ερωτικά μα και τις οικονομικές σας ασφάλειες. Προσέξτε αυτό το διάστημα να βρείτε πρακτικούς τρόπους εξισορρόπησης και ενίσχυσης των οικονομικών σας ενώ θα ήταν συνετό να αποφύγετε δανειοδοτήσεις . Προσπαθήστε να κάνετε διακανονισμούς και υπομονή παράλληλα. Επαναπροσδιορισμούς θα φέρει και σε περιουσιακά στοιχεία ή και θέματα κληρονομιών όπου και θα ζητήσουν την ορθολογιστική διαχείριση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Έχετε περάσει πολλά. Οι σχέσεις και συνεργασίες σας έχουν αλλάξει διαπαντός, όπως και εσείς
εννοείτε. Ο Ουρανός στον Ταύρο σας έχει βάλει ένα κρυστάλλινο καθρέφτη απέναντι σας , ώστε
μέσα από αυτόν να δείτε την αυθεντικότητα και την Αξία σας. Ποιοι είστε και πώς ενεργείτε στις
σχέσεις σας. Οι ίδιες οι σχέσεις , έχουν βάθος , ουσία και γερά θεμέλια ? Το σίγουρο είναι πώς , σε
καμία περίπτωση δεν θέλει το κρυφό , το αναληθές και οτιδήποτε κριθεί τοξικό προς εσάς . Ο
ανάδρομος Ερμής έρχετε να σας περάσει από την διαδικασία των επανασυνδέσεων γεγονός που θα σας βάλει να σκεφτείτε κατά πόσο έχουν όλα τα άνωθεν στοιχεία. Σχέσεις και συνεργασίες του παρελθόντος σας κτυπούν την πόρτα ζητώντας την επαναξιολόγηση τους. Φυσικά θα χρειαστεί να προσέχετε από λόγια από και προς εσάς αφού θέματα που σας έχουν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σας φέρουν σε ρίξεις. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και περισυλλέξτε κάθε πληροφορία. Κάποιοι θα έχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε κάποια παρελθούσα σχέση ή και συνεργασία. Θυμηθείτε ότι «τοξικότητες» στις σχέσεις δεν χωράνε.

ΤΟΞΟΤΕΣ
Κάντε ένα βήμα πίσω και επανεξετάστε τα θέματα της καθημερινότητας, της εργασίας, της ευεξίας και της Υγείας σας. Με τον ανάδρομο Ερμή πιθανόν να νοιώσετε ασυντόνιστοι στο καθημερινό σας πρόγραμμα ενώ καθυστερήσεις και παρεμποδίσεις μπορεί να σας αναστατώσουν. Θα ήταν καλά σε όλη την ανάδρομη κίνηση του Ερμή μέχρι τις 15/5 να μην προσπαθήσετε να έχετε πολλά στην καθημερινή σας αντζέντα αφού θα υπάρχει η τάση αναβολών . Άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον πιθανόν να σας στρεσάρουν ή θα υπάρχει η τάση της ασυνεννοησίας. Θα είναι καλά να χρησιμοποιήσετε την ανάδρομη κίνηση του Ερμή για να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να ολοκληρώσετε εργασίες που έχετε αφήσει ατελές . Ένα τσεκ απ της Υγείας σας θα ήταν επίσης ιδανικό ,όπως και να σκεφτείτε πιο πρακτικούς τρόπους να οργανώσετε την καθημερινότητα σας.
Θα ήταν καλά να στραφείτε στην φύση και να επανεκτιμήσετε κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή να πάτε σε κάποιο γυμναστήριο για φυσική ευεξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Νέα όμορφα έρχονται προς εσάς που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα . Κάποιους ο ανάδρομος
Ερμής θα τους φέρει να επανεκτιμούν την σχέση τους με τα παιδία τους ή και άλλους να
ανακοινώνουν έρωτες και εγκυμοσύνες. Είναι ο καιρός όπου μπορείτε να επανεκτιμήσετε τα
δημιουργικά σας ταλέντα και να τρέξετε σε παρελθοντικές επιχειρηματικές ιδέες προς υλοποίηση τους. Επανεξετάσεις δέχεται και ο ορισμός της χαράς , του φλέρτ και του έρωτα αφού ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν σας κτυπούν την πόρτα. Θα θελήσετε να βγείτε , να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Όλο και κάποιος πρώην θα θελήσει να σας ξαναπλησιάσει . Επανεξετάστε με προσοχή και σιγουρευτείτε πώς αρχικά εμπόδια που σας έχουν φέρει πρώιμα σε ρίξεις δεν υφίστανται. «Επιστροφή» , έχει και τον ορισμό της πανομοιότυπης κατάστασης ως προς δοκιμασία σε συμπεριφορές . Έτσι να είστε προσεκτικοί να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις ώστε κάθε τι Νέο να μην έχει το πρόσημο του παλιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Ο Ανάδρομος Ερμής γίνετε και για σας πολύ σημαντικός αφού κουβαλά Νέα από τον οίκο της
οικογενειακής σας Εστίας και των ριζικών σας καταβολών. ‘Έχετε ανάγκη να απομακρύνετε από το οικογενειακό σας περιβάλλον και το σπίτι σας παράλληλα, κάθε τι που σας προκαλεί ανασφάλεια ή μπλοκαρισμένα συναισθήματα. Αυτό σας παιδεύει αφού πεισματικά αποφεύγετε την παραδοχή και τις οριστικές λύσεις, ακόμα και σε γεγονότα που ταλανίζουν από την παιδική σας ηλικία. Οι πληροφορίες που θα σας φέρει ο Ερμής θα σας βάλει στην διαδικασία επανεκτίμησης της Ουσίας των ριζικών καταβολών και να παρθούν πρακτικές οριστικές λύσεις για το μέλλον σας. Ακούτε για να περισυλλέξετε κάθε πληροφορία και μιλήστε ανοικτά για ότι σας προβληματίζει ειδικά και εάν άτομα από το παρελθόν που έχουν αναταράξει το είναι σας , θελήσουν να σας ξανά προκαλέσουν.
Προσέξτε από παρεξηγήσεις και περιττά λόγια με τους οικείους σας. Η αναδρομή κίνηση του Ερμή θα σας βοηθήσει στην γεφύρωση των σχέσεων σας με αυτούς όμως και εσείς σιγουρευτείτε ότι δεν έχουν μείνει «τοξίνες» σε συμπεριφορές. Θέματα ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων πιθανόν να σας απασχολήσουν με πληροφορίες που εισπράττετε να γίνονται καθοριστικές.

ΙΧΘΥΕΣ
Σκέψεις και πολλαπλές πληροφορίες θα ταλανίσουν το μυαλό σας με τον ανάδρομο Ερμή να κινείται σε οίκο για σας καθημερινών κινήσεων και επικοινωνίας. Ίσως να νοιώσετε να κινήστε αργά και να έρχονται στο μυαλό σας εικόνες από το παρελθόν . Θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας, στον τρόπο που επικοινωνείτε αλλά και στα λόγια που έρχονται προς εσάς χωρίς να βιαστείτε να απαντήσετε ή να πάρετε αποφάσεις. Καλά θα ήταν πριν από κάθε σας διαδρομή να ελέγχετε όλες τις πληροφορίες αλλά και το μεταφορικό σας όχημα. Ο ανάδρομος μπορεί να λειτουργήσει φιλικά προς εσάς χαρίζοντας ευκαιρίες γεφυρώσεων των σχέσεων σας με τα αδέρφια σας ή να σας φέρει ξανά σε επαφή με γείτονες και φίλους από τα παιδικά σας χρόνια (συμμαθητές). Προσέξτε τις συμπεριφορές, κάντε διπλούς ελέγχους σε λεπτομέρειες και μην μένετε στατικοί σε απόψεις που προκαλούν το νευρικό σας σύστημα . Απαντήσεις απλές , κατανοητές και με το «γάντι». Αφουγκραστείτε το μυαλό σας ,επανεξετάστε τις σκέψεις σας και την Αξία των γνώσεων σας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Έβδομη (7 η ) Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Δήμου Αθηένου / Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων (στη μνήμη Μαρίας Θεοδώρου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Αθηένου διοργανώνει και φέτος για 7 η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια τουφιλανθρωπική εκδήλωση «Κλασσικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου». Η εκδήλωση αυτή διεξάγεταιστη

Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα»

Χθες Τετάρτη 08 Μαΐου στις 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα» στο Δημαρχείο Λάρνακας.Παρόντες ήταν

Ανθεστήρια στη Λάρνακα

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ την Κυριακή 19   στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) 6:00 μ.μ. Παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων 7:30 μ.μ. Χορευτικό πρόγραμμα στην εξέδρα της παραλίας

error: Content is protected !!