Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου

Γράφει η Αστρολόγος Δέσποινα Κυπριανού.
Την Δέσποινα μπορείτε να την βρείτε: Facebook =Δέσποινα Κυπριανού (Despina Kyprianou) www.facebook.com/deinas.paradise μέσω μεσεντζερ ή απευθείας στο τηλέφωνο 99936627

ΜΑΡΤΙΟΣ
Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψει η «Ποσειδώνια» μου φύση το τι έχει γίνει στα Τέμπη!Ονειρεύομαι από παιδί ένα κόσμο ιδεατό –ιδανικό για όλους με ευωδίες λουλουδιών να στολίζουν κάθε σπίτι, κάθε ψύχη. Ένα κόσμο με ξέγνοιαστα παιδία, μικρούς Ερμήδες να τρέχουν
ανέμελα στους δρόμους. Μικροί αγγελιαφόροι να σε παρασέρνουν μέσα από το παιχνίδι τους και την αγνή τους σκέψη, στην διδασκαλική Ιερή Οδό της Δυαδικότητας.
Με Μάνες –Σελήνες να τα καμαρώνουν σαν γίνονται Άρηδες -μαχητές για την ανάπτυξη του
κόσμου και γλύκες Αφροδίτες να εξυψώνουν Ομορφιά και Αξίες.
Με πατέρες – Ήλιους Περήφανους να τα Φωτίζουν, σε κάθε διάβα τους για να γίνονται Αρωγοί
θελήσεως , Πίστης και Ελπίδας!
Ταυτίζεται η ψυχή μου με κάθε συναίσθημα. Παραληρώ σε κάθε απόγνωση και δάκρυ!
Παραφέρομαι σε κάθε Αδικία. Χορεύω ασταμάτητα σαν παιδί σε κάθε χαρά και ευτυχία,
εξυψώνοντας την αγάπη μα γονατώ επι της Γής ανοίγοντας τα χέρια στον Ουρανό σε κάθε μικρό – μεγάλο μα πάντα αθόρυβο θαύμα. «Μάχομαι», σε κάθε μου βήμα, λόγο ή γραπτό για την
αντίληψη των Θείων Ενεργειών και την ανάπτυξη Αρετών. Για να βρίσκει ο καθείς ελπίδα και μέσα από την διδασκαλική οδό των δοκιμασιών να αναπτύσσεται σε δύναμη Φωτός. Προσπαθώ ακόμα και στη πιο δύσβατη Ενέργεια που επικρατεί να διοχετεύεται η θετικότητα,όπως και οι τρόποι διαχείρισης (όπου υπάρχουν).

Ο σκοπός της Αστρολογίας δεν είναι να τρομάξει, μα να δώσει τροφή για σκέψη. Το γραπτό –το
κάρμα – το πεπρωμένο δεν αλλάζει. Κάθε ψυχή ότι έχει προ-υπογράψει στην κάθοδο της στη Γή θα το βιώσει. Μα έχει μεγάλη διαφορά πώς ο καθείς μπορεί να εξελίξει κάθε Αρετή του, κάθε του
ταλέντο,την διαύγεια μυαλού και ψυχής, ώστε να μεταμορφωθεί σε ένα Άτομο συμβατό και ικανό για την εξελικτική πορεία του πλησιάζοντας τον Σκοπό του, βάζοντας παράλληλα το λιθαράκι στην εξέλιξη της Ανθρωπότητας.

Τα δύσβατα μονοπάτια που αποκαλύπτονται μέσα από κάθε αστρολογικό χάρτη, για τους
«Τολμηρούς» γίνονται «Περιπέτεια προς το Φώς». Μια τεράστια Διδασκαλία όπου μέσα από
αυτήν κρύβεται η ευκαιρία να ανακαλύψει στοιχεία του Εαυτού του και υπερδυνάμεις που ποτέ δεν γνώριζε ότι είχε ως ικανότητα. Εύκολο; Η αλήθεια καθόλου, ειδικά όταν θέματα Ζωής ή θανάτου εμπλέκονται σε αυτές. Είμαι Μάνα – Μια ψυχή που γονατώ και ζητάω άφεση Αμαρτιών με το «Ήμαρτον Θεέ μου» να μου «καίει» από τα δάκρυα τα μάτια.
Κοσμικά δυστυχώς, αυτό δυσκολεύει. Πολλές οι Ψυχές πάνω στον πλανήτη Γη. Πολλές και οι
Ενέργειες, όπου χρειάζονται να λειτουργήσουν Καθάριες –Φωτεινές και ομαδοποιημένα σαν
διαδοχικό σπιράλ να δουλέψουν αρμονικά για την διαδρομή της ζωής. Ο καθείς επικεντρωμένος στα «Δικά του» ,σε αυτό που ονομάζουμε ατομικισμό, ξεχνά πώς έχει γεννηθεί στα Γήινα με ένα πολύ πιο σημαντικό σκοπό για την εξέλιξη αυτή. Πώς υπάρχει μια άλλη μεγαλύτερη ευθύνη από το «Εγώ» για το συμπαντικά «Εμείς» μέχρι να φτάσει η Ανθρωπότητα στο Θεϊκό προμήνυμα του «Καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση» και την ποθητή προ-υποσχόμενη 8 η μέρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά όπου η Ανθρωπότητα ολάκερη θρηνεί για τα παιδία της. Δεν είναι η
πρώτη μα ούτε και η τελευταία όπου η Ελλάδα μας θρηνεί τα παιδία της. Δεν είναι η πρώτη φορά όπου συμφέροντα εξουσιών και η τεχνολογική νοημοσύνη στιγματίζουν ψυχές.
Οι Δύο μεγάλοι Καρμικοί Πλανήτες, Κρόνος από την 29 η μοίρα Υδροχόου μα και ο Πλούτωνας στην 29 η μοίρα Αιγόκερο όχι απλά ζητούν μα Απαιτούν ανάληψη ευθυνών και την δια παντός
αποκαθήλωση κάθε «εγωκεντρικής» εξουσιαστικής κυριαρχίας . Απαιτούν το κλείσιμο κύκλων
αποκαλύπτοντας κάθε εμμονή , προσκόλληση , απολυταρχική στάση ,δεσποτισμό και κατάχρηση εξουσίας.
Πλανήτες Μεγατόνων που απαιτούν εξόφληση Καρμικών χρεών ώστε να δεσπόσει η Αλήθεια και να αναγεννηθεί ολόκληρη η Ανθρωπότητα ακολουθώντας μια άλλη πιο Ουράνια, πιο καθάρια εξελικτική πορεία.

Ο Μάρτιος γίνεται μήνας καταλυτικός και πολύ σημαντικός.
Ο Γέρο –Κρόνος αποχώρησε από το ζώδιο του Υδροχόου (7/3 )αφήνοντας ήδη τον λογαριασμό
στο τραπέζι. Ένα λογαριασμό «Σταθμό», μεγάλη ευθύνη Όλων να αναχαιτιστούν νέες ιδεολογικές , αυθεντικές ομάδες που θα έχουν ως στόχο την μεταρρύθμιση των κοινωνικών Δομών και Νέα θεμελιώδη για το καλό της κοινωνίας. «Είναι μεγάλη ευθύνη Όλων, να γίνουμε αυθεντικοί, να αναπτύξουμε φαιές εγκεφαλικές ουσίες ανώτερες των τεχνολογιών και χρήσιμοι προς Όλους», διατυμπάνιζε τα τελευταία 2.5 χρόνια μέσα από τους κοινωνικούς εγκλεισμούς, που είχαν την Θεία Ευλογία να στραφούμε στο μέσα μας για να αναπτύξουμε Αρετές και να αναλάβουμε την ευθύνη της πάσας Αλήθειας.
Ο ίδιος είναι η Δομή, η οργάνωση,το Όριο, η Πειθαρχεία, ο Αρχιτέκτων, ο Μέγα δικαστής του
Χρόνου. Στο ζώδιο των Ιχθύων, το μυαλό του τρέχει στους καταπονημένους, στα ιδρύματα και
τους πληγέντες. Θα ζητήσει την δικαιοσύνη για αυτούς και την αποπληρωμή Καρμικών χρεών για το χάος που επικρατεί στο συλλογικό ασυνείδητο. Θα καλέσει να παταχθεί η κάθε παρασπονδία Πολυεθνικών, υπεράκτιων εταιριών, νοσηλευτηρίων, Ιδρυμάτων Υγείας –φυλακών –φιλόπτωχων και θρησκευμάτων. Επίσης θα καταστεί υπεύθυνος σε μολύνσεις στο υδάτινο στοιχείο όπως και σε εντάσεις στα ναυτιλιακά όρια και πετρέλαια. Στον Υδάτινο κόσμο θα παραμείνει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026 ενώ γίνεται ιδιαίτερα σημαντικός για τους γεννημένους 1994-1996 , 1964- 1967, (1935-1937) όπου και θα βιώσουν αυτό που ονομάζουμε «Κρόνια Επιστροφή». Το νέο του σλόγκαν θα είναι « Τα όνειρα πραγματεύονται και υλοποιούνται με σκληρή Δουλεία και Πίστη». Θα είναι υπερβολικά σημαντικός στα μεταβλητά ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ όπου απαιτεί Ωρίμανση και Ευθύνες. Η επαφή του με τον Γενέθλιο Άρη και Σελήνη του νησιού μας τον Ιούνιο θα φέρει αναταραχές και εντάσεις κάτι που θα επαναληφθεί το 2024.

Ο Κύριος της Δράσης Άρης συνεχίζει την πορεία του στους Διδύμους, κορυφώνοντας τον θυμό και τις εντάσεις ενώ μέχρι τις 16/3 στις δύσκολες του γωνίες με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή , καλά θα ήταν να προσέχουμε από έντονα λόγια, ατυχήματα, εξαπατήσεις, ψευδείς δηλώσεις,τις
μετακινήσεις μας, από κλεψιές και έντονες ιώσεις. Κρατάτε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και πολλές βιταμίνες στο χέρι. Μικρά παιδία και ζωάκια χρειάζονται ιδιαίτερα την προστασία μας. Τα ΜΜΕ κρίνεται να είναι πολύ προσεκτικά στην μεταφορά πληροφοριών, αφού εν κατακλείδι η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Μια έρευνα γύρω από τα μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς, στα νοσηλευτικά ιδρύματα και στις φαρμακευτικές υπηρεσίες κρίνετε σημαντική. Ιδιαίτερη προσοχή τα μεταβλητά ΔΙΔΥΜΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ .Στις 25 Μαρτίου θα περάσει στους Καρκίνους όπου και η ενέργεια του αλλάζει.

17/3 Η Αφροδίτη περνάει στους Ταύρους, σε θέση όμορφη που ευνοεί αγορές , νέες συνεργασίες,
ερωτική διάθεση και οικονομική εύνοια. Αλλάζουμε διαθέσεις, με την ηρεμία και την αυθεντική
ομορφιά να γίνεται το κλειδί. Ενόψει εορτών είναι ιδανική για κέντρα ευεξίας, αισθητικής και
κομμωτήρια. Ιδιαίτερα ευνοική για ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ.

21/3 Ο κύριος της επικοινωνίας Ερμής προϋπαντεί την Άνοιξη από τον Πύρινο ζώδιο των Κριών
Ήλιος και Σελήνη σχηματίζουν την Νέα Σελήνη στην 00η 50’ Μοίρα του Κριού η ώρα 19:22 της ίδιας μέρας. Η 00η μοίρα Κριού είναι μοίρα Ανθρωπότητας , που μαζί με την Άνοιξη καλεί να κλείσουν πρώιμοι ανώριμοι κύκλοι και να πυροδοτηθούν Νέες Αρχές με πρωτοβουλία και τον ανάλογο δυναμισμό ώστε να Ανθίσουν πρωτοπόρες αναδύονταν ολάκερη την ανθρωπότητα από το σκοτάδι στο Φώς. Ο Ήλιος του Κριού υποδεικνύει το «Εγώ είμαι ικανός» . Είναι ο Σπινθήρας … Η πρώτη Δύναμη αυτή που ωθεί στην δράση για την Ζωή. Ο 6 ος οίκος όπου και ανατέλλει έχει να κάνει με την Υγεία, την καθημερινότητα, τα ζωάκια, την εργασία και το ευ ζην .
Ο Άρης γίνεται Κυρίαρχος του Φεγγαριού αυτού από την 28 η Διδύμων και προειδοποιεί στον έλεγχο κάθε πληροφορίας εάν είναι αληθείς, σε συσπειρώσεις δυνάμεων και όχι υπόγειους διαξιφισμούς. Θα ευνοήσει ΚΡΙΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ και ΤΟΞΟΤΕΣ ιδιαίτερα, ενώ θα είναι σημαντική για τα παρορμητικά ΚΡΙΟΥΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων.

23/3 Ο Μέγα μεταρρυθμιστής του σύμπαντος Πλούτωνας κάνει την πρώτη είσοδο του στο Ζώδιο των Υδροχόων . Η Υδροχοική εποχή δεν είναι μόνο θεωρίες μα θα αποδειχτεί έμπρακτα μέχρι τον Μάρτιο του 2043. Στο εν λόγο ζώδιο έχει ξαναβρεθεί το 1777-1797 , ενώ υπόσχεται πώς μετά από κάθε κρίση η ανθρωπότητα αναγεννιέται δυνατότερη και αυθεντικότερη. Είναι απόλυτος και αποκαλυπτικός σε νέες ιδεολογίες προς συμφέρον του συνόλου, ενώ θα συσπειρώσει νέες ομάδες με κοινούς στόχους ή συμφέροντα για να φέρει την ολοκληρωτική μεταμόρφωση της Κοινωνίας.
Θα θελήσει να μεταμορφώσει τα κοινωνικά πλαίσια ενώ θα συνεχίζει να καθαιρεί από τα
κοινοβούλια, τη πολιτική, τα «κοινά» και «ομοϊδεάτες» κάθε τι που δεν είναι συμβατό και αληθείς προς το κοινό καλό. Θα καταστεί υπεύθυνος στην δια παντός κάθαρση εξουσιών και την οικονομική Κρίση με τις ΗΠΑ να βρίσκεται στο επίκεντρο. Η οικονομία παίρνει άλλη μορφή ενώ το ψηφιακό χρήμα είναι πλέον εποχή. Αυτή είναι η πρώτη είσοδος του στον Υδροχόο ενώ 2/5 θα μπει σε ανάδρομη φαινομενική φορά μέχρι την 27 η Αιγόκερο ώστε να αποκαθηλώσει ότι έχει αφήσει ατελές σε θέμα εξουσιών μέχρι και τον Ιανουάριο του 2024 . Μεγάλη τεχνολογική ανάπτυξη βρίσκετε προ των πυλών, κοινωνιολογικές ανακατατάξεις, όπως και η απελευθέρωση δωρεάν ενέργειας μεταξύ άλλων εκ βαθέως χρόνου.
Είναι η αρχή της αλλαγής. Η μετάβαση σε μια άλλη εποχή, που ζητά απολογισμό λαθών , ανάληψη ευθυνών, ανασυγκρότηση δυνάμεων και Νέες αυθεντικές βάσεις για την πρόοδο της
ανθρωπότητας.

31/3 Ο Μάρτιος μας αποχαιρετά με μια όμορφη μέρα με νέους ξαφνικούς έρωτες και νέες
προσοδοφόρες επαγγελματικές ευκαιρίες . Η Αφροδίτη φλερτάρει με τον Ουρανό , ενώ ο Άρης με τον Κρόνο θα προσθέσουν την εγρήγορση και την συγκέντρωση για την επίτευξη κάθε στόχου.

ΚΡΙΟΙ
Το σπίτι σας έχει ανοίξει και υποδέχεστε κόσμο που μπορεί από την μία να σας κουράζουν αλλά
θέλουν πολύ να φανούν με κάθε τρόπο χρήσιμοι προς εσάς. Έχετε πάρει αρκετοί από εσάς τα
εύσημα και την ανάλογη περιποίηση με την Σύνοδο Δία-Αφροδίτη και τώρα με τον Ερμή νέες
πληροφορίες θα σας κατακλείσουν για την πρόοδο σας. Οι δύσκολες όψης Άρη –Ποσειδώνα
–Ερμή στρέφει την προσοχή σας σε φιλικές ομάδες ώστε να μην έχετε κάποια εξαπάτηση ή και σε μπερδέματα στους μελλοντικούς σας στόχους. Η Νέα Σελήνη της Εαρινής Ισημερίας στην 0η μοίρα του δικού σας ζωδίου, γίνεται υπερβολικά σημαντική για σας αφού θα θελήσει να σας ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο που αφορά μόνο εσάς, οπόταν μην βιαστείτε σε αποφάσεις. Έχετε παράλληλα τα γενέθλια σας γεγονός που κάθε σας σχέδιο θα βρίσκει την ανάλογη υποστήριξη . Με την Είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 17/3 θα βλέπετε προσαύξηση των οικονομικών σας, κάτι που θα είναι μόνο η αρχή. Νέες γνωριμίες και επαγγελματικές ενάρξεις θα ευνοηθούν ιδιαίτερα και θα θελήσουν να σας εξελίξουν με τον Δία να υπόσχετε οικονομική ευμάρεια από τον Μάιο. Η Νέα θέση του Κρόνου τα επόμενα χρόνια θα σας βάλει σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο και θα εκλογικέψει τα Όνειρα σας. Πιθανόν να στραφείτε σε προϊστορία ώστε να αντιληφθείτε συναισθήματα που σας καταπνίγουν και να κλείσετε καρμικά χρειώδη. Επίσης θα βοηθήσει να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

ΤΑΥΡΟΙ
Είστε σε περίοδο προετοιμασίας. Δίας –Αφροδίτη βρίσκονται ακόμα πίσω από εσάς και φέρνουν
κρυφές εύνοιες και λύσεις σε κάθε τι που σας προβληματίζει ενώ από τις 17/3 με την είσοδο της
στο δικό σας ζώδιο , θα σας προάγει την φυσική ομορφιά σας .Θα στραφείτε στον εαυτό σας ώστε με την δύναμή των Αξιών σας να μαγνητίσετε κόσμο. Η δημοφιλία σας αυξάνετε όπως και οι νέες γνωριμίες. Η Νέα Σελήνη της εαρινής ισημερίας γίνεται πίσω από εσάς και θα στοχεύσει στο να ανακτύσετε την μαχητικότητα σας, να κάνετε νέες αρχές για την εσωτερικά σας ηρεμία και να ανασυγκροτήσετε δυνάμεις. Κάποιες νέες επαγγελματικές ή και ερωτικές προτάσεις ξεκινούν παρασκηνιακά. Κάντε ένα έλεγχο στο ποιες είναι συμβατές και αρκετά ώριμες για σας και προσέξτε με τις δύσκολες όψεις Άρη –Ποσειδώνα –Έρμη να μην εξαπατηθείτε σε οικονομικά ζητούμενα. Μην ξοδέψετε υπερβατικά χρήματα αυτές τις μέρες και μην δανείσετε χρήματα σε φιλικά πρόσωπα. Θα είστε από αυτούς τους τυχερούς όπου απελευθερώνεστε από τα δεσμά του Κρόνου και εάν έχετε εργασθεί ορθολογιστικά θα σας χαρίσει τις ευκαιρίες για τα εύσημα από την Νέα του Θέση βάζοντας οστά στους στόχους σας. Φυσικά ίσως να χρειαστεί να τα μορφοποιήσετε ώστε να γίνουν συμβατά με τους δικούς του κανόνες, αφού θα κρίνει κατά πόσο είναι αρκετά «Ώριμα» για το κοινωφελές πλαίσιο. Οι ομαδοποιήσεις σας αλλάζουν κατευθύνσεις ενώ πλέον θα θέλετε πιο ώριμα άτομα να σας περιβάλλουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε υπερβολικά κουρασμένοι από την πολύμηνη παραμονή του Άρη στο δικό σας ζώδιο. Τώρα
είναι η τελευταία δοκιμασία του με τις δύσκολες , διαλυτικές και καταλυτικές όψεις του με τον Ήλιο τον Ερμή και τον Ποσειδώνα. Να έχετε υπερβολική προσοχή μέχρι τουλάχιστον τις 18/3 σε τρόπου μετακίνησης, στο πώς μιλάτε και κάθε πληροφορία που εισπράττετε να υπάρχει μέσα σαφήνεια.
Καλύτερα μην υπόσχεστε και κρατάτε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις , ενώ παράλληλα δώστε
προσοχή στην Υγεία σας (ειδικά οι γεννημένοι το 3 ο δεκαήμερο). Ο Δίας και ο Ερμής από τους
Κριούς από τις 20 του μήνα και με την Νέα Σελήνη της άνοιξης θα θελήσουν να σας φέρουν νέες
πληροφορίες και νέες ομαδοποιήσεις που θα υποστηρίξουν τα επιχειρηματικά σας πλάνα και τους στόχους σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ταύρους από τις 17/3 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Οικονομικά ωφέλει έρχονται «αδήλωτα» για να σας χαλαρώσουν από τις υποχρεώσεις σας. Ερωτικά σκιρτήματα μένουν πίσω από το Φώς της δημοσιότητας μέχρι τουλάχιστον να αποδείξουν την συμβατότητα τους. Η νέα Θέση του Κρόνου θα θελήσει να βάλει σε ορθολογιστικό πλαίσιο το Κοινωνικό σας στάτους, ενώ θέματα γονικού Άξονα θα απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Άρης –Ποσειδώνας –Ήλιος – Ερμής μέχρι τις 18/3 σας καλούν να είστε προσεκτικοί στο τι γίνεται
πίσω από εσάς. Ο Άρης είναι έντονος το επόμενο διάστημα και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου να είστε προσεκτικοί ειδικά από εξασθένηση και μολύνσεις . Iσως να νοιώσετε αδυναμία ή κάποια σύγχυση το επόμενο διάστημα και καλό θα ήταν να μείνετε απομονωμένοι, να δώσετε βάση στην ανάρρωση από κάθε σας τραύμα και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Με την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο η ενέργεια του βρίσκετε στα δικά σας χέρια και στην επαφή του με τον Κρόνο θα σας δώσει τις υπερδυνάμεις που χρειάζεστε να κατορθώσετε κάθε σας στόχο. Προσέξτε από συμπεριφορές από και προς εσάς που δεν είναι απαραίτητες και βάλτε όριο. Η Νέα θέση του Κρόνου θα είναι ευνοϊκή για σας και σας καλεί σε εκμάθηση διαρκείας, για την πνευματική και επαγγελματική σας εξέλιξη. Μέσα σε οίκο νομικών πιθανών να σας ολοκληρώσει κάποια ζητούμενα σας ή να σας νομιμοποιήσει και καθιερώσει τίτλους σπουδών. Η Νέα θέση της Αφροδίτης στους Ταύρους θα σας ανοίξει το κοινωνικό πλαίσιο με σας να λάμπετε μέσα από τις νέες σας ομαδοποιήσεις , εισπράττετε δώρα από αυτούς ,ενώ ένα ερωτικό μοτίβο μπορεί να εξελιχθεί μέσα από φιλικές σχέσεις . Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε νέες εισροές χρηματικής άνεσης στα ταμεία των εταιριών σας. Η Νέα Σελήνη της Άνοιξης σας παρακινεί να κλείσετε κύκλους και με μαχητικότητα να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας εξελίξουν.

ΛΕΟΝΤΕΣ
Ο Κρόνος επιτέλους έχει αποχωρίσει από το απέναντι από εσάς ζώδιο τους Υδροχόους, γεγονός
που θα σας φέρει μεγάλη ανακούφιση, από πολλαπλές ευθύνες που σας ήθελαν όλοι να
αναλάβετε, είτε είναι δικές σας, είτε όχι. Τώρα θα είστε σε θέση να αναλάβετε ότι είστε σε θέση να τεκμηριώσετε. Την Θέση του θα πάρει ο Πλούτωνας όπου στα επόμενα χρόνια θα θελήσει να σας μεταμορφώσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αποκαλύπτοντας πρωτίστως ότι δεν είναι γερό για να μπορέσει να αναδομηθεί σε νέες δομές. Ο καθείς νέος άνθρωπος που θα έρχεται στη ζωή σας θα έχει την δυναμική να σας διαλύσει κάθε ιδέα που είχατε στο θέμα σχέσεων για να σας προάγει νέες πιο ορθολογιστικές και αυθεντικές θεωρίες. Ο Μάρτιος θα σας βάλει μπροστά αλήθειες γύρω από τις οικονομικές απαιτήσεις σας από τους άλλους ενώ θα νοιώσετε δυσφορία, ανασφαλείς και ασταθείς με τις δύσκολες όψεις Άρη – Ερμή-Ποσειδώνα . Προσέξτε σε κάθε είδος οικονομικής δοσοληψίας μέχρι τις 18/3 και μην βασιστείτε στα οικονομικά άλλων για την δική σας διασφάλιση. Ο Δίας και η Αφροδίτη συνεχίζουν να φέρνουν βοήθειες από ταξίδια, ανώτερες γνώσεις και νομικά ζητούμενα,θέλοντας σας να επεκτείνετε γνώσεις που θα βοηθήσουν την εξέλιξη σας, μα να θυμάστε ότι προάγουν αδηφαγία. Το Νέο Φεγγάρι της άνοιξης στις 21/3 γίνεται ιδιαίτερα ευνοϊκό για σας και θα θελήσει να σας ανοίξει νέους ορίζοντες και αντιλήψεις όπως και να φέρει νέες κατευθύνσεις για τα επαγγελματικά σας πλάνα. Απο τις 17/3 που θα περάσει η Αφροδίτη στους Ταύρους, θα σας ευνοήσει θέματα καριέρας, τα επαγγελματικά σας σχέδια και την εικόνα που προάγετε στην κοινωνία. Να θυμάστε πώς από μόνοι σας είστε πλούσιοι έτσι το να προάγετε την αληθινή σας ομορφιά είναι το κλειδί.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Μέχρι και τις 18/3 χρειάζεστε και εσείς μεγάλη προσοχή σε υγεία, θολή εικόνα, υποσχέσεις που
έρχονται από τους εργασιακούς σας κύκλους αλλά και τα μάτια στραμμένα σε γονείς και
οικογενειακό περιβάλλον. Ούτε για σας ήταν εύκολη η κίνηση του Άρη από τους Διδύμους και με
την τελευταία του Δοκιμασία ζητά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις σας και σε
συμπεριφορές που φέρνουν εντάσεις. Οι υπερβολικές προκλήσεις του φέρνουν κάποιο είδος
σύγχυσης στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή αποκαλύψεις για την δράση σημαντικών για σας
ανθρώπων που σας φέρνει άγχος, πίεση και αισθήματα θυμού. Θέματα καριέρας επίσης στο
τραπέζι. Μην πάρετε αποφάσεις ζωής τουλάχιστον όχι πριν τις 20/3. Στις 25/03 ο Άρης, μετά από 8 μήνες που βρισκόταν σε όψη πολιορκίας προς το ζώδιο σας, θα περάσει στον φιλικό σας Καρκίνο δίνοντας τέλος σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό, κουραστικό και αγωνιώδες διάστημα. Η Νέα θέση της Αφροδίτης στους Ταύρους γίνεται υπερβολικά βοηθητική για σας με ευχάριστες υποστηρίξεις και δώρα να έρχονται από το εξωτερικό ή και εσείς μπορεί να ταξιδέψετε τόσο για την επαγγελματική σας άνοδο αλλά και για την ηρεμία σας. Η Νέα Θέση του Κρόνου τα επόμενα 2.5 χρόνια θα είναι καταλυτικός απέναντι σας ζητώντας απομυθοποίηση των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Θα θέλει να αναλάβετε σημαντικές ευθύνες και θα σας μορφοποιήσει την σημασία του «Εμείς». Ο Μάρτιος γίνεται για σας μήνας ξεκαθαρισμάτων και ζητά την ανάληψη της ευθύνης της πάσα αλήθειας. Η Νέα Σελήνη στις 21/3 θα σας καλέσει να δείτε με άλλη θεώρηση τις οικονομικές απολαβές που έχετε από τους άλλους γεγονός που θα θέλει εξισορρόπηση βάση δικαίου. Το ίδιο ισχύει και για τις συναισθηματικές ανισορροπίες που σας προκαλούν. Η εκλογίκευση και η ταπεινή στάση γίνονται κλειδί για αποφυγή αντιπαραθέσεων.

ΖΥΓΟΙ
Οι σημαντικοί γα σας άλλοι, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας γίνονται πάρα πολύ σημαντικές το
επόμενο διάστημα. Ήδη η Σύνοδος Αφροδίτης –Δία σας έχει φέρει σημαντικές υποστηρίξεις και θα συνεχίσουν να σας τις προσφέρουν. Κάθε νέα γνωριμία σας θα θελήσει να σας υποστηρίξει στην εξελικτική σας πορεία καθώς και κάποιες να θεωρηθούν «τυχερές» για την εξελικτική σας πορεία.
Με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Κριού , θα έχετε να πάρετε νέες
πληροφορίες που θα δώσουν έναυσμα σε νέους δεσμούς . Η Νέα Σελήνη απέναντι από σας ,
σηματοδοτεί Νέες Συνεργασιακές σχέσεις μα και Συντροφικές Αρχές όμως θα είναι πολύ καθοριστικός ο τρόπος συμπεριφοράς ώστε το κάθε «Εγώ» να λειτουργεί αρμονικά στο «Εμείς». Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης μετακινείτε στο δικό σας άξονα με τον Νότιο δεσμό να στρέφει την ανθρωπότητα στην εξισορρόπηση Σχέσεων. Η Νέα Θέση της Αφροδίτης από τους Ταύρους θα συνεχίσει να σας παρέχει οικονομική υποστήριξη από σημαντικούς για σας άλλους, από κληρονομικά ζητήματα και δανειοδοτήσεις. Ο Δίας θα τα υποστηρίζει ακόμα πιο πολύ από τον Μάιο και μετά με κατοχυρώσεις. Χρειάζεται προσοχή ο τρόπος διαχείρισης τους ώστε να μην προκαλεστείτε με διλλήματα. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, μπορεί να σας έχει πιέσει ώστε να
αναπτύξετε ικανότητες και να δημιουργήσετε ή να σας έχει ωριμάσει στο θέμα παιδία και έρωτας.
Με την Νέα του θέση στους Ιχθύες, θα σας προκαλέσει να οργανώσετε την καθημερινότητα σας,
για να έχετε περισσότερο χρόνο για δουλεία. Ένας τεράστιος φόρτος εργασίας σας περιμένει και
θα σας προκαλεί να οργανωθείτε ώστε να έχετε σε έλεγχο την υγεία σας. Εάν ορισμένοι χρειαστεί να αποχωρήσετε από την εργασία σας, είναι για να μπορέσετε να δείτε την Υγεία σας και το ευ ζην σας. Παράλληλα μια λιτή αποτοξινοτική διατροφή πλούσια σε ελεύθερα αμινοξέα θα υποστηρίζουν τον οργανισμό σας τα επόμενα χρόνια, με αποτελέσματα που δεν τα περιμένατε. Το «τρέξιμο» του Κρόνου, σίγουρα θα σας αφήσει χωρίς περιττά κιλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Η πολυαστρία στο ζώδιο των Ιχθύων το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ρίχνει βαρύτητα σε θέματα
έρωτα, δημιουργίας και παιδιών. Με την είσοδο του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο Ο Έρωτας για σας θα έχει άλλη βαρύτητα ενώ ανώριμες σχέσεις θα πάψουν να σας ενδιαφέρουν. Θα θέλετε Ωριμότητα στον έρωτα και Ηθικές Αρχές μια άλλης εποχής να κυριαρχούν για να επιλέξετε την διαδρομή του.
Ο Έρωτας είναι θέμα «επιλογής» θα υποστηρίζει σε όλη την πορεία ο Κρόνος , ενώ παράλληλα
θέματα παιδιών θα σας αναγκάσουν να δείτε με ωριμότητα τις κοσμοθεωρίες σας γύρο από αυτό το θέμα μορφοποιώντας τις αναλόγως. Έχετε πιεστεί πολύ με τις δύσκολες γωνίες του Κρόνου-Ουρανού τα τελευταία 3 χρόνια. Η νέα θέση του στους Ιχθύες θα έρθει να δώσει Νέες βάσεις στις δημιουργικές σας ικανότητες και θα σας «αναγκάσει» να αναπτύξετε ταλέντα που δεν γνωρίζατε πως είχατε ως τώρα. Κάνε τα χόμπι σου δημιουργική κοινωφελές εργασία θα σας λέει για να έρθει στην πάροδο χρόνου να μορφοποιήσει χαρίζοντας εύσημα κατοχυρώσεων. Θα είναι πολύ σημαντικό να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις πριν από την απαρχή της άνοιξης ειδικά στα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη την Εαρινής ισημερίας προάγει Νέα εργασιακά μοτίβα με συνεργασίες να έρχονται υποστηρικτικές προς εσάς. Αυτό το μαχητικό Φεγγάρι θα σας καλέσει να γίνετε πρωτοπόροι στη δουλεία σας, με φρέσκες πρωτότυπές ιδέες αλλά και θα θελήσει να σας δώσει ένα νέο ξεκίνημα υπέρ Υγείας και ευ ζην. Το γυμναστήριο σας καλεί ιδιαιτέρως! Η Είσοδος της Αφροδίτης στους Ταύρους γίνετε ιδιαίτερα ευνοϊκή με σημαντικές οικονομικές υποστηρίξεις και δώρα από σημαντικούς άλλους αλλά και νέους έρωτες να θέλουν να ανθίσουν μαζί με την Άνοιξη .
Ο Πλούτωνας θα θελήσει να φέρει μεγάλες και σπουδαίες αλλαγές στο οικογενειακό επίπεδό και
θέματα οικίας . Οι αποκαλύψεις του από ριζικές καταβολές θα είναι καθοριστικές σε όλη την
υπόλοιπη πορεία.

ΤΟΞΟΤΕΣ
Όπως και τα υπόλοιπα μεταβλητά μέχρι τις 18/3 καλά είναι να είστε προσεκτικοί σε εντάσεις μέσα από τους οικογενειακούς σας δεσμούς. Οι διαπροσωπικές σχέσεις γίνονται ιδιαίτερα σημαντικές αυτό το διάστημα ενώ αρκετοί ίσως να έχετε έρθει σε ρίξεις με τους συντρόφους σας στην πανσέληνο 7/3 . Ο θυμός, οι εντάσεις και η θολή εικόνα μπορεί να σας φέρουν σε αποφάσεις που μετά μπορεί να μετανιώσετε. Μην υπόσχεστε και μην πιστεύετε σε υποσχέσεις ενώ η ανάληψη της ευθύνης της κάθε αλήθειας γίνετε προσόν. Κρατήστε καθαρή την εικόνα σας τόσο στο επαγγελματικό σας πλαίσιο όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις χωρίς να αφήνετε
οικογενειακούς δεσμούς να γίνονται μοχλός πίεσης προς εσάς. Ο Δίας μέσα σε οίκο χαράς
συνεχίζει να σας προσφέρει τις ευεργεσίες του, ενώ το ανοιξιάτικο Φεγγάρι θα σας φέρει Νέες
πολύ τυχερές και ευχάριστες γνωριμίες τόσο για επαγγελματικό σκοπό αλλά και με πολύ ερωτικές διαθέσεις. Οι δημιουργικές σας ικανότητες και δημιουργήματα γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλές. Η Νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σας δώσει ευεξία, την ευκαιρία να ομορφύνετε την καθημερινότητα σας αλλά και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης της υγείας σας.
Η νέα Θέση του Κρόνου θα σας στρέψει την προσοχή σε οικογενειακές δομές και παραδόσεις. Θα σας ζητήσει να αναλάβετε γονική φροντίδα αλλά και να οριοθετήσετε το χάος και την ασάφεια που επικρατεί στους οικογενειακούς σας δεσμούς. Από τις 23 /3 με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα νοιώσετε τις σκέψεις σας να αποκτούν άλλη δυναμική και τον λόγο σας να μαγνητίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Μέχρι τις 18/3 δώστε προσοχή σε λόγια και πληροφορίες που μεταφέρονται από και προς εσάς
ώστε να μην είναι ούτε προσβλητικές ούτε αναληθείς. Θέστε νέα όρια και ότι αφορά το
επικοινωνιακό σας κομμάτι όπως και με τα αδέρφια σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας αυτές τις μέρες ενώ προστατέψτε τα έγγραφα και τα μέσα επικοινωνίας σας. Τόσο η πολυαστρία στους Ιχθύες είναι για σας ευνοϊκή και σας αυξάνει το επικοινωνιακό σας πλαίσιο, αλλά και από τις 20/4 με τον Ήλιο των Κριών και την Νέα Ανοιξιάτικη Σελήνη το σπίτι σας δέχεται ευεργεσίες . Νέες ξαφνικές και τυχερές εξελίξεις έρχονται σε θέματα ακίνητης περιουσίας, ευχάριστες ειδήσεις από στενά οικογενειακά σας πρόσωπα ή να έχετε την ευκαιρία να μετακομίσετε με νέες βάσεις. Είστε από τους τυχερούς όπου οι πλανητικές επιρροές Μαρτίου και οι Νέες θέσεις των πλανητών χαρίζουν ευκαιρίες τακτοποιήσεων ανοίγοντας ένα εντελώς Νέο κεφάλαιο στην ζωή σας. Η Νέα Θέση της Αφροδίτης στους Ταύρους θα χαρίζει εύκολα κέρδη , όπως και ερωτικές περιπέτειες ενώ χαρούμενες ειδήσεις έρχονται από τα παιδία σας .Η Νέα Θέση του Κρόνου θα σας χαρίσει ευκαιρίες να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να ασχοληθείτε με μια νέα μορφή γνώσης ή ακόμα και να κατοχυρώσετε το επίπεδο γνώσεων σας . Ξεκινά ένα πιο ερωτικό, δημιουργικό, αλλά και διασκεδαστικό διάστημα με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και αισιοδοξία. Στις 23/03 ο Πλούτωνας φεύγει για λίγο από το ζώδιο σας όπου και σας έχει μεταμορφώσει εντελώς ως ανθρώπους τα τελευταία χρόνια. Τώρα θα καλεστείτε να πιστέψετε στις δυνάμεις σας και με την μεταμορφωτική του ιδιότητα να αναγεννήσετε τα οικονομικά σας ζητούμενα . Το σίγουρο είναι πώς η διαχείριση των οικονομικών σας θα πάρει άλλες κατευθύνσεις ενώ η πειθαρχεία του Πλούτωνα θα σας προάγει αυτοπεποίθηση και ιδιαίτερο μαγνητισμό «πλούτου» κάθε είδους.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο σας έχει Ωριμάσει και σας έχει κάνει να δείτε την ζωή με άλλα
ιδανικά. Και αφού σας έχει περάσει από την διαδικασία της αυτογνωσίας τώρα παραδίδει την
σκυτάλη στον Πλούτωνα που έρχεται να σας μεταμορφώσει ολοκληρωτικά. Η είσοδος του
Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο σηματοδοτεί την Αρχή μιας νέας εξελιγμένης εποχής που έχει ως
στόχο να αποκαταστήσει την ανθρώπινη ύπαρξη . Κρατάτε μια τεράστια Υπερδύναμη στα χέρια σας , που χρήζει μεγάλης προσοχής ώστε να σας χαρίσει το βάθος του Πλούτου του. Είναι Πλανήτης που ως γνωστόν πρώτα αποκαλύπτει , σοκάρει και προκαλεί σε «θανάτωση» κάθε εμμονής, κακών συμπεριφορών και προσκολλήσεων. Είναι η στιγμή μιας τεράστιας μεταμορφωτικής πορείας που θα σας θέλει ικανούς και αυθεντικούς να γίνετε αρωγοί Φωτός και προόδου. Αφουγκραστείτε τις προσταγές Του και με πίστη αποκολληθείτε από τον «πλακούντα» κάθε προηγούμενου Εαυτού σας για να αναπνεύσετε αναγεννημένοι μέσα από τις στάχτες σας. Παιδία Κρόνου , παιδία Ουρανού, την ασυμβίβαστη πειθαρχεία την έχετε στο αίμα σας ενώ η συλλογική συνείδηση είναι κάτι το ουσιαστικό για σας. Με την δύναμη του Πλούτωνα θα είστε σε θέση να αφουγκράζεστε τους σκοπούς της Ζωής και μέσα από νέες καινοτομίες να γίνετε πρωτοστάτες στην Ουσιαστική μεταμόρφωση της Κοινωνίας . Η Νέα Ανοιξιάτικη Σελήνη στις 21/3 ανοίγει νέους κύκλους συνομιλιών ώστε να συσπειρωθούν οι σχέσεις σας με τα αδέρφια σας. Παράλληλα μιλάτε για θέματα εμπορίου με νέες γνωριμίες να εξελίσσονται μέσα από τις καθημερινές σας μετακινήσεις, που θα θελήσουν να σας υποστηρίξουν . Οι σκέψεις και οι ιδέες σας είναι έντονες και πρωτοπόρες.
Πάρτε σημειώσεις και εξελίξτε τις γνώσεις σας γύρω από το θέμα ώστε να υλοποιηθούν με την
κατάλληλη συγκυρία. Η Αφροδίτη στους Ταύρους έρχεται να ωραιοποιήσει το σπίτι σας και να σας χαρίσει οικογενειακή θαλπωρή. Σύντομα θα δείτε την οικογένεια σας να αυξάνετε με μεγάλες ευλογίες να έρχονται από τον Μάιο και μετά. Προσέξτε λίγο τα οικονομικά σας όσο ο Άρης κινείται σε δύσκολες γωνίες με τον Ποσειδώνα. Η νέα θέση του Κρόνου θα βάλει τάξη στα οικονομικά σας με τις απαιτήσεις άλλων να μην γίνονται αποδεκτές .

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ποσειδώνας και ο Ερμής βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο όπως και ο Ήλιος μέχρι τις 20/3. Οι
δύσκολες όψεις τους μέχρι τις 18/3 μπορεί να σας φέρουν θολή εικόνα , εντάσεις και διάλυση.
Χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πού αναλώνεται την ενέργεια σας, όπως και σε
υποσχέσεις που κρύβουν αναλήθειες .Ίσως να νοιώσετε περίεργα με άτομα από το οικογενειακό
σας περιβάλλον κατά πόσο μπορείτε να τους έχετε πλέον εμπιστοσύνη στα ζητούμενα που σας
απασχολούν . Κρατήστε προστατευμένα κάθε τι που δεν θέλετε να σας εκθέσει ή δεν θέλετε να
μαθευτεί ενώ προσπαθήστε να διαχειριστείτε με διπλωματία κάτι που έχει ειπωθεί χωρίς την
συναίνεση σας . Ακόμα και εάν τρέξετε να ζητήσετε τον λόγο οι απαντήσεις ίσως να μην έχουν
σαφήνεια ή και να κρύβουν κάποιο ψέμα. Ή ακόμα και να προσπαθήσουν να σας παγιδέψουν. Η
αποκάλυψη ενός μυστικού ή ψευδούς δήλωσης μπορεί να σας φέρει σε ρίξεις με την οικογένεια
σας . Εάν κάποιος σας έχει εμπιστευτεί προσέξτε να μην κριθείτε εσείς στην τελική για θέματα
εμπιστοσύνης. Να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να κάνετε Υπομονή χωρίς να πέφτετε
ψυχολογικά. Προσπαθήστε να έχετε καθαρή διαύγεια και να επικεντρωθείτε στα ζητούμενα του
Κρόνου στο δικό σα ζώδιο , που έρχεται τόσο να σας Ωριμάσει μα και να σας εδραιώσει. Η Νέα
Σελήνη στις 21/3 σας ανοίγει νέες προσοδοφόρες αρχές που θα σας αυξήσει την αυτοπεποίθηση
και τα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη από τους Ταύρους επίσης προσοδοφόρα αυξάνει και ευεργετεί τις επικοινωνίες σας, ενώ μετά τις 25/3 που θα αποχωρίσει ο Άρης από τους Διδύμους ξεκινά ένα πολύ πιο διασκεδαστικό και ερωτικό διάστημα για σας . Ο Πλούτωνας θα σας χαρίσει την ευλογία να απαλλαγείτε από παρελθούσες εμπειρίες ή να ανατρέξετε στην ψυχοσύνθεση σας για να πατάξετε ότι δεν σας είναι συμβατό . Θα ήταν ιδανικό να στραφείτε σε εναλλακτικές θεραπείες, την ψυχολογία, σε πνευματική καθοδήγηση, στην αστρολογία, διαλογισμό ώστε να μπορείτε να αποκωδικοποιείτε τα «όνειρα» σας, που θα έχουν μαγνητικές ιδιότητες.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!