«Η μαγική πυξίδα» και «Το πράσινο υποβρύχιο» του θρυλικού Paul McCartney στο Bibliocosmos στη Λάρνακα


Η συνέχεια του βιβλίου «Η μαγική πυξίδα», «Το πράσινο υποβρύχιο», του Paul McCartney κυκλοφόρησε. 

Τα δύο βιβλία είναι διαθέσιμα στο βιβλιοπωλείο Bibliocosmos, στη Λάρνακα. Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της Λάρνακας, Λεωφόρος Φανερωμένης 189 και τηλέφωνο 24 665792.

Υπάρχει καλύτερο δώρο στα παιδιά από τα βιβλία ενός μουσικού θρύλου; Και με την ευκαιρία να τους εξηγήσετε ποιος είναι ο Paul McCartney και ποιοι και τι ήταν οι Beatles! 

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ
Ένας ατρόμητος παππούς εξερευνητής, τέσσερα εγγόνια πρόθυμα να τον ακολουθήσουν παντού και μια μαγική πυξίδα; Αυτή τη φορά, όχι μόνο! Ένα πράσινο υποβρύχιο που ταξιδεύει εξίσου καλά στον αέρα όσο και στον βυθό της θάλασσας και μια γιαγιά που τα ίχνη της αγνοούνται εκτοξεύουν την αγωνία στα ύψη! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Η ΜΑΓΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ
Ένας ατρόμητος παππούς εξερευνητής, τέσσερα εγγόνια πρόθυμα να τον ακολουθήσουν παντού και μια μαγική πυξίδα που επιφυλάσσει ένα σωρό περιπέτειες!
Διασχίστε μαζί τους εξωτικές θάλασσες καβάλα στη ράχη ιπτάμενων ψαριών, καλπάστε σε άνυδρες κοιλάδες πλάι σε καουμπόηδες και βουβάλια και τρέξτε να γλιτώσετε από ορμητικές χιονοστιβάδες ψηλά στα ελβετικά βουνά! 
Μια μαγική περιπέτεια από τον θρυλικό Πολ Μακάρτνεϊ, που θα ταξιδέψει τους μικρούς αναγνώστες σ’ ολόκληρο τον κόσμο, πριν τους στείλει στα κρεβατάκια τους για ύπνο! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Paul McCartney
Ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ ΜΒΑ (Paul McCartney, 18 Ιουνίου 1942) είναι βραβευμένος Άγγλος τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης, ο οποίος κέρδισε παγκόσμια φήμη ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη του μουσικού συγκροτήματος των Beatles. Κατέχει τον τίτλο του πιο εμπορικά επιτυχημένου τραγουδοποιού στην ιστορία της δημοφιλούς μουσικής, σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες. 
Μαζί με τον Τζον Λένον έγραψαν τραγούδια τα οποία έχουν γίνει γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Μετά από την αποχώρησή τουαπό τους Beatles, ο ΜακΚάρτνεϊ είχε μία επιτυχή σόλο σταδιοδρομία και διαμόρφωσε το μουσικό συγκρότημα “Wings” με τη σύζυγό του, Λίντα ΜακΚάρτνεϊ. 
Έχει ασχοληθεί επίσης με γυρίσματα ταινιών, με την κλασσική μουσική, έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ κλασικής μουσικής: Paul McCartney’s Liverpool Oratorio (1991), Standing Stone (1997), Working Classical (1999) και Ecce Cor Meum (2006).
Επιπλέον ασχολήθηκε με την περιβαλλοντική/ηλεκτρονική μουσική, επίσης έχει συμμετάσχει σε προγράμματα βοήθειας για διεθνείς φιλανθρωπίες. Μετά τον θάνατο της συζύγου του, Λίντα, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ασχολείται με φιλανθρωπικές συναυλίες.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας: Πηγή όασης αθλητισμού στη καρδιά της Λάρνακας / Σημαντικό θέμα για τη Λάρνακα η επέκταση των γηπέδων αντισφαίρισης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΘέμα: Η δράση του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας (ΟΑΛ) και η σημαντικότητα τουζητήματος επέκτασης τόσο των κτηριακών όσο και των γηπεδικών εγκαταστάσεων του. Το πρώτο

error: Content is protected !!