Στο Δήμο Λιβαδιών έκλεψαν Πασχαλινό Διάκοσμο!

Με ανάρτηση του χθες στα ΜΚΔ ο Δήμος Λιβαδιών ενημέρωσε το κοινό πως κλάπηκε Πασχαλινός διάκοσμος του Δήμου από τον κυκλικό κόμβο Καραολή. Πιο συγκεκριμένα: 2 πασχαλινά αυγά και πασχαλινό λαγουδάκι απέναντι απο Πλατεία Ζήνωνος,αξίας πέραν των χιλίων ευρώ έκαστο.
Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε!

Δυστυχώς, όπως τονίζει ο Δήμος, μέσα από ανάρτηση του τις τελευταίες μέρες έχει παρατηρηθεί έξαρση διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή. Ο Δήμος Λιβαδιών καλεί το κοινό όπως λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της περιουσίας του.

Η Ανάρτηση του Δήμου Λιβαδιών!

Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι 2 ξεχωριστά βράδια, της 28ης Απριλίου και 29ης Απριλίου 2024 ανεγκέφαλοι έκλεψαν από τον κυκλικό κόμβο πλησίον Ι.Ν.Αγίου Σάββα 2 πασχαλινά αυγά και πασχαλινό λαγουδάκι απέναντι απο Πλατεία Ζήνωνος,αξίας πέραν των χιλίων ευρώ έκαστο, ποσόν το οποίο αντλείται από κάθε φορολογούμενο δημότη.

Οι κλοπές καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία,η οποία ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και διερευνά τα στοιχεία που της έχουν δοθεί για εντοπισμό των δραστών. Καλούμε οποιονδήποτε ευσυνείδητο, ενεργό δημότη έχει δει οτιδήποτε σχετικά με τα 3 αυτά περιστατικά να το καταγγείλει ανώνυμα ή και επώνυμα στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης.

Επίσης,σας ενημερώνουμε ότι τις τελευταίες μέρες έχει παρατηρηθεί έξαρση διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή και καλούμε το κοινό όπως λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της περιουσίας του.

Ο Δήμος μας απαιτεί σωστή 24ωρη αστυνόμευση για πάταξη των διαρρήξεων και προστασία των Δημοτών μας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Απάντηση Υπουργού Παιδείας σε βουλευτή Λάρνακας Χρίστο Ορφανίδη σχετικά με την εγκατάσταση περιμετρικού φωτισμού στο γήπεδο Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας

Ερώτηση με αρ. 23.06.012.03.231 του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας κ. Χρίστου Ορφανίδη, ημερομηνίας 14 Δεκεμβρίου 2023, προς την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αθηνά

Τιμητικό Αφιέρωμα στο Χριστόδουλο Γεωργιάδη στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας

Τιμητικό Αφιέρωμα στη Λάρνακα για τον μουσικό Χριστόδουλο Γεωργιάδη Τρίτη 28 Μαϊου 8:00 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Γ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Εκδήλωση-αφιέρωμα προς τιμή του βιρτουόζου πιανίστα και συνθέτη Χριστόδουλου

error: Content is protected !!