«Το Φυλαχτό της Φωτιάς» από την συνδημότισσα μας Αλεξάνδρα Νικολάου

Η Αλεξάνδρα Νικολάου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρνακα. Σπούδασε BA Business Administration με ειδίκευση στο Accounting & Finance. Εργάζεται στο λογιστήριο εταιρείας, στην Λάρνακα και στο σπίτι της την περιμένει ένα αξιολάτρευτο αγοράκι και ο σύζυγός της. 

Η δουλειά της δεν έχει σχέση με τη συγγραφή. Όμως, από μικρή λάτρευε να πλάθει τις δικές της ιστορίες και να βυθίζεται στους φανταστικούς κόσμους των βιβλίων. 

«Το Φυλαχτό της Φωτιάς» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα και αποτελεί το πρώτο μέρος της σειράς βιβλίων «Η Αιώνια Μάχη».


Λίγα λόγια για το βιβλίο «Το Φυλαχτό της Φωτιάς»
Όλεθρος και καταστροφή…..
Οι Εκδικητές προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους το πιο πολύτιμο κειμήλιο της βασιλικής οικογένειας της Φωτιάς και να κατακτήσουν τον κόσμο. Γεμάτοι φιλοδοξίες, επιτίθενται στο παλάτι την στιγμή που η βασίλισσα-νεράιδα της Φωτιάς είναι ευάλωτη: μετά την γέννα διδύμων. 

Η Ελισάβετ, αδύναμη να υπερασπιστεί το βασίλειο και τον εαυτό της, χωρίζει το πανίσχυρο Φυλαχτό της Φωτιάς στα δυο, ένα για κάθε νεογέννητο, και παραδίδει τα δύο μωρά της στην έμπιστη μαία της. Στόχος της, να προστατεύσει το κόσμημα και να φυγαδεύσει τους απογόνους της, θυσιάζοντας την ζωή της, ώστε η διάδοχος της να κατέχει το φυλαχτό που θα καθορίσει την επόμενη βασίλισσα. 

Τα μυστικά θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται δεκαεπτά χρόνια μετά, και τότε ένα ανελέητο κυνηγητό θα ξεσπάσει. 

Τα δίδυμα αδέλφια, που δεν γνωρίζουν την ταυτότητα τους, θα βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα της Αιώνιας Μάχης (Περίληψη από το οπισθόφυλλο). 

Η Αιώνια Μάχη – Το Φυλαχτό της Φωτιάς εκδόθηκε τον Μάρτη του 2022 στην Αθήνα από τις εκδόσεις Λυκόφως και μπορείτε να το βρείτε στην σελίδα του εκδοτικού ή να το προμηθευτείτε από κάποιο ελληνικό βιβλιοπωλείο ή από το οnline bookshop TOTELiO ή στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στην συγγραφέα. (alexandranic1234@gmail.com)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρωτομαγιά, δεν είναι αργία, είναι απεργία

Καθιέρωση της Πρωτομαγιάς H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα των Eργατών στις 20 Ιουλίου 1889 κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δευτέρας Διεθνούς στο Παρίσι,

error: Content is protected !!