Η Φιλανθρωπία είναι η αγάπη στα καλύτερα της

Γράφει η Χριστίνα Δημητρίου
Βοηθός Αρχισυντάκτρια SkalaTimes

“Η ελεημοσύνη θεωρήθηκε αρετή της καρδιάς, γιατί η καρδιά ενεργεί ταχύτερα από το νου. Ο ελεών άνθρωπος έχει το ίδιο ένδυμα του ελεούντος Θεού”
(Πρωτοπρεσβύτερος Ανδρέας Μαρκόπουλος, Αθήνα)

Είτε πρόκειται για πρωτοβουλίες ιδιωτών ή ιδρυμάτων ή επιχειρήσεων, ή απλών πολιτών ή οργανώσεων οι φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και πράξεις είναι η καλύτερη μορφή αγάπης και ανθρωπιάς. Στόχο έχουν πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής ανθρώπων ή κοινοτήτων ή/και την ενίσχυση δεινοπαθούντων συνανθρώπων.
Ιδιαίτερα στις μέρες που διανύουμε η φιλανθρωπία, η αλληλεγγλυη, η ανθρωπιά είναι αναγκαίες και ο καθένας από εμάς καλείται να απλώσει χέρι βοήθειας προς τον συνάνθρωπο με όποιο τρόπο μπορεί και όσο μπορεί.

Μια εκδήλωση αγάπης, ανθρωπιάς και φιλανθρωπίας ήταν και αυτή που διοργανώθηκε πριν λίγο καιρό στη Δρομολαξιά (από εκεί και το φωτογραφικό μας υλικό) με σκοπό την στήριξη του Ειδικού Σχολείου Αγίου Λαζάρου. Μια εκδήλωση που είχα την χαρά και τιμή να παρουσιάσω. Μια εκδήλωση που έδωσε σε όλους την ευκαιρία να προσφέρουν και να βοηθήσουν τα παιδιά με ειδικές ικανότητες.
Με την Φιλανθρωπική αιγίδα “Στο περιβόλι του Αγιου Λαζαρου” η εκδήλωση για την ενίσχυση του Ταμειου του Κέντρου «ΑΜΕΑ» ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ πραγματοποίηθηκε με μεγάλη επιτυχία και τα χαμόγελα του κόσμου ήταν πολλά, ήταν μια εκδήλωση στην οποία όσοι έλαβαν μέρος γέμισαν τη καρδιά τους με φως. Γιατί κάθε φορά που προσφέρουμε με οποιοδήποτε τρόπο, τα χαμόγελα βγαίνουν μέσα από τη ψυχή μας.

Κάθε φορά που δίνουμε μέσα από την καρδιά μας για τον συνάνθρωπο μας γινόμαστε πιο πλούσιοι μέσα μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Λάζαρο Φιλίππου γιατί χωρίς αυτόν δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με τόση επιτυχία η φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση στην Δρομολαξιά.

Αυτά τα Χριστούγεννα,αυτό τον Δεκέμβρη ας δώσουμε όλοι μέσα από την καρδιά μας
όσο και ό,τι μπορεί ο καθένας.


*To πιο κάτω φωτογραφικό υλικό είναι από την όμορφη εκδήλωση που έγινε στην Δρομολαξιά, ευχαριστούμε τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κιτίου, κ. Νεκτάριο, τους βουλευτές, τους καλλιτέχνες, αθλητές, τους φίλους, τους συνδημότες μας, όλο το κόσμο, μικρούς και μεγάλους, που ήταν μαζί μας στην όμορφη εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Έβδομη (7 η ) Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Δήμου Αθηένου / Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων (στη μνήμη Μαρίας Θεοδώρου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Αθηένου διοργανώνει και φέτος για 7 η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια τουφιλανθρωπική εκδήλωση «Κλασσικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου». Η εκδήλωση αυτή διεξάγεταιστη

Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα»

Χθες Τετάρτη 08 Μαΐου στις 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα» στο Δημαρχείο Λάρνακας.Παρόντες ήταν

Ανθεστήρια στη Λάρνακα

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ την Κυριακή 19   στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) 6:00 μ.μ. Παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων 7:30 μ.μ. Χορευτικό πρόγραμμα στην εξέδρα της παραλίας

error: Content is protected !!