Στήριξη με μπόλικη αγάπη στο Κέντρο ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος

Oι πιο ζεστές αγκαλιές είναι αυτές που δίνονται μέσα απ΄τη καρδιά μας

Γράφει η Χριστίνα Δημητρίου
Βοηθός Αρχισυντάκτρια SkalaTimes

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του λαχνού του Κέντρου ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος με αριθμό άδειας Α/Α:46/2020 στο χώρο του Κέντρου. Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας κος Ιάσωνας Ιασωνίδης, η Πρόεδρος κα Γιολάντα Ζαχαρίου και η Ταμίας Μαρία Λοϊζουτου Δ.Σ. του Κέντρου. Επίσης ο κος Λάζαρος Φιλίππου, η καΧριστίνα Δημητρίου, ο κος Κώστας Σάββα, η κα Άντρη Χ¨Μπέη, ο κος Κώστας Φώτη και ο Διευθυντής Αλέξης Ζωγράφος και η Υποδιευθύντρια Άντρη Παπαδάμου.
Ο λαχνός εκδόθηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης της ανακομοιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Λαζάρου που πραγματοποιήθηκε στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά που διοργανώθηκε από τον κύριο Λάζαρο Φιλίππου, την Αμερικάνικη Ακαδημία, και το Κέντρο ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος στις 17/10/2020.


Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση διατέθηκαν για την οικονομική στήριξη του Κέντρου ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος.
Το να είμαι παρούσα στην εκδήλωση αλλά και στη κλήρωση, ήταν κάτι που μου υπενθύμισε ότι ακόμη υπάρχει αλληλεγγύη, ανθρωπιά και αγάπη γύρω μας.
Είναι πράξεις σαν κι αυτές, σαν την εκδήλωση στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά, που μας δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο.

Τα Χριστούγεννα είναι αγάπη και η αγάπη είναι αναγκαία και απαραίτητη ολόχρονα!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Έβδομη (7 η ) Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Δήμου Αθηένου / Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων (στη μνήμη Μαρίας Θεοδώρου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Αθηένου διοργανώνει και φέτος για 7 η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια τουφιλανθρωπική εκδήλωση «Κλασσικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου». Η εκδήλωση αυτή διεξάγεταιστη

Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα»

Χθες Τετάρτη 08 Μαΐου στις 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα» στο Δημαρχείο Λάρνακας.Παρόντες ήταν

Ανθεστήρια στη Λάρνακα

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ την Κυριακή 19   στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) 6:00 μ.μ. Παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων 7:30 μ.μ. Χορευτικό πρόγραμμα στην εξέδρα της παραλίας

error: Content is protected !!