Η Χριστίνα Δημητρίου Προτείνει: «Η Λάρνακα “ξανανοίγει” ας την βοηθήσουμε όσο μπορούμε»



Γράφει η Χριστίνα Δημητρίου
Βοηθός Αρχισυντάκτρια 
SkalaTimes

Πέρασε αρκετός καιρός από τη τελευταία φορά που τα είπαμε μέσω της στήλης μας αυτής. Μέσα σε αυτό το διάστημα μας βρήκαν γεγονότα που κανείς δεν περίμενε, γεγονότα που μόνο σε ταινίες και βιβλία επιστημονικής φαντασίας τα βλέπαμε.

Όλο αυτό το διάστημα, η στήλη ήταν απούσα, αλλά εμείς, εδώ στο SkalaTimes είμασταν παρόν να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, να προσπαθούμε να σας ενημερώσουμε όσο πιο σωστά και ποιοτικά γίνεται.
Eνώ τα γεγονότα έτρεχαν, μαζί τους έτρεχε και η αγωνία όλων μας.

Σήμερα φαίνεται να είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά όχι ακόμη στο σημείο που μπορούμε να πούμε ότι τα καταφέραμε.

Ωστόσο βρισκόμαστε στην πρώτη φάση της άρσης μέτρων. Τα καταστήματα έχουν ανοίξει (κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την προστασία όλων μας). Καταστήματα ρούχων, παπουτσιών και άλλων προϊόντων, καφετέριες που προσφέρουν καφέ take away ή delivery, εστιατόρια delivery και take away.
Η Λάρνακα μας δειλά δειλά “ξανανοίγει”.
Ας στηρίξουμε την τοπική αγορά όσο μπορούμε, ας στηρίξουμε με θετικότητα και αισιοδοξία ο ένας τον άλλο, σε μια τόσο μικρή και συνάμα τόσο όμορφη πόλη.


Ας βρούμε τον τρόπο να δώσουμε ο ένας το χέρι στον άλλον και να βάλουμε ένα λιθαράκι για μια πιο όμορφη και πιο αναπτυγμένη πόλη. Στο χέρι μας είναι, ναι.
Ο καθένας όσο και όπως μπορεί.

Υ.Γ Η στήλη αλλάζει το όνομα της από το επόμενο άρθρο. Μετονομάζεται σε «Μαζί με την Χριστίνα Δημητρίου» ο λόγος είναι ένας: Για να μεγαλώσει το φάσμα της θεματολογίας της στήλης μας.
Επίσης, μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να μου στέλνετε τις απόψεις σας, τις εισηγήσεις σας και οτιδήποτε άλλο αφορά το 
SkalaTimes στο ημέηλ μου: christinademetriou9@gmail.com  

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Έβδομη (7 η ) Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Δήμου Αθηένου / Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων (στη μνήμη Μαρίας Θεοδώρου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Αθηένου διοργανώνει και φέτος για 7 η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια τουφιλανθρωπική εκδήλωση «Κλασσικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου». Η εκδήλωση αυτή διεξάγεταιστη

Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα»

Χθες Τετάρτη 08 Μαΐου στις 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα» στο Δημαρχείο Λάρνακας.Παρόντες ήταν

Ανθεστήρια στη Λάρνακα

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ την Κυριακή 19   στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) 6:00 μ.μ. Παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων 7:30 μ.μ. Χορευτικό πρόγραμμα στην εξέδρα της παραλίας

error: Content is protected !!