To SkalaTimes στην παραδοσιακή βραδιά

Γράφει η Χριστίνα Δημητρίου
Βοηθός Αρχισυντάκτρια SkalaTimes 

—————————————————-

Η εκπομπή «Παραδοσιακή Βραδιά» κάθε Κυριακή στις 21:15 από το ΡΙΚ1 είναι μια εκπομπή που έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές, μας διασκεδάζει και μας φέρνει πιο κοντά στην παράδοση του τόπου μας.

Η εβδομαδιαία μουσική εκπομπή που προβάλλει την παράδοση και τον πολιτισμό της Κύπρου με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων και λαϊκών ποιητών του νησιού, έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Την παρουσίαση κάνει η «δική» μας Άντρη Καραντώνη, από τη Λάρνακα (Αραδίππου) και ο γνωστός Μιχάλης Χατζημιχαήλ, ενώ η παραγωγή είναι του Νίκου Γαλήνη.

Αυτή τη Κυριακή, θα με δείτε στην «Παραδοσιακή Βραδιά», αφού εγώ και το ραδιοφωνικό μου ταίρι, Μάρκος Κωμοδρόμος, μαζί με την φίλη Γιώτα Κουφαλίδου, ήμασταν καλεσμένοι της εκπομπής.
Πώς περάσαμε; Καταπληκτικά!
Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, διασκεδάσαμε, μιλήσαμε, είπαμε τα τσιαττιστά μας και γελάσαμε.
Είμαι βέβαιη πως όσο όμορφα περάσαμε εμείς, θα περάσετε κι εσείς που θα δείτε την εκπομπή αυτή την Κυριακή, 14 Ιουνίου στις 21.15.

Στην εκπομπή μίλησα φυσικά και για το SkalaTimes μας, που ως γνωστό πάντοτε το διαδικτυακό μας περιοδικό αγαπά και στηρίζει την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Η παράδοση μας, είναι οι ρίζες μας, είναι κομμάτι της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου μας.

Λοιπόν, επειδή «τα πολλά λόγια εν φτώσσια», που λέει και μια κυπριακή παροιμία, πιο κάτω βιντεάκια από την υπέροχη βραδιά, την οποία εσείς θα απολαύσετε αυτή την Κυριακή στο ΡIΚ1.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!