Παρουσιάσεις “Edgy”

EDGY

Περί ομορφιάς μαλλιών

 

H μοναδικότητα του κομμωτηρίου EDGY δεν είναι ο μοντέρνος λευκός χώρος που σε ξεκουράζει μόλις πατήσεις το πόδι σου. Δεν είναι τα καταπληκτικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται εκεί. Θα λέγαμε πως αυτό που του δίνει αξία είναι η ιδιοκτήτρια του, η Τίνα Μιχαηλίδου! Το ταλέντο και η εμπειρία της στην κομμωτική.

“Αρχικά σπούδασα για ένα χρόνο κομμωτική στην Κύπρο και στη συνέχεια εργάστηκα σε γνωστό κομμωτήριο στην πόλη μας, την Λάρνακα. Μετά αποφάσισα να εργαστώ για τρία χρόνια στην Αθήνα. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Εκεί εργάστηκα αλλά συνάμα παρακολούθησα διάφορα μαθήματα και σεμινάρια κομμωτικής. Αν και οι Ελληνίδες έχουν κοινά στοιχεία με τις Κύπριες, εντούτοις θα έλεγα πως τολμούν περισσότερο. Τουλάχιστον στον τομέα τον δικό μου, στα μαλλιά. Η Κύπρια προτιμάει κάτι σε πιο natural ενώ την Ελληνίδα δεν την ενοχλεί το πιο “στημένο”. Μετά την Αθήνα επέστρεψα Κύπρο όπου εργάστηκα και πάλι για λίγο καιρό και μετά μετακόμισα στην Αγγλία όπου εργάστηκα και παρακολούθησα κάποια μαθήματα. Στην Βρετανία ο χώρος της κομμωτικής είναι πολύ προχωρημένος. Η Αγγλία με έμαθε πολλά για τον χώρο μου και ήταν μια μοναδική εμπειρία που με δίδαξε αρκετά. Μετά την Βρετανία επέστρεψα Κύπρο, δούλεψα για τρία χρόνια σε κομμωτήριο στην πόλη μας και εδώ και ένα χρόνο έχω ανοίξει το δικό μου Ινστιτούτο Κομμωτικής. Το EDGY μου,  το οποίο αγαπώ και στο οποίο έχω αφοσιωθεί”. Για να καταλήξει στο όνομα του κομμωτηρίου της η Τίνα δυσκολεύτηκε πολύ. “Ήθελα κάτι Unique και catchy. Ήθελα κάτι που να χαρακτηρίζει εμένα ως προσωπικότητα. Επειδή λοιπόν είμαι και των άκρων  αποφάσισα το EDGY που σημαίνει κάτι τολμηρό κι ακραίο με την καλή βέβαια έννοια!”
Οι πελάτισσες του EDGY το επισκέπτονται για όλα όσα αφορούν τα μαλλιά. Χτένισμα, βαφές, κόψιμο, θεραπείες. “Πολλές φορές ξεχνάμε την υγεία των μαλλιών που είναι το βασικό για την ομορφιά τους. Τα καταστραμμένα μαλλιά ότι και να τους κάνεις δύσκολα θα εντυπωσιάσουν. Αυτό που πάντα τονίζω στις πελάτισσες μου είναι να προσέχουν την υγεία των μαλλιών τους. Υπάρχουν τα κατάλληλα προϊόντα και θεραπείες για την προστασία των μαλλιών. Επίσης το καλοκαίρι είναι απαραίτητο το αντιλιακό και η προστασία των μαλλιών όταν πηγαίνουμε θάλασσα ή πισίνα”.
Η Τίνα αλλάζει συχνά το δικό της style μαλλιών αν και παραδέχεται πως υπάρχει μόδα μαλλιών ανά σεζόν όπως υπάρχει και στα ρούχα. “Βεβαίως υπάρχει μόδα στα μαλλιά η οποία έρχεται από τους μεγάλους διάσημους κομμωτές της Ευρώπης κι όχι μόνο. Για φέτος την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 είναι στη μόδα τα έντονα, ζωντανά και ζεστά χρώματα. Τα μουντά χρώματα δεν είναι στην μόδα. Το κόκκινο, το πορτοκαλί το έντονο. Είναι καλό αυτά τα χρώματα να μην τα κάνεις ματ σε μονόχρωμο, να παίζει λίγο με τα χρώματα να βάζεις κρυμένες ανταύγιες . Όσον αφορά το ξανθό, είναι ξανθό. All time classic θα έλεγα! Στα κοψίματα η μόδα είναι ήρεμη φέτος. Είτε το απλό με λίγες σκάλες ή αφέλιες, ή το απλό το ένα μάκρος. Η μόδα των μαλλιών φέτος έχει να κάνει με το παιχνίδι των έντονων χρωμάτων”
Η Τίνα πάντα συμβουλεύει τις πελάτισσες της ανάλογα με το τι τους ταιριάζει ακόμα και όταν η άποψη της διαφέρει με αυτό που επιθυμεί η πελάτισσα. “Έχω υποχρέωση να πω την γνώμη μου, να την εξηγήσω και να συμβουλέψω σωστά την πελάτισσα μου τι της ταιριάζει. Από κει και πέρα αποφασίζουμε μαζί τι είναι το πιο όμορφο πάνω της και τι ταιριάζει στην προσωπικότητα της”.

Αν λοιπόν κι εσείς επιθυμείτε εντυπωσιακά και όμορφα μαλλιά τότε μια βόλτα από το EDGY και τα έμπειρα χέρια της Τίνας είναι απαραίτητα!

 

Το EDGY βρίσκεται στην οδό: Σωκράτους 11, 6036.
Τηλέφωνο: 24251505
Και στο Facebook: EDGY HairTeam

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 thoughts on “Παρουσιάσεις “Edgy””

Comments are closed.

On Key

Related Posts

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!