Παρουσιάσεις “Charlie’s Coffee. Cake. Candy”

Μια επίσκεψη στο Charlie’s θα σας κάνει….Charlieholic!

 

Ένας καινούριος χώρος έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγες βδομάδες για να κάνει τα πάρτυ σας κι όχι μόνο, ξεχωριστά!
Όλα όσα χρειάζεστε για τα πάρτυ σας, γάμους, βαφτίσεις, θα τα βρείτε στο Charlies Coffee. Cake. Candy.
Μπομπονιέρες, διακοσμήσεις γάμων, βαφτίσεων, πάρτυ, δεξιώσεων .
Μα πάνω από όλα ένας χώρος καφετέρια με τα πιο γευστικά cupcakes!
Μια επίσκεψη στο Charlie’s θα σας κάνει αναμφισβήτητα Charlieholic!
H ιδιοκτήτρια Chrissy, πιστεύει πως οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, καθώς και η αγάπη που βάζεις σε ότι κάνεις! “Οι λεπτομέρειες είναι σημαντικός παράγοντας αν επιθυμείς να προσφέρεις το καλύτερο. Στο Charlies δίνουμε σημασία στην λεπτομέρεια. Από το αλεύρι που θα χρησιμοποιήσουμε, το οποίο είναι ειδική παραγγελία για να είναι το καλύτερο, την διακόσμηση του χώρου και των Cupcakes, μέχρι τον καφέ ή καπουτσίνο που θα σερβίρουμε! Επίσης η αγάπη σε ότι κάνουμε θεωρώ πως είναι το μυστικό για να δίνουμε την καλύτερη ποιότητα σε όλα μας τα προϊόντα αλλά και στην εξυπηρέτηση που προσφέρουμε”.
Το Charlie’s βρίσκεται στα Περβόλια, λίγα μόνο λεπτά μακριά από το κέντρο της Λάρνακας. Συγκεκριμένα βρίσκεται στην Πλατεία στα Περβόλια, σε ένα πολύ όμορφο πλακόστρωτο δρόμο. (Πλατείας Δημοκρατίας 4, ΤΚ 7560).
Μην περιμένετε ένα special event για να επισκεφτείτε το Charlie’s!
Μαγικά cupcakes που θα σας κερδίσουν με την πρώτη μπουκιά, αρωματικά ροφήματα και ποτά, φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον καθώς και δωρεάν wi-fi σας περιμένουν για να χαλαρώσετε πίνωντας το ποτό σας και απολαμβάνοντας cupcakes ή γλυκά.
Ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα πάρτυ σας.

Τηλέφωνο: 24426670
Email: info@charlies.eu.com και chrissy_is@hotmail.com
Website: www.charlies.eu.com

 

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

1 thought on “Παρουσιάσεις “Charlie’s Coffee. Cake. Candy””

  1. Ανυπομονούμε να το επισκεφτούμε! Ακούγεται…..γευστικό! 🙂

Comments are closed.

On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, της σχολής χορού Mambo, σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια, με αφορμή τη παράσταση “Ανατέμνοντας”

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα διευθύντρια της σχολής χορού MAMBO ετοιμάζεται να ανεβάσει την μουσικοχορευτική παράσταση “Ανατέμνοντας”, στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας στις 9 και 10 Μαίου,

Άθως Καζαντζής: “Καμιά πόλη δεν μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης αν δεν έχει τον κατάλληλο δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο”

Ο Άθως Καζαντζής επανεδιεκδικεί μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ και εξηγεί στο SkalaTimes τους λόγους επαναδιεκδίκησης, αναλύει τα όσα

error: Content is protected !!