Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.
Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ εκ νέου την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, για να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

Αγαπητοί συνχωριανοί υπέβαλα σήμερα και επίσημα την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Αντιδημάρχου Τρουλλων. Η απόφασή μου αυτή βασίζεται στην επιθυμία μου να συνεχίσω το έργο που έχουμε ξεκινήσει μαζί, φέρνοντας ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην καθημερινή μας ζωή.

Σε αυτή την πορεία, έχουμε καταφέρει να θέσουμε τις βάσεις για μια ακόμα πιο δυνατή, ασφαλή και ευημερούσα κοινότητα. Με την υποστήριξή σας, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την πρόοδο και την ανάπτυξη του χωριού μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι μελλοντικές γενιές θα έχουν τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες.

Ζητώ εκ νέου την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, για να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

error: Content is protected !!