Απόψε στον AΝΤ1 στις 10.15 μ.μ. – Πως θα ψήφιζε ο λαός εάν οι εκλογές γίνονταν την ερχόμενη Κυριακή

Με ονόματα και ποσοστά η δημοσκόπηση του ΑΝΤ1 για τις Τοπικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόψε στον AΝΤ1 στις 10.15 μ.μ. – Πως θα ψήφιζε ο λαός εάν οι εκλογές γίνονταν την ερχόμενη Κυριακή;

Τροφή για συζήτηση θα προσφέρει η δημοσκόπηση του ΑΝΤ1 για τις ευρωεκλογές και τις τοπικές εκλογές η οποία θα δημοσιοποιηθεί απόψε από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και το ant1live. Αυτά ανέφερε η διευθύντρια ειδήσεων του ΑΝΤ1 Έλλη Κοτζαμάνη επισημαίνοντας τις ιδιαιτερότητες και την πολύπλοκη διαδικασία των διπλών εκλογών του Ιουνίου.

Η δημοσκόπηση θα δημοσιοποιηθεί από τον ΑΝΤ1 σε ειδική τηλεοπτική εκπομπή στις 10.15 μ.μ.

Μιλώντας στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι η διευθύντρια ειδήσεων του ΑΝΤ1 Έλλη Κοτζαμάνη ανέφερε ότι η δημοσκόπηση θα δώσει τα ονόματα όσων προηγούνται στη μάχη για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Επίσης θα δοθούν απαντήσεις για τα μεγάλα στοιχήματα της κάλπης, τα ερωτήματα που απασχολούν τους πολίτες, ποιο κόμμα θα καταλάβει την πρωτιά αλλά και τις μεγάλες μάχες που θα δοθούν στις τοπικές εκλογές και τις ευρωεκλογές. Επίσης ποιο κόμμα θα καταλάβει την τρίτη θέση και ποιο κόμμα θα καταλάβει την τελευταία έδρα και πως διαμορφώνεται το σκηνικό με τη συμμετοχή αρκετών μικρών κομμάτων αλλά και ανεξάρτητων υποψηφίων. 

Παράλληλα θα αναδειχθούν και τα μεγάλα θέματα που αφορούν οι διπλές εκλογές του Ιουνίου, τόσο σε ότι αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση και τη μεταρρύθμισή της όσο και τα ευρωπαϊκά θέματα και την εκπροσώπηση της Κύπρου στην καρδιά της Ευρώπης.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

error: Content is protected !!