Δημοτικές εκλογές: Βύρα, Προύντζο, Ξυδιά και Χατζηαβραάμ στηρίζει το Volt

Υπενθυμίζεται πως έχει ήδη ανακοινώσει την υποστήριξη του στην υποψηφιότητα Αρμεύτη για Δήμο Λεμεσού και κατεβαίνει με δική του υποψηφιότητα για Δήμο Αμμοχώστου με την Δρ Κλαίρη Χατζηκακού.

Το Volt, μετά από έκτακτη συνεδρία του πολιτικού συμβουλίου του, προχωρά στην στήριξη του Χαράλαμπoυ Προύντζου για τον Δήμο Λευκωσίας, του Ανδρέα Βύρα για τον Δήμο Λάρνακας, του Κυριάκου Ξυδιά για τον Δήμο Ανατολικής Λεμεσού και του Βίκτωρα Χατζηαβραάμ για τον κατεχόμενο Δήμο Μόρφου.

Σε σημερινή του ανακοίνωση, αναφέρει: «Το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, που συγκλήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου, για να εξετάσει τις εισηγήσεις των αντίστοιχων τοπικών ομάδων των πιο πάνω Δήμων, μετά από μία γόνιμη συζήτηση κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν μπορεί να είναι απόν από τις μεγάλες μάχες της Τοπικής Αυτοδιοίκηση. Ότι χωρίς να εμπλέκεται σε πολιτικά παζάρια και συνδιαλλαγές, πρέπει και οφείλει να πάρει θέση για τις Δημοτικές Αρχές όπου η εκλογή του ενός υποψηφίου ή η μη εκλογή του άλλου θα είναι καθοριστικής σημασίας για την ευημερία των πολιτών και το καλώς νοούμενο συμφέρον των τοπικών κοινωνιών.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους κυρίους, Χ. Προύντζο, Α. Βύρα, Κ. Ξυδιά και Β. Χατζηαβραάμ. Το Volt δηλώνει παρών σε κάθε μάχη μεταξύ προόδου και συντήρησης, σε κάθε δίλημμα όπου διακυβεύεται η βιώσιμη ανάπτυξη, η χρηστή διοίκηση, η δίκαιη και ανθρώπινη τοπική αυτοδιοίκηση.»

Συνεπώς, οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το Βολτ είναι:

  • Λευκωσία, Χαράλαμπος Προύντζος
  • Αμμόχωστος, Κλαίρη Χατζηκακού
  • Λεμεσός, Γιάννης Αρμεύτης
  • Λάρνακα, Ανδρέας Βύρας
  • Μόρφου, Βίκτωρας Χατζηαβραάμ
  • Ανατολική Λεμεσός, Κυριάκος Ξυδιάς

Υπενθυμίζεται πως το Volt, έχει ήδη λάβει απόφαση στήριξης της υποψηφιότητας Γιάννη Αρμεύτη στον Δήμο Λεμεσού, ενώ κατεβαίνει με δική του υποψηφιότητα στον Δήμο Αμμοχώστου, υποστηρίζοντας την Δρ Κλαίρη Χατζηκακού.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Η Ελευθερία του Τύπου στη Κύπρο διανύει την ζωή εν τάφω χωρίς να αναμένεται καμιά ανάσταση, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον

Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes “Με απόφαση της UNESCO, για το έτος 2024, η επέτειος της 3ης Μαΐου είναι

Δευτέρα της Λαμπρής στην Ορόκλινη με διασκέδαση, παιχνίδια, μουσική διαγωνισμούς και δωρεάν φλαούνες και ποτό

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης κύριος Νεόφυτος Φακοντής και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν ένα υπέροχο πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα, 6

error: Content is protected !!