Δήμος Λάρνακας: Καθαρισμός ιδιωτικών οικοπέδων και άλλων ανοικτών χωρών στη Λάρνακα

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΤΟ 2024

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί όλους τους ιδιοκτήτες / κατόχους  οικοπέδων και άλλων ανοικτών χώρων μέσα στα δημοτικά όρια Λάρνακας να προβούν μέχρι τέλος Απριλίου, στον καθαρισμό τους και να απομακρύνουν χόρτα, ξύλα, κλαδιά, άχρηστα αντικείμενα και άλλες ακαθαρσίες.

Η απομάκρυνση των αναφερόμενων αποβλήτων θα πρέπει να γίνεται σε αδειοδοτημένες μονάδες παραλαβής πράσινων αποβλήτων.

Για όσους αδυνατούν να καθαρίσουν τα οικόπεδα και άλλους χώρους τους, μέχρι  την πιο πάνω ημερομηνία, ο Δήμος  θα διαθέτει ειδικά συνεργεία τα οποία θα αναλαμβάνουν  τον καθαρισμό των αναφερόμενων χώρων και θα χρεώσει τους ιδιοκτήτες / κατόχους  με τα σχετικά έξοδα.

Διευκρινίζεται ότι:

  • Αν ο καθαρισμός από τον ιδιοκτήτη κριθεί μη ικανοποιητικός, το συνεργείο του Δήμου θα προβαίνει σε πλήρη καθαρισμό του οικοπέδου και θα χρεώνει τον ιδιοκτήτη με τα σχετικά έξοδα.
  • Η ευθύνη του καθαρισμού βαραίνει αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη, έστω κι αν έχουν τοποθετηθεί άχρηστα υλικά από τρίτους.
  • Όσοι διατηρούν μηχανήματα ή άλλα μεγάλα αντικείμενα, πρέπει να τα μετακινήσουν έγκαιρα για σκοπούς καλύτερου καθαρισμού, διαφορετικά ο Δήμος δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή πρόκληση ζημιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες θα μπορούν να απευθύνονται από τώρα στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου στα τηλέφωνα 24816540, 24816541 και 24816542.

Ο Δήμος κάνει έκκληση προς όλους να συνεργασθούν, ούτως ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στον τομέα της καθαριότητας  και της ευπρέπειας της πόλης μας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!