H Beyonce καλεσμένη στις “Μουσικές Ιστορίες” του ΡΙΚ και έτοιμη για την νέα επαύλη της στα Περβόλια Λάρνακας

Μια απίστευτη είδηση κάνει το γύρο των ΜΜΕ στο νησί σήμερα, αλλά είναι ένα γεγονός που μας έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Beyonce βρίσκεται στο νησί μας και θα εμφανιστεί στην εκπομπή “Μουσικές Ιστορίες” του ΡΙΚ.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής ο Κώστας Κακογιάννης, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να πει και λεπτομέρειες για το πως γνωρίστηκαν με την τραγουδίστρια.
Όπως χαρακτηροστικά έγραψε:
“Στις επόμενες ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ η πιο σημαντική μας συνέντευξη! Μαζί μας η BEYONCE η οποία θα μας τραγουδήσει σε άπταιστα Κυπριακά την «Αίγια Κότσινη»!
Ο τρόπος που κατάφερα να την συναντήσω εντελώς συμπτωματικός. Ενώ έκανα την ποδηλασία μου στο roundabout του Προδόμου, κοντά στο ξενοδοχείο Βερεγγάρια, μια κόκκινη Porsche που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρολίγο να με κτυπήσει.
Από το αυτοκίνητο κατέβηκε για να απολογηθεί ένας κοστουμαρισμένος επιχειρηματίας και μαζί του η γνωστή τραγουδίστρια.
Στην αρχή δεν την αναγνώρισα, αλλά αφού πιάσαμε κουβέντα, μου εξομολογήθηκε ότι ήρθε στην Κύπρο ινκόγκνιτο για να επενδύσει σε μια βίλα εκατομυρίων που κτίζεται από την εταιρία που αναπαλαιώνει το Βερεγγάρια.
Αφού της εξήγησα ότι είμαι και εγώ μουσικός, φιλέψαμε και τους προσκάλεσα για δείπνο στο Παράκεντρο. Δεν θα πιστέψετε τι την ενθουσίασε! Η ζαλατίνα του κρεοπώλη μας του Χαμπή!
Αφού φάγαμε, μου παραχώρησε μια 30λεπτη συνέντευξη και της έμαθα την Αίγια Κότσινη”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SkalaTimes, αλλά και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Jay-Z, η Beyonce δεν βρέθηκε τυχαία στο νησί μας, ο σκοπός της επίσκεψης της ήταν η αγορά επαύλης στα Περβόλια Λάρνακας. Είδηση την οποία μας επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Κοινοτάρχης Περβολιών κ. Τίγγης.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!