Κίνδυνος για τους καταναλωτές από γνωστή σοκολάτα

H Ειδοποίηση της Mondelēz για την σοκολάτα Milka Oreo που έγινε αρχικά στις 20 Φεβρουαρίου και αφορούσε 9 χώρες, επεκτάθηκε και στις 14 Μαρτίου ενημερώθηκαν άλλες 11 χώρες.

Πρόκειται για τις σοκολάτες της Mondelez Milka Oreo «μπάρες σοκολάτας γάλακτος με κομμάτια μπισκότων από την Πολωνία, που παράγονται με ζύμη μπισκότων από την Ουγγαρία» στις οποίες εντοπίστηκαν πλαστικά κομμάτια. Ο κίνδυνος για τους καταναλωτές σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Ταχείας Ειδοποίησης για επικίνδυνα τρόφιμα ( RASFF) είναι σοβαρός.

Οι χώρες που ειδοποιήθηκαν είναι Ελλάδα, Κροατία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ιταλία, Λιθουανία, Πολωνία Πορτογαλία και Ισπανία και τώρα το RASFF ενημέρωσε επίσης την Ιταλία που εξέδωσε ανακοίνωση ανάκλησης, Ανδόρα, Βοσνία, Νήσοι Κέιμαν, Κύπρος, Εσθονία, Λετονία, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Σλοβενία και Ουκρανία. Η Mondelez Polska Sp. z o. o. συνιστά στους καταναλωτές να μην καταναλώσουν και να καταστρέψουν τα εν λόγω προϊόντα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!