Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες, την προπονητική ομάδα, την Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και όλους τους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας, που με πολλές προσωπικές θυσίες κατάφεραν με τη νίκη τους επί του Πανελλήνιου Λευκωσίας στον τελικό Κυπέλου την Παρασκευή 26Απριλίου με 24-21 να κατακτήσουν το κύπελο, για 3η συνεχόμενη χρονιά και 6η στην ιστορία τους. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί με τις προσπάθειες και τις επιτυχίες τους ανεβάζουν ψηλά τον ακριτικό Δήμο της Αθηένου, αλλά αποδεικνύουν και ότι με ατομική και συλλογική προσπάθεια οι επιτυχίες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. 

Η επιτυχία την ομάδας της Αθηένου δείχνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Σωματείο και ο Δήμαρχος υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην ομάδα και να την στηρίζει.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

1. Εργασίες επιδιόρθωσης ασφαλτικού οδοστρώματος στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι

error: Content is protected !!