LEGO: Μεγάλη έκθεση με έργα τέχνης από τουβλάκια στο Λονδίνο



Το Λονδίνο, η μητρόπολη του πολιτισμού και όχι μόνο, φιλοξενεί μια τεράστια έκθεση έργων από τουβλάκια LEGO. 

Η ομολογουμένως εντυπωσιακή έκθεση με τίτλο «The Art of the Brick», βρίσκεται στο Brick Lane και περιλαμβάνει 90 έργα του Nathan Sawaya, ενός καλλιτέχνη που δημιουργεί γλυπτά και ψηφιδωτά εξ ολοκλήρου από τούβλα LEGO. 

Το κοινό θα μπορεί να απολαύσει διάσημους πίνακες όπως τον «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου ή την «Έναστρη Νύχτα» του Βαν Γκογκ δημιουργημένους ξανά από μικρά τουβλάκια LEGO. 

Η έκθεση είναι διαθέσιμη για το κοινό από την Τετάρτη 6 Μαρτίου μέχρι και τον Μάιο ενώ τα εισητήρια ξεκινάνε από την τιμή των 21 ευρώ. 

Αν βρεθείτε στο Λονδίνο αυτές τις ημερομηνίες μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την έκθεση.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ολοκληρώνεται σήμερα το Εθνικό Πρωτάθλημα στον Ο.Α. Λάρνακας αφιερωμένο στη μνήμη Φώτου Φωτιάδη

Ολοκληρώνεται το Σάββατο το Εθνικό Πρωτάθλημα στον Ο.Α.ΛάρνακαςΑφιερωμένο στη μνήμη Φώτου Φωτιάδη Ολοκληρώνεται το Σάββατο 27 Απριλίου το Εθνικό Πρωτάθλημα που διοργανώνεται τις τελευταίες δύο

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!