Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τη Κέιτ Μίντλετον

Οι θεωρίες γύρω από την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν σταματήσει μετά το φιάσκο με την «πειραγμένη» φωτογραφία για την ημέρα της Μητέρας.
Ήταν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα που υποτίθεται ότι η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα παιδιά της για την ημέρα της Μητέρας. Δεν άργησε όμως να προκληθεί σάλος λόγω της επεξεργασίας, με την Κέιτ Μίντλετον (υποτίθεται) να αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη για οποιαδήποτε σύγχυση προκλήθηκε.
Τα δημοσιεύματα και οι θεωρίες συνωμοσίας πήραν φωτιά στο διαδίκτυο για την «εξαφανισμένη» Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Ο Piers Morgan τώρα έρχεται να πυροδοτήσει νέες φήμες, επισημαίνοντας πως άκουσε «ανησυχητικά πράγματα» μετά την «πειραγμένη» φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας.
Οι πιέσεις στη βασιλική οικογένεια αυξήθηκαν για να δώσει στη δημοσιότητα μία αυθεντική φωτογραφία και να βάλει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας που κάνουν τον γύρο του κόσμου. Αφού ο Piers Morgan ανέφερε πως δεν ήταν ένα ασήμαντο θέμα, προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα. Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής του Uncensored, ο Piers Morgan υποστήριξε πως ενώ η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να είναι καλά και να τα πηγαίνει καλά και οι προσπάθειες του παλατιού να βάλει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας να πήγαν στραβά, συνέχισε με τη σκέψη πως το παλάτι μπορεί να κρύβει κάτι.

Ανέφερε ότι του είχαν πει λεπτομέρειες σχετικά με το τι εκτυλίσσεται, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν ήταν αλήθεια. «Μου έχουν πει κάποια πράγματα που, αν έστω και τα μισά από αυτά είναι αλήθεια, είναι αρκετά ανησυχητικό αυτό που συμβαίνει. Δεν ξέρω τι να πιστέψω, ούτε κανείς από εμάς, δεν είμαστε εκεί» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Επισήμανε ακόμα πως το όλο δράμα προκάλεσε σάλο στην Αμερική. Θέτοντας το ερώτημα γιατί η Κέιτ Μίντλετον πέρασε χρόνο να ασχολείται με το Photoshop, κάνοντας ερασιτεχνική επεξεργασία πορτρέτων όταν έχουν άλλους να το κάνουν, διερωτήθηκε γιατί δεν επεξεργάστηκε τη βέρα της που έλειπε.
Επισημαίνοντας πως τρέφει τεράστια προσωπική συμπάθεια για τη βασιλική οικογένεια, σημείωσε πως ήταν δική τους απόφαση να δημοσιοποιήσουν τη φωτογραφία που στη συνέχεια οδήγησε σε περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας. Ο Piers Morgan σε στήλη του στη New York Post είπε ότι η συμπάθειά του θα διαβρωθεί αν αποδειχτεί πως η Κέιτ Μίντλετον και το παλάτι παραπλάνησαν σκόπιμα τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό σχετικά με το πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία για να μεταδώσουν μια ψευδή εντύπωση για την κατάστασή της.
Ο παρουσιαστής ανέφερε πως η επί δεκαετίες προσέγγιση της βασιλικής οικογένειας «ποτέ μην παραπονιέσαι και ποτέ μην εξηγείς» γίνεται τώρα ολοένα και πιο ξεπερασμένη και ανεφάρμοστη. Υπογράμμισε, τέλος, πως το παλάτι θα έπρεπε να κυκλοφορήσει την αυθεντική φωτογραφία ώστε το κοινό να μπορεί να δει μόνο του πόσο το εξαπάτησαν και να μάθει πότε ακριβώς τραβήχτηκε.

Ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η είδηση ότι ακόμα και ανώτερα μέλη του προσωπικού του Παλατιού και στενοί συνεργάτες της δεν την έχουν δει από τα Χριστούγεννα, όταν εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου για να υποβληθεί – σύμφωνα με ανακοίνωση – σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας υποτίθεται ότι αναρρώνει και δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μία δημόσια εμφάνιση, ενώ προκάλεσε σάλο με την μονταρισμένη φωτογραφία που ανήρτησε για την Ημέρα της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι φήμες και τα σενάρια για τους λόγους που την κρατούν μακριά από την δημόσια θέα οργιάζουν όσο η ίδια και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για την απουσία της.

Μια άλλη πηγή που μίλησε στο US Weekly και αναφέρει ότι: “Η Κέιτ είπε ότι αισθάνεται ότι δικαιούται να αναρρώσει χωρίς όλες αυτές τις φρενήρεις εικασίες. Ούτε η ίδια ούτε ο Ουίλιαμ πιστεύουν ότι τα ιατρικά της αρχεία πρέπει να είναι για δημόσια κατανάλωση. Προσπαθεί να μην δίνει σημασία σε όλες τις φήμες και τα κουτσομπολιά, και ο Ουίλιαμ κάνει ό,τι μπορεί για να την θωρακίσει, αλλά είναι οδυνηρό“. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Us Weekly, “μερικά από τα ανώτερα στελέχη της Κέιτ Μίντλετον δεν μπόρεσαν να την δουν ή να της μιλήσουν και δεν γνώριζαν καν για την χειρουργική επέμβαση έως ότου ανακοινώθηκε, οπότε τα νέα τους ανησύχησαν”. Το αμερικανικό περιοδικό επικαλείται πηγές εντός του Παλατιού και υποστηρίζει, επίσης, ότι η 42χρονη Πριγκίπισσα της Ουαλίας άρχισε μόλις πρόσφατα να ανοίγεται στον στενό της κύκλο για τη φύση της εγχείρησής της.



Ελπίζουμε η Πριγκίπισσα της Ουαλλίας σύντομα να είναι καλά και να μην έχει κανένα άδοξο ή τραγικό τέλος σαν την πεθερά της. Διότι τα σενάρια και οι θεωρίες συνωμοσίας που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες (εξωσυζυγική σχέση Γουίλιαμ) θυμίζουν άλλες εποχές στο παλάτι.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας για Kition: «Απαράδεκτο και προκλητικό, παίζουν με τη νοημοσύνη μας»

Την οργή του δημάρχου Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα, προκάλεσε η πρόθεση της Kition Ocean Marina να επιβάλει νέα τέλη στους ακτοπλόους που δραστηριοποιούνται στη διατηρητέα αποβάθρα της μαρίνας Λάρνακας. Μιλώντας στο philenews

Λούσια Νικολαϊδου για Τσβέτα Χριστοφόρου: “θα την ευγνωμονώ αιώνια που έφερε την όπερα στις ζωές μας”

SkalaTimes Team Με αφορμή τη ψεσινή παράσταση όπερας του Κυπριακού Οργανισμού Όπερας που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, η συνδημότισσα μας Λούσια Νικολαϊδου έχει γράψει

error: Content is protected !!