“Οψις”: Ένα κορίτσι στην Επαρχία Λάρνακας, η Μαρίνα, φτιάχνει φυσικά καλλυντικά προϊόντα και τονίζει πως “η φύση έχει τις απαντήσεις για την υγεία και ομορφιά μας”

Η Μαρίνα Παπαρίδου, κάτοικος επαρχίας Λάρνακας, φτιάχνει τα δικά της καλλυντικά προϊόντα από φυσικά υλικά. ” Στα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται οργανικές πρώτες ύλες και οι φόρμουλες προέρχονται από αρχαίες συνταγές, με ειδικές θεραπευτικές ιδιότητες.” λέει η Μαρίνα, η οποία τονίζει πως η φύση έχει τις απαντήσεις για την υγεία μας, αλλά και για την ομορφιά μας.
Η κοπέλα πίσω από τα φυσικά καλλυντικά Opsis μιλά στο SkalaTimes και μας εξηγεί γιατί τα Opsis είναι η ιδανική λύση ομορφιάς, για κάθε άντρα, γυναικά, αλλά και έφηβους.

SkalaTimes

Μαρίνα πως δημιουργήθηκε η ιδέα για αυτά τα φυσικά προϊόντα;
Πάντα υπήρχε η διάθεση για δημιουργία, και η αγάπη για την φύση! Η ασχολία με τον χώρο της ομορφιάς έφερε και την αρχική ιδέα της οποίας έμπνευση ήταν “η γυναίκα της καθημερινότητας”.
Στόχος ήταν να δημιουργηθεί αυτό το προϊόν το οποίο θα έβρισκε την εναλλακτική λύση στα άτομα που ψάχνουν κάτι πιο φυσικό και εναλλακτικό για να επιλύσουν ό,τι τους απασχολεί έτσι ώστε να νιώσουν καλύτερα.

Τι προϊόντα μπορεί να βρει κανείς στο Opsis;
Ανάμεσα στα προϊόντα μας μπορεί να βρει κανείς μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, φυσικών και φυτικών προϊόντων, εξού και το όνομα που αντιπροσωπεύει ότι έχει να κάνει με την ανάδειξη της φυσικής μας όψης. 
Το κάθε προϊόν έχει το δικό του όνομα και τη δική του ταυτότητα, ανάλογα με τις ιδιότητες και τα συστατικά του.
Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Προϊόντα ενυδάτωσης, προστασίας, πρόληψης και αντιγήρανσης για ώριμα δέρματα, για ακνεϊκα δέρματα με καταπραϋντική και θεραπευτική δράση, προϊόντα καθαρισμού, όπως επίσης και προϊόντα μαλλιών και κάποια προϊόντα για το σώμα.

Που κατασκευάζονται τα προϊόντα;
Τα προϊόντα παρασκευάζονται σε πιστοποιημένο χημείο, με το οποίο συνεργαζόμαστε για τα σωστά συστατικά, αλλά και ιδιότητες του κάθε προϊόντος.
Στα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται οργανικές πρώτες ύλες και οι φόρμουλες προέρχονται από αρχαίες συνταγές με ειδικές θεραπευτικές ιδιότητες.

Είναι αλήθεια αυτό που λέγεται ότι όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται στα φυσικά προϊόντα πλέον; Τι νομίζεις;
Ναι, πιστεύω ότι αυτό ισχύει. Ο καταναλωτής έχει κάνει μια μεγάλη στροφή τα τελευταία χρόνια προς τα φυσικά προϊόντα. Υποστηρίζει εταιρείες φιλικές προς το περιβάλλον, δηλώνει πρόθυμος να ενημερωθεί περισσότερο και να αναζητήσει ένα φυσικό προϊόν για την περιποίηση του δέρματος του.

Πιστεύεις ότι η φύση έχει την απάντηση για την υγεία και ομορφιά μας; 
Φυσικά! Η φύση έχει τις απαντήσεις για όλα! Τα φυσικά καλλυντικά είναι σίγουρα καλύτερα για την υγεία του σώματος και της επιδερμίδας. Είναι ασφαλή, συμβατά με τον οργανισμό μας, δεν περιέχουν χημικές ουσίες, σέβονται το περιβάλλον, δεν δοκιμάζονται σε ζώα, ειναι ποιοτικά, προάγουν την ομορφιά και την ευεξία με απόλυτα φυσικό τρόπο και είναι πιο αποτελεσματικά. Πιστεύω πως πλέον είναι καλά να ενημερωνόμαστε για τα πολλά οφέλη που μπορούμε να πάρουμε από τη φύση, αντί η πρώτη μας λύση να είναι τα χημικά προϊόντα.

Τι είναι αυτό που κάνει τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν;
Τα προϊόντα μας είναι εμπλουτισμένα με ωφέλιμα θρεπτικά ενεργά συστατικά και βλέπουμε τα αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας χρήσεις. Η απαλή υφή, η ξεχωριστή μυρωδιά και το υπέροχο αίσθημα που νιώθουμε μετά την τοποθέτηση τους, είναι αυτό που ξεχωρίζει τα προϊόντα.

Προσιτές τιμές και καλλυντικά από φυσικά υλικά, που μπορεί κανείς να βρει τα προϊόντα σας και να τα αγοράσει;
Τα προϊόντα μας μπορεί να τα βρει κανείς σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης σε φαρμακεία και σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετά σημεία πώλησης σε Λάρνακα, Λεμεσό, Λευκωσία και Παραλίμνι και σύντομα θα μπορεί κανείς να τα βρει και μέσα από την ιστοσελίδα μας.
Επίσης ο κόσμος μπορεί να ενημερώνεται από τις σελίδες μας στα social media, για τις προσφορές μας, για τα events, για τα σημεία πώλησης και κυρίως για τις ιδιότητες των προϊόντων μας.
Στις σελίδες μας υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας με τους πελάτες μας και δίνουμε καθημερινά συμβουλές σχετικά με τις ανάγκες των πελατών μας και κατευθύνοντας τους στο σωστό προϊόν.

Θα ήθελα να κλείσουμε με ένα μήνυμα σου στους αναγνώστες και αναγνώστριες του skalatimes
Κάτ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Λάρνακας, αλλά και όλους όσους στήριξαν αυτό το brand από την αρχή! Η αγάπη που δεχόμαστε καθημερινά και τα θετικά σχόλια για τα προϊόντα μας είναι απερίγραπτη! Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και στόχος μας είναι να αναπτυχθούμε περισσότερο και να εξελιχθούμε!
Θα ήθελα να προσθέσω ότι τα προϊόντα μας δεν αποτείνονται μόνο σε γυναίκες, αλλά και σε άντρες και σε έφηβες και εφήβους και υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία για διάφορες περιπτώσεις και σε προσιτές τιμές.
Τέλος, θέλω να τονίσω ότι είναι σημαντικό να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε. Οφείλουμε στον εαυτό μας να τρεφόμαστε σωστά και να περιποιούμαστε το δέρμα μας, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά μας, αφού αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και στην ψυχική μας ευεξία.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανθεστήρια στη Λάρνακα

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ την Κυριακή 19   στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) 6:00 μ.μ. Παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων 7:30 μ.μ. Χορευτικό πρόγραμμα στην εξέδρα της παραλίας

error: Content is protected !!