Σίμος Μυτίδης: Εξαγγελία επαναδιεκδίκησης Προεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας


Εξαγγελία επαναδιεκδίκησης Προεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας από Σίμο Μυτίδη. Ο κοινοτάρχης ο οποίος κατά τη θητεία του κατάφερε να αλλάξει το πρόσωπο της Πύλος, να υλοποιήσει έργα, αλλά και να αναπτύξει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο το παραλιακό μέτωπο της Πύλας επαναδιεκδικεί τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου της Πύλας.

Αυτούσια η εξαγγελία του:

Αγαπητοί συνδημότες
Φίλες και φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης επαναδιεκδικώ την Προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας και σας καλώ όπως στις 9 Ιουνίου με τιμήσετε με την ψήφο σας ώστε να μπορέσω να ολοκληρώσω όλο αυτό το οικοδόμημα που ονομάζεται Πύλα και να συνεχίσω να διαχειρίζομαι με σύνεση και εντιμότητα όλα ανεξαιρέτως τα προβλήματα που ταλανίζουν την Κοινότητά μας.

Σε συνεργασία με το Νέο Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας θα εργαστώ με τον ίδιο ζήλο και ειλικρίνεια και σε συνδυασμό με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τη σοβαρότητα που με διακατέχουν θα προάγουμε την ανάπτυξη και θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατή ευκαιρία για την ανάπτυξη νέων έργων υποδομών που θα συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων μας, Ελληνοκύπριων και Τουρκοκύπριων.
Διαβεβαίωση μου είναι ότι θα εργαστούμε μαζί σκληρά και απρόσκοπτα για μια νέα παραγωγική πενταετία που θα εγγυάται την ασφάλεια, την σταθερότητα, την πρόοδο, τις ισορροπίες και την ειρηνική συνύπαρξη που επιβάλλεται να διατηρήσουμε στην Κοινότητά μας.

ΠροΟΔΕΥΟΥΜΕ λοιπόν ΜΑΖΙ με ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΓΝΩΣΗ και ΕΓΓΥΗΣΗ για το ΜΕΛΛΟΝ!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!