Ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα αθλητικών έφτασε στη Λάρνακα! Decathlon!

Η Decathlon η εταιρεία, διεθνής λιανοπωλητής αθλημάτων, με 2080 καταστήματα σε 56 χώρες έφτασε και στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στο Metropolis Mall.

Η Decathlon πιστεύει στα οφέλη του αθλητισμού και αυτό δεν είναι απλώς ένα σλόγκαν της εταιρείας, αλλά κάτι που φαίνεται μέσα από τον καινοτόμο, ποιοτικό, προσιτό αθλητικό εξοπλισμό και προϊόντα, που διαθέτει και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, σε όλο τον κόσμο, να μπορούν να λάβουν μέρος στον αθλητισμό.

Η Decathlon δεν είναι απλώς μεταπωλητής γνωστών brands αλλά επίσης. Είμαστε διαθέτει τις δικές της επωνυμίες. Οι άνθρωποι της Decathlon είναι ειδικοί στους τομείς τους, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν τα δικά τους προϊόντα στα δικά τους στούντιο και εργαστήρια. Διαθέτουν πάνω από 20 μάρκες Decathlon, καθεμία αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο άθλημα ή πρακτική.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Decathlon επανεπενδύει τα κέρδη της στην έρευνα και ανάπτυξη, συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους συμμετοχής στον αθλητισμό.

Το SkalaTimes βρέθηκε στα εγκαίνια της Decathlon στο Metropolis Mall στη Λάρνακα που έγιναν πριν λίγες ημέρες, από εκεί είναι και το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουμε σήμερα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!