Υπεραγορά Στέλιος: Το κρέας στα καλύτερα του!

Ακολουθόντας τη νέα εποχή με γνώμονα πάντα το καλό του πελάτη, η Υπεραγορά Στέλιος στα Λιβάδια μπήκε στην νέα εποχή για το κρέας, εκεί όπου η καλύτερη ποιότητα συναντά την καλύτερη εξυπηρέτηση, αλλά και την ποικιλία για κάθε οικογένεια.

Τα τμήματα κρεοπωλείου και delicatessen της υπεραγοράς έχουν ριζικά ανακαινιστεί.
Ο πελάτης πλέον μπορεί να βρει δύο νέα τμήματα self-service νέας εποχής με συσκευασμένα προϊόντα.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι το νέο αυτό εγχείρημα της υπεραγοράς θα σας προσφέρει περισσότερη ποιότητα, ασφάλεια, υγιεινή, αλλά και ευκολία στο ψώνισμά σας.

Τα συσκευασμένα προϊόντα στην Υπεραγορά ΣΤΕΛΙΟΣ είναι προσεκτικά επιλεγμένα και συσκευασμένα, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλότερη ποιότητα, φρεσκάδα και νοστιμιά.

Γιατί να επιλέξω συσκευασμένο κρέας;

Καταρχάς για την καλύτερη ποιότητα! Ελέγχεται καθημερινά από αυστηρά πρότυπα και επιθεωρήσεις, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές και υγιεινό.

Για την ασφάλεια και υγιεινή. Ξέρετε ακριβώς τι παίρνετε όταν αγοράζετε συσκευασμένο κρέας. Στην ετικέτα θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το κομμάτι που αγοράζετε: χώρα προέλευσης, ημερομηνίες κοπής, συσκευασίας και λήξης, καθαρό βάρος, διατροφικά στοιχεία, θερμοκρασίες φύλαξης και συντήρησης. Η διάφανη συσκευασία του σας επιτρέπει να ελέγχετε το χρώμα και την ποιότητα του κρέατος.

Συμφέρει τον καταναλωτή. Το συσκευασμένο κρέας έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χάρη στην ασφαλή συσκευασία του! Τεμαχίζεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και συσκευάζεται σε προστατευτική ατμόσφαιρα, αποτρέποντας την αλληλεπίδραση του με τον εξωτερικό ατμοσφαιρικό αέρα και την ανάπτυξη μικροβίων. Έτσι αποφεύγεται ο κίνδυνος αλλοιώσεων και μολύνσεων.

Ποικιλία και Τιμή. Το συσκευασμένο κρέας έρχεται σε διάφορα μεγέθη και τεμάχια,
ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις σας.

Ευκολία στα ψώνια του καναναλωτή. Πλέον δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για να πάρετε το κρέας σας.

Βολικό. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε και να αντιμετωπίζετε ακατάστατα κοψίματα και κόκαλα, ούτε για το πώς θα μεταφέρετε και θα αποθηκεύσετε το κρέας σας. Μπορείτε απλά να προμηθευτείτε ένα πακέτο κρέας από το ψυγείο και να το πάρετε σπίτι.

Μπορεί πλέον στην Υπεραγορά ΣΤΕΛΙΟΣ το κρέας να φυλάσσεται και να συσκευάζεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, όμως οι άνθρωποι της υπεραγοράς φροντίζουν να φτάνει σε εσάς στις όπως πάντα και παραδοσιακά χαμηλές τιμές, έτσι όπως μας έχει συνηθίσει εδώ και χρόνια η υπεραγορά ΣΤΕΛΙΟΣ.


Την επόμενη φορά που θα λαχταρήσετε κρέας, δοκιμάστε το συσκευασμένο κρέας της Υπεραγοράς ΣΤΕΛΙΟΣ στα Λιβάδια! Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την πολύ καλή του γεύση!

Υπεραγορά ΣΤΕΛΙΟΣ, Πετράκη Κυπριανού 40, Λιβάδια, Λάρνακα.
Tηλέφωνο: 24 634381.
Email: buy@stelioshypermarkets.com

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!