Αστρολογία: Κάθε Αύγουστος μια ιστορία

Γράφει η Αστρολόγος Δέσποινα Κυπριανού.
Την Δέσποινα μπορείτε να την βρείτε: Facebook =Δέσποινα Κυπριανού (Despina Kyprianou) www.facebook.com/deinas.paradise μέσω μεσεντζερ ή απευθείας στο τηλέφωνο 99936627

Με χρώμα πυρίμαχο, μας υποδέχεται ο Αύγουστος με το ολόγιομο Φεγγάρι του Οξύρρυγχου της
1η Αυγούστου να αναμετρά δυνάμεις ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα . Τόσο λαμπερό
κρυστάλλινο που καθρεφτίζει τον πόνο,την θλίψη μα και την «Εωσφορική κακία » που προσπαθεί να απανθρακώσει τις ψυχές μας. Στην 09η μοίρα Υδροχόου, σε μια μοίρα κρίσιμη η Κυρά Σελήνη με παγωμένα, αποστασιοποιημένα συναισθήματα, σχεδόν δικτατορική απαιτεί σε άμεση ομαδικότητα με κοινούς στόχους και σκοπούς για το συλλογικό όφελος.
Η εποχή ξεχρεώνει καρμικά χρέη και στον βωμό της αποπληρωμής έχουν γίνει υπερβατικές θυσίες. Ζητά Αλήθειες, τιμωρίες, αυθεντικότητα, ειλικρίνεια. Μέσα από την θυσία των παιδιών και των κεκτημένων να αποκαλυφθεί κάθε ριζική ατασθαλία, υπόγεια συμφέροντα, κάθε κακό -διαχείριση της εξουσίας για να δοθούν λύσεις ικανές να υποστηρίξουν το μέλλον της ανθρωπότητας.

Ο Ήλιος της 09ης Λεόντων ,σε μια Πύλη όπου εν μέσω Διακυβέρνησης του Φωτός γίνεται Δικτάτωρ το Σκοτάδι,ως Ζωοδότης πατέρας κυρίαρχος της λογικής υπενθυμίζει σε μας, τα παιδία του πώς όλοι έχουμε την δυνατότητα να καταπολεμήσουμε το «Εγωκεντρικό» μας σκότος, την αλαζονεία, την κάθε κατάχρηση δυνάμεων μετατρέποντας τις Ηλιαχτίδες μας σε θεραπευτικές Αρετές. Σε μια εποχή όπου η χαρά, ο έρωτας, η διασκέδαση και το παιχνίδι γίνονται ανάγκη …. Βρυχάται, θυμώνει και γίνεται προκλητικά αυταρχικός –δεσποτικός καθώς δεν σηκώνει λάθη. Η Ωρίμανση του «Εγώ» είναι αναγκαία.

Ο Ερμής Κύριος της σκέψης και της επικοινωνίας, αποκτά δυνάμεις στην Παρθένο, όπου και θα
παραμείνει μέχρι τις 4/10. Σε χώρο δικό του, η επικοινωνία ζητά κοινή λογική. Η οργάνωση, η
τακτικότητα, η πρακτικότητα γίνονται κλειδιά όπως και η διάκριση και η σαφήνεια. Είναι εντολέας του Άρη και ζητά η καυστικότητα, η κριτική και τα παιχνίδια συμφερόντων να αποφεύγονται για να μην θρηνήσουμε κι άλλες ψυχές. Ζητά απαράβατα να εξεταστούν ζητούμενα Υγείας, εργασίας, παιδείας, του ευ ζην και της προστασίας Ζώων. Καθώς έρχεται σε αντιπαραθέσεις με τον Κρόνο μας προκαλεί σε συγκέντρωση, μεθοδική εργασία και επιμέλεια ευθυνών. Μπορεί να είναι περίοδος διακοπών, όμως υπενθυμίζει πώς οι ευθύνες δεν αντιλαμβάνονται εποχές. Κυριαρχούν οι τάσεις μοναξιάς, αποξενώσεων, ατυχημάτων και χωρισμών. Στην πορεία του θα σφυρηλατήσει αλήθειες και θα δώσει λύσεις, υποστηρίξεις και βοήθειες. Από τις 23/8-15/9 θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία βάζοντας μας στα γήινα πεδία να επανεξετάσουμε και να οργανώσουμε την καθημερινότητα μας, με πρακτικότητα και μεθοδικότητα. Τα ζητούμενα θα τονίσει ο Ήλιος της Παρθένου από τις 23/8.

Στο Ουράνιο στερέωμα κινούνται σε ανάδρομη φορά η Αφροδίτη, Ο Κρόνος, Ο Ποσειδώνας, Ο
Πλούτωνας και ο Χείρωνας. Ο καθείς με την σειρά του καλεί σε ενδοσκοπήσεις, σε επανεξετάσεις
γεγονότων, σε αυτογνωσία και επαναξιολόγηση Αξιών –ικανοτήτων . Στην απαλλαγή από κάθε
ανασφάλεια ή φόβο και κάθε πληγή να γίνει πηγή Δύναμης –συλλογικής θεραπείας. Σημαντική η
12η/8 με την Αφροδίτη στην καρδία του Βασιλιά Ηλίου να τονίζει την ανάγκη της αποθεραπείας. Ο πόνος, η μοναξιά και οι στερήσεις καθώς πλήττονται βασικά αγαθά είναι ανοικτή πληγή της
Ανθρωπότητας . Η αλληλοβοήθεια με κάθε τρόπο είναι αναγκαία . Διατηρήστε Αξίες και Αρετές
καθώς έρωτες «τσουρουφλίζουν» στον καυτό Ήλιο με το «παρελθόν» να κτυπά την πόρτα με κάθε τρόπο .

Ο Άρης γίνεται δυστυχώς συνένοχος, όργανο συμφερόντων . Ο ίδιος καλεί στην προσεκτική δράση, καθώς τα παιχνίδια προσωπικού οφέλους και κερδοσκοπίας φέρνουν μεγάλες καταστροφές. Έχει την δυναμική να δώσει λύσεις και να εργασθεί με μεθοδικότητα για το κοινό όφελος καθώς έχει συνάντηση με τον ανατρεπτικό Ουρανό στους Ταύρους στις 16/8 . Όμως δεν επιτρέπει λάθη …το κάθε παρελθόν, η κάθε συμφορά χρειάζεται να γίνει μοχλός κινητοποίησης σε πράξεις.

Χρειάζεται ακόμα υπερβολική προσοχή σε ατυχηματικές τάσεις , σε ευπαθείς ομάδες και μικρά
ζωάκια, σε όλων των ειδών ιώσεων , μολύνσεων ,γαστρεντερικών θεμάτων για όλο τον μήνα.
Υπενθυμίζει με την σειρά του πως τα άδικα Ουκ ευλογούνται … Προσοχή σε κλεψιές, κακόβουλές
ενέργειες και διαστρεβλώσεις εν όψη διακοπών. Η ενέργεια του αλλάζει στις 28/8 καθώς
εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού με τις προσωπικές σχέσεις να τον ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 16/8 στην 23η μοίρα Λέοντα με το πρόσημο των αλλαγών μέσα
από ξαφνικά γεγονότα να δεσπόζει. Ήλιος –Σελήνη αγκαλιά έρχονται κόντρα με τον ανατρεπτικό Ουρανό ο οποίος φωνάζει «Προχώρα». Τα γεγονότα ανατρεπτικά, διασπαστικά, επαναστατικά, ,φέρουν την ανάγκη της απελευθέρωσης αφήνοντας σε Σοκ την κοινή γνώμη. Όμως ως Νέο Φεγγάρι, έχει την δυνατότητα ο καθείς να δημιουργήσει ένα νέο πεδίο δραστηριότητας πιο αυθεντικό και πρωτοπόρο, να φλερτάρει διακριτικά και να ανακτήσει την Αυτοπεποίθηση του.

Ο Μήνας μας αφήνει με άλλο ένα ολόγιομο Φεγγάρι …Με χρώμα Μπλε , νοσταλγικό τόσο κοντά
στην Γή αντικρίζεις την γλυκόπικρη γεύση των αποχαιρετισμών, των εντάσεων , καυγάδων και
χωρισμών στην δική του Ιστορία . Με την Σελήνη στους Ιχθύες και τον Ήλιο στην Παρθένο , άλλος ένας Αύγουστος μας αποχαιρετά με ανάκατα συναισθήματα, καθώς ο Αύγουστος των παιδικών μας χρόνων έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του χωρίς να αφήνει περιθώρια συγκρίσεων.

Κάτω από τα δύο Ολόγιομα Φεγγάρια αυτός ο Αύγουστος δεν θέλει θαυμασμό. Θέλει προσευχή,
διαλογισμό την Θυσία των παθών και την προσφορά αγάπης στο βωμό της εξελικτικής πορεία της Ανθρωπότητας. Θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα μεταβλητά Διδύμους , Παρθένους , Τοξότες και Ιχθύες, με ιδιαίτερη προσοχή την Υγεία σας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Έβδομη (7 η ) Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Δήμου Αθηένου / Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων (στη μνήμη Μαρίας Θεοδώρου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Αθηένου διοργανώνει και φέτος για 7 η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια τουφιλανθρωπική εκδήλωση «Κλασσικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου». Η εκδήλωση αυτή διεξάγεταιστη

Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα»

Χθες Τετάρτη 08 Μαΐου στις 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα» στο Δημαρχείο Λάρνακας.Παρόντες ήταν

Ανθεστήρια στη Λάρνακα

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ την Κυριακή 19   στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) 6:00 μ.μ. Παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων 7:30 μ.μ. Χορευτικό πρόγραμμα στην εξέδρα της παραλίας

error: Content is protected !!