Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται!

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσης Δρομολαξιάς θα έχει προς πώληση ΚΛΕΦΤΙΚΟ στο χώρο του Lavithisk.Catering Services.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την εξόφληση του γηπέδου ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Το ΚΛΕΦΤΙΚΟ θα διατίθεται στη τιμή των 8 ευρώ.
Προς παραγγελίες μόνο για καλύτερη εξυπηρέτηση μέχρι τη Πέμπτη 16 Μαϊου 2024.

Παραλαβή από lavithisk.catering ή δωρεάν διανομή στο χώρο σας.

Για παραγγελίες στο τηλέφωνο: 97 546928

ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ

«Μεγάλη Κυρία», με αυτό το προσωνύμιο έγινε γνωστή η Ανόρθωση. Ποιανού, όμως, ήταν έμπνευση η ονομασία αυτή για την ομάδα της Αμμοχώστου. Αυτός που έδωσε το όνομά αυτό στην Ανόρθωση ήταν ο Αλέξανδρος Χαμπίδης, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Αμμοχώστου την οκταετία 1956-64 αγωνιζόμενος στη θέση του τερματοφύλακα. Ο «Πάπυρος», όπως είναι γνωστός για τον τρόπο που αντιδρούσε για το διώξιμο της μπάλας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «SportDay» αναφέρθηκε στο πώς προέκυψε το προσωνύμιο «Μεγάλη Κυρία».  «Ήμουν οπαδός καλύτερα θαυμαστής της μεγάλης ομάδες της Γιουβέντους που είχε από τότε το προσωνύμιο της Κυρίας του Κάλτσιο και το ιστορικό ξεκινά σε μια χρονιά που είχαμε διπλούς αγώνες με την Νέα Σαλαμίνα για την ενίσχυση του ταμείου της ΚΟΠ λίγο μετά το Πάσχα ο πρώτος και την Πρωτομαγιά ο δεύτερος. Στον πρώτο χάσαμε 2-1, αλλά στο δεύτερο κερδίσαμε με 8-0. Ενθουσιασμένος την επομένη στο καθαριστήριο που διατηρούσα στην Αμμόχωστο έγραψα με μεγάλα γράμματα Μεγάλη Κυρία 8 – Σαλαμίνα 0 και από τότε έμεινε το προσωνύμιο αυτό για την Ανόρθωση. Ήταν έμπνευση της στιγμής, αλλά και θαυμασμός για την μεγάλη και τότε Γιουβέντους και ταυτόχρονο αντανακλούσε στην κυριαρχία της ομάδας μας εκείνης της εποχής. Δεν ήξερα βέβαια τότε ότι εκείνη η απόφαση, η έμπνευση της στιγμής αν προτιμάτε, θα έγραφε ιστορία, όπως και η Ανόρθωση η ίδια, και πραγματικά όταν ακούω αυτό το σύνθημα συγκινούμαι, συγκινούμαι πολύ».
(Πηγή: https://omada.reporter.com.cy/)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!