Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη παράσταση της Σχολής Χορού On your Feet για το τέλος της Σχολικής Χρονιάς

Κείμενο-Φωτογραφίες: SkalaTimes

Με μουσική και μπόλικο χορό αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά η Σχολή Χορού On your Feet, στη Λάρνακα.

Την καλοκαιρινή της τελική γιορτή της χρονιάς πραγματοποίησε η Σχολή Χορού “On your Feet” της Φλωρεντίας Παντελίδου,χθες, στο θεατράκι του Λυκείου Αραδίππου.

Οι μαθητές και μαθήτριες της Σχολής παρουσίασαν όμορφες χορογραφίες που συνοδεύονταν από γνωστά τραγούδια γνωστών musicals, (“Lion King”, “Moulin Rouge”, “On your Feet the Musical”, “Dirty Dancing 2”, “Ariel” κ.α) μεταφέροντας μας όλους σε σκηνές Broadway και Westend μέσα από καλή επιλεγμένη μουσική και κίνηση!

Την βραδιά έντυσε μοναδικά και μουσικά live ο μικρός Ευθύμιος ο οποίος ερμήνευσε στη σκηνή τρία γνωστά τραγούδια.
Ο μικρός Ευθύμιος, μαθητής του Heritage στην Παλώδεια, ο οποίος ήρθε από τη Λεμεσό ειδικά για την εκδήλωση της σχολής, ερμήνευσε το “Million Dreams” από το Musical “The Greatest Showman”, το “Fly Fly away” από το musical “Catch me if you can” και το “Hopelessly Devoted to you” από το mucical “Grease”.

Στο τέλος της εκδήλωσης η κα Φλωρεντία Παντελίδου ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, όλους όσους βρέθηκαν στην γιορτή, καθώς και τους συνεργάτες της και όσους δούλεψαν για την επιτυχίας της παράστασης.



“Θέλω μέσα από τη καρδιά μου να ευχαριστήσω τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν ότι πιο πολύτιμο έχουν, τα παιδιά τους, για να τους προσφέρουμε την υπέροχη τέχνη του χορού. Για εμάς γονείς και παιδιά έγιναν η οικογένεια μας. Σας υπερ ευχαριστώ.Οι συνεργάτες μου καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν πολλοί και τους οφείλω ένα ευχαριστώ γιατί εργαστήκαμε σαν ομάδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στη δασκάλα hip hop της σχολής Στυλιάνα Μούσιτς, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους γραφίστες μου Αλεξάνδρα Χρίστου Κίτσιου και Χάρη Αποστόλου, στην συνεργάτιδα μου Δέσποινα Βιολάρη, για τα σεμινάρια latin και bachata, στην δημοσιογράφο Γιώτα Δημητρίου για τη στήριξη μέσα από το SkalaTimes, στους γονείς μου, στον σύντροφο μου Μιχάλη Ευθυμίου, στους συνεργάτες μου για την επιτυχία της σημερινής παράστασης, μα το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει στους μαθητές μου, που μοιραστήκαμε αυτό το ταξίδι της πρώτης χρονιάς. Με μαθήματα κάθε βδομάδα, με συμμετοχές σε εκδηλώσεις όπως η χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Λιβαδιών και Δήμου Λάρνακας, όπως τα Ανθεστήρια και άλλα. Σας υπερ ευχαριστώ όλους”.

Η Φλωρεντία Παντελίδου έκλεισε την ομιλία της με λόγια της σπουδαίας Αμερικανίδας χορογράφου Μάρθα Γκράχαμ:
Και να θυμάστε, όπως η σπουδαία Αμερικανίδα χορογράφος Μάρθα Γκράχαμ είχε πει, “Οι μεγάλοι χορευτές δεν είναι μεγάλοι εξαιτίας της τεχνικής τους. Είναι μεγάλοι εξαιτίας του πάθους τους”

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!