Η νέα hot άφιξη της Λάρνακας λέγεται Cuckoo rooftop bar, ενώ ακόμη δύο νέες αφίξεις ακολουθούν σύντομα, μια αμερικάνικη κουζίνα και ένα γνωστό ήδη εστιατόριο φτάνει στη πόλη

Η νέα άφιξη της Λάρνακας έχει την υπογραφή των καλύτερων και είναι εμπνευσμένη από το μακρινό και hot Miami!

To Rooftop bar με το όνομα Cuckoo έχει την υπογραφή του design του από τον ένα και μοναδικό Φοίβο Σταυρίδξη και την ομάδα του (Fivos Design Studio). Για τον Φοίβο δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, είναι ο άνθρωπος που εδώ και χρόνια υπογράφει σπουδαία Projects σε Κύπρο και εξωτερικό, είναι αυτός που υπογράφει designs για Hotels Once in Mykonos, Destino (Μύκονος), Ammos (Λάρνακα) κα πολλά άλλα.

Το Cuckoo βρίσκεται στην ανανεωμένη δημοτική αγορά της πόλης μας και έχει ανοίξει τις πόρτες του από τις 13 Ιουνίου, Τρίτη και 13, γιατί δεν πιστεύει στις προκαταλήψεις και επειδή ξέρει ήδη πως θα αγαπηθεί πολύ.

Το μενού συμπεριλαμβάνει καλοκαιρινά, ευφάνταστα signature κοκτέιλ, επιμελημένα από την ομάδα του Your Bartender (που λειτουργούν ως σύμβουλοι πίσω από δημοφιλής μαγαζιά όπως το Lost & Found, High & Wet, Tocayo και Ukiyo Listening Bar) αλλά και classic cocktails με Cuckoo twist.

Η μουσική στο χώρο είναι εναλλακτική και οι διάφορες εκδηλώσεις, party και εκπλήξεις θα είναι μέρος του προγράμματος ολόχρονα!

Η ομάδα του Cuckoo Hospitality, σκοπεύει να επενδύσει και να βοηθήσει στην ανάπτυξη και ανανέωση της Λάρνακας με ακόμη με δύο προσθήκες στον πρώτο όροφο της Δημοτικής Αγοράς.

Το διάσημο ghost kitchen της Λεμεσού, το Afterbite, τον Ιούλιο αποκτά βάση στη Λάρνακα και σερβίρει πιάτα αμερικανικής κουζίνας. Στην επιμέλεια του μενού, ο σεφ Ηλίας Χριστοφόρου, έχοντας διαγράψει μια μακροχρόνια πορεία σε βραβευμένα με αστέριa Michelin εστιατόρια, στο Λονδίνο και στην Κοπεγχάγη.

Επιπλέον ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια της Λευκωσίας αποκτά βάση και στη Λάρνακα. Το Rokoko απλώνεται και εκτός πρωτεύουσας, με το πρώτο του κατάστημα στη Λάρνακα να έρχεται τον Σεπτέμβριο.

Ώρες λειτουργίας του Cuckoo Rooftop:
Κυριακή – Πέμπτη 18:30-01:00
Παρασκευή – Σάββατο 18:30-01:30

Info:
Cuckoo: https://www.instagram.com/cuckoorooftop/
Afterbite: https://www.instagram.com/afterbite_/
Rokoko: https://www.instagram.com/rokoko.lca/

  • Δημοτική Αγορά Λάρνακας, Οδός Νικολάου Ρώσου, Λάρνακα 6021

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, της σχολής χορού Mambo, σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια, με αφορμή τη παράσταση “Ανατέμνοντας”

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα διευθύντρια της σχολής χορού MAMBO ετοιμάζεται να ανεβάσει την μουσικοχορευτική παράσταση “Ανατέμνοντας”, στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας στις 9 και 10 Μαίου,

Άθως Καζαντζής: “Καμιά πόλη δεν μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης αν δεν έχει τον κατάλληλο δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο”

Ο Άθως Καζαντζής επανεδιεκδικεί μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ και εξηγεί στο SkalaTimes τους λόγους επαναδιεκδίκησης, αναλύει τα όσα

error: Content is protected !!