Το 1ο ΣκάλαFest είναι γεγονός!

Αυτή την Κυριακή πραγματοποιείται το πρώτο Φεστιβάλ Νεολαίας στη Λάρνακα!

Η ΕΔΟΝ διοργανώνει το πολυθεματικό φεστιβάλ «ΣκάλαFest», την Κυριακή 18 Ιουνίου στην Πλατεία Ζουχουρί, στα πλαίσια του 35ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Από τις 3:00 το απόγευμα μέχρι και τις 7:00 το βράδυ:– Περίπτερα Εθελοντικών Οργανώσεων και ΜΚΟ, στα οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για διάφορα ζητήματα και να λάβουν μέρος σε διαδραστικές δραστηριότητες και παιχνίδια.- Δειγματοληψία σάλιου για εθελοντές δότες μυελού των οστών, από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.- Παζαράκι με χειροποίητα προϊόντα.- Βιβλιοπωλεία.- Παιδότοπος με πλούσιο πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους και φίλες που θα επισκεφθούν το Φεστιβάλ.- Τουρνουά Σκάκι.- Παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!

Από τις 4:00 μέχρι και τις 5:00, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση με τον Δήμαρχο Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα, με θέμα «Κτίζοντας πόλεις στις ανάγκες των νέων».

Στις 5:30 το απόγευμα, ο Πρέσβης της Κούβας στην Κύπρο, κ. Angel Gustavo Suarez Cordero θα συζητήσει με τους επισκέπτες του Φεστιβάλ, για το ζήτημα της παιδείας και του εκπαιδευτικού συστήματος στην Κούβα.

Στις 7:00 το βράδυ, το ΣκάλαFest θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο Street Party, με τον DJ Dino K!

Στο ΣκάλαFest επίσης θα υπάρχουν Cocktail Bar και περίπτερα με Street Food!

* Στα πλαίσια του 35ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών ΕΔΟΝ

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023

Ώρα έναρξης: 3 το απόγευμα

Πλατεία Ζουχούρι

Πληροφορίες: 97902181

*ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, της σχολής χορού Mambo, σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια, με αφορμή τη παράσταση “Ανατέμνοντας”

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα διευθύντρια της σχολής χορού MAMBO ετοιμάζεται να ανεβάσει την μουσικοχορευτική παράσταση “Ανατέμνοντας”, στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας στις 9 και 10 Μαίου,

Άθως Καζαντζής: “Καμιά πόλη δεν μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης αν δεν έχει τον κατάλληλο δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο”

Ο Άθως Καζαντζής επανεδιεκδικεί μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ και εξηγεί στο SkalaTimes τους λόγους επαναδιεκδίκησης, αναλύει τα όσα

error: Content is protected !!