Το νηπιαγωγείο «Ονειρούπολη» στη Λάρνακα πραγματοποίησε με επιτυχία την καλοκαιρινή του γιορτή

Το γνωστό νηπιαγωγείο της Λάρνακας «Ονειρούπολη», με 25 χρόνια πείρας, (λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 1998) πραγματοποίησε την καθιερωμένη Καλοκαιρινή γιορτή του τη Δευτέρα 12/06/2023.

Όπως πάντα η γιορτή με πρωταγωνιστές τους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να χαρίσει πολλά χαμόγελα στους θεατές.

Οι μικροί μαθητές απόλαυσαν την γιορτή και έμαθαν μέσα από αυτή για τα ήθη και έθιμα του τόπου μας.

Η γιορτή  που ήταν βασισμένη στα ήθη και  έθιμα της Κύπρου και στην παρουσίαση του Κυπριακού γάμου ξεδίπωσε τα ταλέντα των παιδιών που κατάφεραν να μαγνητίσουν το κοινό με τις χορευτικές και υποκριτικές τους ικανότητες.

Περισσότερα για το νηπιαγωγείο στη σελίδα του στο Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100068449876004

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, της σχολής χορού Mambo, σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια, με αφορμή τη παράσταση “Ανατέμνοντας”

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα διευθύντρια της σχολής χορού MAMBO ετοιμάζεται να ανεβάσει την μουσικοχορευτική παράσταση “Ανατέμνοντας”, στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας στις 9 και 10 Μαίου,

Άθως Καζαντζής: “Καμιά πόλη δεν μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης αν δεν έχει τον κατάλληλο δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο”

Ο Άθως Καζαντζής επανεδιεκδικεί μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ και εξηγεί στο SkalaTimes τους λόγους επαναδιεκδίκησης, αναλύει τα όσα

error: Content is protected !!