Netflix: Το «Emily in Paris» επιστρέφει στις οθόνες μας – Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα

Η Emily Cooper, που υποδύεται η LIlly Collins επιστρέφει στις οθόνες μας με την τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Emily in Paris» του Netflix.

Αυτή τη φορά, η σεζόν θα προβληθεί σε δύο μέρη, φέρνοντας μαζί της νέες περιπέτειες, ρομαντικά δράματα και πολύ στιλ.

Το πρώτο μέρος της νέας σεζόν, που περιλαμβάνει πέντε επεισόδια, θα κυκλοφορήσει στις 15 Αυγούστου, ενώ το δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Η ανακοίνωση έγινε από τη Lily Collins μέσω ενός βίντεο, όπου έστειλε ένα φιλί στο κοινό και μ’ ένα χαμόγελο είπε «παρακαλώ».

Η νέα σεζόν

Μέσα στο ίδιο βίντεο, μέλη του καστ περιέγραψαν τη νέα σεζόν με λίγες λέξεις. Η Lily Collins τη χαρακτήρισε «περιπετειώδη», η Camille Razar τη θεώρησε «περίπλοκη», ενώ ο Lucien Laviscount προειδοποίησε ότι «θα ραγίσει καρδιές». Η Philippine Leroy-Beaulieu, που υποδύεται την σκληρή διευθύντρια, έδωσε ένα στοιχείο που σίγουρα θα κάνει το κοινό να περιμένει με ανυπομονησία: η τέταρτη σεζόν θα έχει ως κεντρικό θέμα την εκδίκηση.

Ουσιαστικά, η σειρά «Emily in Paris» επιστρέφει πιο σύντομα απ’ όσο περιμέναμε και φέρνει μαζί της όλο το δράμα που άφησε η προηγούμενη σεζόν. Θυμίζουμε ότι η Camille και ο Gabriel χωρίζουν στην εκκλησία, όπως το ίδιο γίνεται και με τον Alfie και την Emily, όταν ο πρωτος μαθαίνει τα αληθινά αισθήματα της πρωταγωνίστριας για τον Gabriel. Ωστόσο, το μεγαλύτερο σοκ είναι στο τέλος του επεισοδίου, καθώς ο Γάλλος σεφ αποκαλύπτει στην Emily ότι η Camille είναι έγκυος.

Από τα ερωτικά τρίγωνα έως τις εκπληκτικές ενδυματολογικές επιλογές, η τέταρτη σεζόν του «Emily in Paris» υπόσχεται να συνεχίσει την παράδοση των προηγούμενων, φέρνοντας όμως καινούριες εκπλήξεις, περισσότερα μπερδέματα και, φυσικά, άφθονο παριζιάνικο στιλ.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έφεραν αλλαγές στη σειρά

Τα γυρίσματα, αρχικά, επρόκειτο να γίνουν στα στούντιο της Cite du Cinema, αλλά επειδή αυτά είναι κλεισμένα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον Νοέμβριο, το «Emily In Paris» γυρίστηκε στα Studios Monjoie. Ολα τα κινηματογραφικά γυρίσματα απαγορεύονται στο Παρίσι για να φιλοξενήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2023, ο σκηνοθέτης Αντριου Φλέμινγκ έδωσε μία πρώτη γεύση από το σενάριο του πρώτου επεισοδίου της τέταρτης σεζόν στο Instagram, γράφοντας: «On y va! Saison Quatre of Emily!» που μεταφράζεται ως «Πάμε! 4η σεζόν του Emily».

Μερικές εβδομάδες αργότερα, το Netflix ανακοίνωσε ότι η νέα σεζόν βρίσκεται επίσημα στην παραγωγή, καθώς η Collins δημοσίευσε μία φωτογραφία, κρατώντας το κείμενο από το σενάριό της.

«Ανεπιθύμητη» η Emily στο Παρίσι

Την ίδια ώρα, νευριασμένοι Παριζιάνοι ζωγράφισαν γκράφιτι στα παντζούρια ενός καφέ που χρησιμοποιείται για τα γυρίσματα του «Emily in Paris», καθώς η γαλλική πόλη βλέπει μια έξαλλη αντίδραση κατά του υπερτουρισμού. Στα παντζούρια ενός άλλου καφέ στον ίδιο δρόμο έχουν δημιουργηθεί γκράφιτι που γράφουν «Η Emily δεν είναι ευπρόσδεκτη» με τεράστια μαύρα γράμματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τους θαυμαστές του σόου. Το ίδιο γράφει και στο κεντρικό σιντριβάνι της Place de l’Estrapade. 

Πηγή:https://www.ethnos.gr/cinema/amp/313891/netflixtoemilyinparisepistrefeistisothonesmasanakoinothhkehpremiera

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Συνέντευξη Ευανθία Σάββα Υποψήφια Αντιδήμαρχος Αραδίππου: “Για μένα το κάθε αξίωμα, η κάθε πολιτική θέση, είναι θέση ευθύνης και προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο”

Αντιλαμβάνομαι ότι ένας δημοσιογράφος πρέπει να κρατά μία ουδέτερη στάση σε πράγματα και καταστάσεις που παρουσιάζει. Η πραγματικότητα όμως είναι, πως με την Ευανθία Σάββα

error: Content is protected !!