Αστρολογία: Σύνοδος Αφροδίτη –Δία

Γράφει η Αστρολόγος Δέσποινα Κυπριανού.
Την Δέσποινα μπορείτε να την βρείτε: Facebook =Δέσποινα Κυπριανού (Despina Kyprianou) www.facebook.com/deinas.paradise μέσω μεσεντζερ ή απευθείας στο τηλέφωνο 99936627

Αυτές τις μέρες εάν παρατηρήσετε προς Δυτικά τον βραδινό Ουρανό, ο Αστερισμός του ΚΡΙΟΥ
μοιάζει πιο Φωτεινός από κάθε άλλη φορά ! Ένας νέος συνοδικός κύκλος ετοιμάζεται να
πραγματωθεί με Δύο υπέρλαμπρους Ευνοϊκούς Πλανήτες να θέλουν να χαρίσουν απλόχερα την
Ευλογία τους.

Η κυρία των τιμών και Αξιών μας Αφροδίτη πλησιάζει τον Μέγα Ευεργέτη του Ζωδιακού Δία με την συνάντηση κορυφής να έχει προκαθοριστεί 1 η Μαρτίου , όμως έχει ξεκινήσει να λειτουργεί ήδη η ενέργεια έντονα και να ευνοεί ιδιαιτέρως τα ζώδια της Φωτιάς Κριούς ,Λέοντες και Τοξότες, όπως και να χαρίζουν πολύ ευνοϊκές ευκαιρίες και επιτυχίες στα ζώδια του Αέρα Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους . Ένα τέτοιο γεγονός φυσικά δεν θα αφήσει κανένα παραπονεμένο και όλοι θα δεκτούν κάποιο είδος ευεργεσίας στο σημείο που πραγματοποιείτε η σύνοδος αυτή στο προσωπικό του Ωροσκόπιο.
Οι Δύο πλανήτες βρίσκονται πολύ κοντά στην Γή , ανταλλάζουν το Φώς και την ενέργεια τους και μας χαρίζουν ένα φανταστικό Αστρονομικό φαινόμενο που επαναλαμβάνετε στο ίδιο Ζώδιο κάθε 12 περίπου χρόνια.
Αστρολογικά είναι η πιο ευνοϊκοί Πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος ,έτσι μαζί χαρίζουν γοητεία, μεγαλοψυχία , ευγενική συμπεριφορά και την επιδεξιότητα αυτή που ο καθείς χρειάζεται για να πραγματώσει τον κάθε σκοπό του .
Λίγο πριν από την τελευταία Πανσέληνο του Χειμερινού Ηλιοστασίου (7/2) , σε μια στιγμή όπου ο Ουράνιος Θόλος εκπνέει στην Ανθρωπότητα προπατορικές Ακτίνες Φωτός -Αρετές Θελήσεως,
Πίστης, Αγάπης, Σοφίας και Αφοσίωσης – Η Κυρία των Τιμών Αφροδίτη μαζί με τον Επεκτατικό Δία αγκαλιάζονται στην 12 η 18 μοίρα ΚΡΙΟΥ θέλοντας να φέρουν την χαρά , την ένωση στον έρωτα και την αγάπη, απεριόριστή αισιοδοξία , ευτυχία, Τύχη όπως και οικονομική άνεση . Ο καθείς με τις Αρετές του μπορεί να αυξήσει την Δημοφιλία του και να αποκτήσει όμορφες αρμονικές σχέσεις που θα τον οδηγήσουν σε πραγματώσεις σχεδίων και κοινωνική άνοδο.
Σε αυτή την συνάντηση κοντά ο θεραπευτής Χείρωνας στην 13 η μοίρα Κριού να υποδεικνύει την ανάγκη της Ανθρωπότητας να επουλώσει τις πληγές της. Να βρει την Ομορφιά ώστε μέσα από αυτοπεποίθηση και αναγέννηση του «Εαυτού» να γίνει το πρωτοπόρο Φυτίλι της Ελπίδας !
*Προσοχή στην όψη = υπερβολή , «βουλιμία», σπατάλη , αχορταγιά , έλλειψη εκτίμησης.
Η όψη θα διαρκέσει μέχρι της 5/3 ! Χαμογελάστε

Πώς θα ευνοήσει η όψη όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΙ

Ο Θεός σας Λούζει απλόχερα με όλες του τις Ευλογίες , ώστε να αποκτήσετε δύναμη και λάμψη. Σε κάθε σας βήμα μαγνητίζετε τα βλέμματα με την ομορφιά σας και τραβάτε την προσοχή .
Κατατάσσεστε στους τυχερούς αυτούς που θα έχετε ευκαιρία τόσο να σας δοθεί κάθε εύνοια και
βοήθεια να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για το επόμενο σας βήμα . Κλείνετε
πληγές και έχετε ευκαιρία αποθεραπείας τραυμάτων. Οικονομική άνεση, Δώρα και έρωτες καραδοκούν ,όπως και Δημοφιλία . Κρατήστε όρια και να είστε ευγνώμων με ότι σας στέλλει το
Σύμπαν ! Προσέξτε από υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΙ
Ένας Νέος συνοδικός κύκλος γίνεται πίσω από εσάς , σε ένα οίκο που αφορά τα όνειρα μα και τις κινήσεις που γίνονται είτε πίσω από εσάς είτε από εσάς . Κάποιοι από εσάς ίσως να θέλετε να
κάνετε κάποιες επεκτάσεις και με την Θεία αυτή συνάντηση Δία –Αφροδίτης να σας φέρει κάποιες συμφωνίες με τις ανάλογες οικονομικές απολαβές που θα θελήσετε να μην το προβάλετε προς τα έξω. Άλλοι ίσως να ονειρεύεστε ένα έρωτα ή ακόμα και να κινείστε «μυστικά» στο πεδίο αυτό. Περνάτε καλά, εισπράττετε δώρα που θα θελήσετε να κρατήσετε για τον εαυτό σας και θέλετε να απολαύσετε ηρεμία και ξεκούραση μαζί με λίγους και αγαπημένους . Άλλοι θα θελήσετε να καλοπιάσετε τον εαυτό σας με μικρές διακοπές ευεξίας ώστε να αποθεραπευτείτε από πληγές που παιδεύουν το ασυνείδητο και την ψυχή. Προσέξτε από «κρυφές» παράνομες σχέσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χαρά, διασκέδαση και ένας Νέος κύκλος γνωριμιών, αλλά και συνεργασιών ανοίγεται μπροστά
σας! Πολλές οι ευκαιρίες και πλούσιες οι απολαβές που έχετε να αποκομίσετε μέσα από τους
φίλους σας και τις ομαδοποιήσεις σας. Μήπως κάποιος νέος Έρωτας σας εξελίσσεται ξαφνικά μέσω των γνωριμιών σας ? Μήπως πάλι κάποιος φίλος θα δείξει πιο έντονο ενδιαφέρων για εσάς; Το σίγουρο είναι ότι θα νοιώσετε τους Φίλους σας να σας νταντεύουν και να σας θέλουν να λάμπει το χαμόγελο σας, ενώ μπορεί να καταστούν θετικά υπεύθυνοι, φέρνοντας σας σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους που θα σας υποστηρίξουν τους στόχους σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ετοιμαστείτε να δείτε τα ταμεία σας να γεμίζουν, ενώ όσοι θέλετε να ασχοληθείτε με τα «Κοινά» ή να πολιτευτείτε θα έχετε ευκαιρίες. Ανοικτά τα μάτια να τις δείτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Αφροδίτη –Δίας Λούζουν με την ενέργεια τους ολόκληρο το χάρτη σας, με στόχο να σας
ευεργετήσουν και να σας φέρουν Δημοφιλία στο κοινωνικό πλαίσιο και στον επαγγελματικό σας
τομέα. Αυτό το διάστημα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητα ενώ φαίνεται πως θα έχετε την υποστήριξη των γονιών σας σε αυτή σας την πορεία. Σημαντικά άτομα μπαίνουν στην ζωή σας που θα θελήσουν να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε κοινωνικά.
Κάποιοι από σας πιθανόν να θελήσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση, έτσι αλλάζει ευχάριστα το
κοινωνικό σας στάτους, άλλοι πάλι μέσα από την εργασία σας συναντάτε τον Έρωτα.
Στα εργασιακά κερδίζετε την εύνοια των «αφεντικών» και σας χαρίζουν μπόνους-δώρα.

ΛΕΟΝΤΕΣ
Από τους τυχερούς της σύζευξής της Αφροδίτης με τον Δία, θέλει να σας χαρίσει ευχάριστες
στιγμές και Ευλογίες ανοίγοντας σας νέους πνευματικούς ορίζοντες και διεύρυνση γνώσεων!
Ταξιδεύετε και μέσα από κάθε σας διαδρομή αποκτάτε πολύ σημαντικούς «Δασκάλους» όπου με
την Λάμψη σας κερδίζετε την εύνοια τους και θα σας στηρίξουν στο επόμενο σας βήμα. Έχετε την ευκαιρία να υπέρ πολλαπλασιάσετε τις γνώσεις σας, που θα υποστηρίξουν τα επαγγελματικά σας σχέδια και να αυξήσουν την δημοφιλία σας στο Εξωτερικό.
Παράλληλα νομικά ζητήματα σας ευνοούνται, ενώ μέσα από τα ταξίδια σας, αίθουσες σεμιναρίων, αεροδρομίων και δικαστικών αιθουσών ο Έρωτας θα σας χαμογελάσει ευχάριστα! Και εσείς ίσως πάρετε την απόφαση να περάσετε από κάποιο Δημαρχείο για ανταλλαγή όρκων! «Οι Βασιλικές Αυλές» σίγουρα σας ανήκουν! Προσέξτε από κάθε είδους Υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Σε ένα οίκο που αφορά τα «μυστήρια» της Ζωής και τις απολαβές που έχετε να αποκομίσετε από
τους άλλους , εξελίσσετε αυτή η Θεϊκή σύζευξή για σας . Θέλει να σας φέρει να απολαύσετε την
οικειότητα , να γευθείτε την ηδονή της ερωτικής ένωσης και να επουλώσετε κάθε πληγή σας στον τομέα αυτό και να αφήσετε πίσω όλα σας τα τραύματα. Ο σύντροφος σας θα θελήσει να σας ικανοποιήσει κάθε σας χατίρι, τόσο ερωτικό μα και οικονομικό για να νοιώσετε περισσότερη
ασφάλεια. Παίρνετε μεγάλες απολαβές και ευνοούνται ευχάριστα οι χρηματοδοτήσεις σας που
αναπτερώνουν το Ηθικό και την αυτοπεποίθηση σας. Κληρονομικά ζητούμενα που πιθανά να σας απασχολούν έρχονται ευχάριστα προς εσάς. Ο σύντροφός σας επίσης μπορεί να έχει οικονομικές εύνοιες ή κάποια ευχάριστα να σας πει, έτσι δώστε την απαιτούμενη σημασία. Προσοχή, πιθανόν να νοιώσετε αναστολές και διλήμματα διαχείρισης καταστάσεων. Δείξτε ευγνωμοσύνη σε ότι σας παρέχουν και απολαύστε. Εάν το υποστηρίζει το υπόλοιπο Ωροσκόπιο σας, παίξτε κάποιο τυχερό παιχνίδι!

ΖΥΓΟΙ
Ο Οίκος των σχέσεων και των συνεργασιών σας, φιλοξενεί τους Δύο ευεργέτες του ζωδιακού, με
εσάς να έχετε να παίρνετε Δώρα τόσο από τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και από τους συνεργάτες σας. Ο σύντροφος σας γίνεται υπερβολικά κατανοητός, έτσι και εσείς έχετε ευκαιρία
να αποκαταστήσετε τυχών ρίξεις μεταξύ σας και να επουλώσετε κάθε τραύμα που εμποδίζει την
εξελικτική σας πορεία. Εάν είστε από τους ελεύθερους του ζωδίου, ετοιμαστείτε όχι απλά για
έρωτες αλλά και επίσημες δεσμεύσεις. Παράλληλα, πολύ σημαντικές συνεργασίες σας
εξελίσσονται αυτό το διάστημα, όπου και θα σας υποστηρίξουν σε όλη την υπόλοιπη πορεία,
ειδικά για την κοινωνική και επαγγελματική σας πρόοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Μέτα από τα πολλαπλά σοκ και τις μεγάλες αλλαγές που έχετε δεχτεί , ο Δίας και η Αφροδίτη
έρχονται να σας βοηθήσουν να νοιώσετε χαρά στην καθημερινότητα σας και να «ομορφύνετε» την ρουτίνα σας. Μέσα από τις καθημερινές σας κινήσεις κερδίζετε εύνοιες, ενώ έρχεστε σε επαφή με όμορφους ανθρώπους που θα σας υποστηρίξουν οικονομικά για να επεκταθεί η εργασία σας και κάθε εργασιακός σας στόχος. Οι δουλείες σας έχουν ανοδική πορεία και βρίσκετε άτομα, υφιστάμενους που θα σας βοηθήσουν, ενώ να είστε έτοιμοι να σας δείξουν την εκτίμηση τους. Οι υφιστάμενοι σας στην δουλεία σας δείχνουν την εκτίμηση τους , αλλά και μέσα από αυτούς κάποιος δύνεται να σας εκφράσει συναισθήματα αγάπης. Ευλογίες έχετε και στο θέμα της Υγείας σας έτσι θα σας δοθούν ευκαιρίες να ανακτήσετε δυνάμεις και να δείτε το Ευ ζήν σας. Προσέξτε από αδηφαγία και υπερβολές στην διατροφή.

ΤΟΞΟΤΕΣ
Υπέρ τυχεροί αυτό το διάστημα τόσο στον Έρωτα μα και σε οικονομικές ανέσεις. Διανύετε μια
πολύ ερωτική περίοδο, θέλετε να νοιώσετε χαρά, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε γεγονός που όχι απλά δεν θα σας αφήνει παραπονεμένους, μα σας χαρίζει και απεριόριστες ευκαιρίες για αυτό.
Είστε όμορφοι, μαγνητίζετε τα βλέμματα πάνω σας, αυξάνετε η αυτοπεποίθηση και η δημοφιλιά
σας αυξάνετε . Το ίδιο ισχύει και σε ότι αφορά τις δημιουργικές σας ικανότητες. Δημιουργείτε ή
και επεκτείνετε την επιχειρηματικότητα σας ή και έχετε υπέρ-διευκολύνσεις να κάνετε τα
δημιουργικά σας ταλέντα επιχείρηση κάτι που σας φέρνει υπερβολική χαρά. Όσοι έχετε παιδία ,
θα έχετε ευχάριστα νέα από αυτά , ενώ άλλοι θα χαρείτε με την Ευλογία της απόκτησης παιδιών. Η τύχη είναι με το μέρος σας σε τυχερά παιχνίδια! Ρισκάρετε την τύχη σας! Προσέξτε από «υπερκατανάλωση» όλων των ειδών.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Το σπίτι σας έχει γεμίσει κόσμο και ευλογία. Η οικογένεια σας είναι κοντά σας και θα θελήσουν να σας νταντέψουν ώστε να νοιώσετε ευμάρεια. Ο Δίας και η Αφροδίτη θέλουν μαζί να σας
ευλογήσουν με μια ασυνήθιστη ενέργεια κατανόησης , ώστε να γεφυρώσετε σχέσεις με την
οικογένεια σας και να αποθεραπευτούν οι μεταξύ σας ρίξεις .Οικονομικές ανέσεις σας κτυπούν την πόρτα έτσι κάποιοι από εσάς θα θελήσετε είτε να ομορφύνετε τον χώρο σας με μια ανακαίνιση, είτε να μετακινηθείτε σε πιο ιδανικό σπίτι. Άλλοι Δεσμεύεστε ή θα θελήσετε να περάσετε την σχέση σας σε ένα άλλο επίπεδο και να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έχετε ευκαιρία μιας νέας γνωριμίας με κάποιο πολύ σημαντικό άτομο που θα αλλάξει ολοκληρωτικά το είναι σας. Όσοι είστε από αυτούς που εργάζεστε από το σπίτι , υπάρχει η συγκυρία να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας κατευθύνσεις τόσο με εμψύχωση αλλά και οικονομική υποστήριξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Η επικοινωνία σας, γίνετε πολύ σημαντική αυτό το διάστημα. Τα τηλέφωνα σας έχουν πάρει
φωτιά και ακούτε σημαντικά Ευχάριστα Νέα. Ο τρόπος σκέψης σας διευρύνετε, ενώ πλέον
ξεκινάτε να σκέφτεστε πιο ευχάριστα, αισιόδοξα θέματα. Εάν είστε από αυτούς που ασχολείστε με το εμπόριο, κρατήστε μάτια και αφτιά ανοικτά ώστε να αρπάξετε κάθε ευκαιρία, πληροφορία ή και ιδέα που θα σας δοθεί ως κινητήριος δύναμη σε ότι θέλετε να κάνετε. Περπατάτε στους Δρόμους και μαγνητίζετε ανθρώπους με την αυθεντική σας συμπεριφορά. Η κάθε σε διαδρομή σας οδηγεί τόσο σε άτομα σημαντικά αλλά και σε σοβαρές υπογραφές συμβολαίων. Εσείς έχετε
ευκαιρία να γεφυρώσετε δεσμούς με τα αδέρφια σας ή και να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες του
παρελθόντος για να οδηγηθείτε σε νέες πιο ευχάριστες διαδρομές. Ευεργετείτε το μυαλό σας και
οι γνώσεις σας, ενώ αυτό το διάστημα σας χαρίζονται ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάποιο είδος
εκμάθησης. Σκέφτεστε την αγάπη και την χαρά του έρωτα. Όντος ο Έρωτας καραδοκεί και
εξελίσσετε μέσα από τις καθημερινές σας μετακινήσεις, χωρίς να το περιμένετε και κάποιο
σημαντικό άτομο θα σας εκφράσει τον Έρωτα του.

ΙΧΘΥΕΣ
Διεύρυνση των οικονομικών και των ασφαλειών σας, σας επιφυλάσσει ο Δίας με την Αφροδίτη.
Έχετε πάρει ήδη τα πάνω σας νοιώθετε αρκετή αυτοπεποίθηση ότι θα καταφέρετε να
πραγματώσετε τους στόχους σας . Είχατε νοιώσει «Ανάξιοι» σε κάποιο σημείο μέσα από
οικονομικές πιέσεις, ενώ τώρα ανακτάτε τόσο οικονομικά ωφέλει μα και την χαμένη σας
Αξιοπρέπεια. Με την αξιοπρέπεια και την ευγένεια που εκπέμπετε μαγνητίζετε του άλλους που σας υποστηρίζουν τόσο με συναισθηματική υποστήριξη αλλά και με υλική. Η σύνοδος των δύο
ευεργετικών πλανητών , γίνετε για σας ιδανική για να περάσετε όμορφες στιγμές και να
φλερτάρετε είτε είστε δεσμευμένοι είτε ελεύθεροι . Μπορείτε να ρισκάρετε την τύχη σας σε κάποιο τυχερό παιχνίδι, αλλά να έχετε προσοχή να μην παρασυρθείτε σε υπερβολική κατανάλωση.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!