O Stanley Tucci ετοιμάζει τηλεοπτική εκπομπή για το Βρετανική κουζίνα

SkalaTimes

Ο ηθοποιός και επίτιμος Λονδρέζος Stanley Tucci θα κάνει μια τηλεοπτική σειρά εξερευνώντας τις απολαύσεις του βρετανικού φαγητού.

Ο Tucci είναι γνωστός για τις εκπομπές μαγειρικής του, καθώς έχει παρουσιάσει δύο σεζόν την εκπομπή “Stanley Tucci: Searching for Italy”. (“Stanley Tucci: Ψάχνοντας για την Ιταλία”) και κυκλοφόρησε τρία βιβλία μαγειρικής.

Ο Tucci που υποδύθηκε και τον σύζυγο της θρυλικής τηλεοπτικής σεφ Τζούλια Τσάιλντς, Πολ, δίπλα στη Μέριλ Στριπ στο δράμα Julie & Julia του 2009 τώρα έχει το βλέμμα του στη βρετανική κουζίνα.

«Η Αγγλία έχει τόσα πολλά να προσφέρει και θέλουμε να καταρρίψουμε τον μύθο του «Ω, στην Αγγλία κανείς δεν τρώει καλά». Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Ελπίζουμε να εκπαιδεύσουμε -κατά κάποιο τρόπο- τους ανθρώπους γύρω από τη βρετανική κουζίνα, όπως έχω εκπαιδευτεί εγώ που ζω εδώ».

Ο Tucci, ο οποίος ζει στο Λονδίνο, είπε ότι ένα άλλο πλεονέκτημα της επερχόμενης σειράς είναι ότι «δεν θα χρειάζεται να πετάει ως επί το πλείστον» και ότι «θα μπορεί να γυρίζει σπίτι πιο συχνά», σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκπομπές του για φαγητό ανά τον κόσμο.

Η επιτυχία της γνωστής σειράς του που εξερευνά την απίστευτη γαστρονομική κουλτούρα της Ιταλίας, βοήθησε έτσι ώστε τοπικές τουριστικές ομάδες να διοργανώνουν ξεναγήσεις για να μεταφέρουν τους επισκέπτες σε όλα τα ίδια εστιατόρια που εμφανίζονται στην τηλεοπτική εκπομπή του Stanley.
Άρα, με αυτό το δεδομένο ίσως η σειρά του Ηνωμένου Βασιλείου να έχει παρόμοιο αντίκτυπο και να στέλνει τουρίστες να συρρέουν στο…. Greggs; (Ή στο αγαπημένο του SkalaTimes “Pret a Manger”;)

Πηγή είδησης: Time Out London

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Παντελής Αχιλλέως, Υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος Λάρνακας ΔΗΣΥ : «Χρειαζόμαστε νέο αίμα, νέες ιδέες, νέο κόσμο που να μπορεί να τρέξει για αυτή την πόλη και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί»

Γνωστός στη πόλη ως εθελοντής, ως Πρόσκοπος. Γνωστός στη Κύπρο μέσα από τη συμμετοχή του ως ηθοποιός σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Ο Παντελής Αχιλλέως κατεβαίνει

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στην Τελετή Βράβευσης των Πράσινων Πόλεων και Κοινοτήτων καθώς και των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις

Ερμηνεύω την εδώ μαζική σας παρουσία ως ένδειξη πραγματικού ενδιαφέροντος για το περιβάλλον. Είναι με ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχω στην αποψινή Τελετή Βράβευσης των Πράσινων

Στη Λάρνακα για shopping η Άννα Βίσση

Η αγαπημένη τραγουδίστρια για χιλιάδες κόσμου και με καταγωγή από τη Λάρνακα, η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Κύπρο αυτές τις ημέρες αφού εμφανίστηκε σε πάρτυ

Ντροπής πράγματα: Βανδαλισμοί σε προεκλογικές αφίσες του Κύπρου Ανδρονίκου

Απαράδεκτες σκηνές βανδαλισμού αντίκρυσαν σήμερα κάτοικοι της περιοχής Δρομολαξιάς Μενεού! Βανδαλισμοί σε προεκλογικές αφίσες του Κύπρου Ανδρονίκου, Δημάρχου Δρομολαξιάς ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος και επανεδιεκδικεί

error: Content is protected !!