Το βιβλίο Spare του Πρίγκιπα Harry κυκλοφορεί στις 10 Ιανουαρίου και στο Twitter ήδη γίνεται χαμός

Στις 10 Ιανουαρίου 2022 κυκλοφορεί και επίσημα η αυτοβιογραφία του Πρίγκιπα Harry, το βιβλίο του με τίτλο Spare.

Μετά τη συνέντευξη στην Oprah, μετά το docuseries με την Meghan στο Netflix, έρχεται τώρα και το βιβλίο. Αν κάποιος νομίζει ότι ο Harry δεν έχει ήδη κατηγορήσει αρκετά την οικογένεια του -σε Παγκόσμιο πάντα πλαίσιο- ας περιμένει να διαβάσει το βιβλίο! 

Το πρώτο απόσπασμα από την Guardian, που αφορά στο βιβλίο του πρίγκιπα Harry, διέρρευσε και η περιγραφή αλά Κάιν και Άβελ ανάμεσα στους δύο πρίγκιπες, ξεσήκωσε αντιδράσεις. 

Παρόλο που ο Harry υποτίθεται ότι πρόσφατα ζητούσε στις συνεντεύξεις του να συμφιλιωθεί με τον πατέρα και αδερφό του, μετά την δημοσίευση του βιβλίου είναι αμφίβολο αν ο μικρός πρίγκιπας Harry θα καταφέρει να συμφιλιωθεί με την Βασιλική οικογένεια του ή έστω αν θα λάβει πρόσκληση για την στέψη του βασιλιά.

O «κακός» Πρίγκιπας William

Στο βιβλίο λοιπόν ο Harry παρουσιάζει ένα καυγά που όπως ισχυρίζεται έλαβε χώρα στο σπίτι του στο Λονδίνο το 2019, με τον William να αναφέρεται στη σύζυγο του αδερφού του ως δύσκολη, αγενή και απότομη και τον Harry να απαντά πως είναι κρίμα για τον αδερφό του να πιστεύει το αφήγημα των μίντια. 

Καθώς ο καυγάς φούντωσε, ο William τον άρπαξε από τον γιακά, του έσπασε το κολιέ του και τον έριξε στο πάτωμα!

Η κινηματογραφική σκηνή που όπως ισχυρίζεται ο Harry τον τραυμάτισε σωματικά, είχε και συνέχεια, μια συνέχεια που υποβιβάζει κι άλλο στα μάτια του κοινού τον William! Ο Harry γράφει πως ο William του ζήτησε να μην μιλήσει για το χτύπημα στη Meghan.

Ο Harry εξήγησε στον William πως αυτή η συμπεριφορά δεν τον βοηθάει και έφυγε για την κουζίνα, εκεί ο αδερφός του τον ακολούθησε, με τον Harry να λέει:

«Ουίλι, δεν μπορώ να σου μιλήσω όταν είσαι έτσι. Άφησε κάτω το νερό, με αποκάλεσε κάπως και μετά μου επιτέθηκε. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Τόσο γρήγορα. Με άρπαξε από τον γιακά, χαλώντας το κολιέ μου και με έριξε στο πάτωμα. Προσγειώθηκα στο μπολ του σκύλου, το οποίο έσπασε κάτω από την πλάτη μου, με τα κομμάτια να με κόβουν. Έμεινα εκεί για μια στιγμή, ζαλισμένος και μετά σηκώθηκα στα πόδια μου και του είπα να φύγει».

Ο Harry γράφει ότι ο William τον παρότρυνε να ανταποδώσει τα χτυπήματα, όπως έκαναν όταν ήταν παιδιά αλλά εκείνος αρνήθηκε ενώ στη συνέχεια ο William έδειχνε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη».

Όταν ο William έφυγε ξανά, φώναξε:

«Δεν χρειάζεται να το πεις στη Meg αυτό» και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

– «Εννοείς ότι μου επιτέθηκες;»

– «Δεν σου επιτέθηκα, Χάρολντ»

O Ηarry γράφει πως μίλησε μόνο στον ψυχολόγο του και αργότερα όταν η Meghan παρατήρησε τους μώλωπες και τις γρατζουνιές της είπε τι έγινε, αλλά εκείνη δε θύμωσε γιατί το περίμενε να συμβεί!


Στο βιβλίο Spare, ο Harry περιγράφει τον ρόλο του ως ρεζέρβα σε διάφορα κεφάλαια, από το μεγάλωμα, τα χρόνια στο σχολείο, στον στρατό, στο πώς τον αντιμετώπιζε η οικογένειά του με τον πρίγκιπα να αναφέρεται ακόμη και σε διάλογο του πατέρα του και της μακαρίτισσας μητέρας του:
«Υπέροχα, τώρα που μου χάρισες έναν διάδοχο και μια ρεζέρβα, η δουλειά μου ολοκληρώθηκε».

Στο Twitter στο hastag Spare, αλλά και στο princeharryhasgonemad γίνεται ένα φοβερό τρολάρισμα γύρω από το βιβλίο και τον καυγά που περιγράφεται σε αυτό, με αρκετούς να γράφουν πως ο Harry που έχει πάει δύο φορές στον πόλεμο του Αφγανιστάν δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει έναν παιδικό καυγά με τον αδερφό του και άλλα πολλά! 

Μερικά «χαριτωμένα» στο twitter:










Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Παντελής Αχιλλέως, Υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος Λάρνακας ΔΗΣΥ : «Χρειαζόμαστε νέο αίμα, νέες ιδέες, νέο κόσμο που να μπορεί να τρέξει για αυτή την πόλη και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί»

Γνωστός στη πόλη ως εθελοντής, ως Πρόσκοπος. Γνωστός στη Κύπρο μέσα από τη συμμετοχή του ως ηθοποιός σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Ο Παντελής Αχιλλέως κατεβαίνει

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στην Τελετή Βράβευσης των Πράσινων Πόλεων και Κοινοτήτων καθώς και των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις

Ερμηνεύω την εδώ μαζική σας παρουσία ως ένδειξη πραγματικού ενδιαφέροντος για το περιβάλλον. Είναι με ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχω στην αποψινή Τελετή Βράβευσης των Πράσινων

Στη Λάρνακα για shopping η Άννα Βίσση

Η αγαπημένη τραγουδίστρια για χιλιάδες κόσμου και με καταγωγή από τη Λάρνακα, η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Κύπρο αυτές τις ημέρες αφού εμφανίστηκε σε πάρτυ

Ντροπής πράγματα: Βανδαλισμοί σε προεκλογικές αφίσες του Κύπρου Ανδρονίκου

Απαράδεκτες σκηνές βανδαλισμού αντίκρυσαν σήμερα κάτοικοι της περιοχής Δρομολαξιάς Μενεού! Βανδαλισμοί σε προεκλογικές αφίσες του Κύπρου Ανδρονίκου, Δημάρχου Δρομολαξιάς ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος και επανεδιεκδικεί

error: Content is protected !!