Λίγο sup στη βροχή, λίγο Tik Tok και χιούμορ!


Με ένα βιντεάκι στο Tik Tok, ο συνδημότης μας Κωνσταντίνος Χαριλάου προσπάθησε να παρουσιάσει με χιούμορ τη σημερινή μέρα στη Λάρνακα, που μετά τις βροχές η πόλη έγινε Βενετία. Το skalatimes κουβέντιασε μαζί του.

SkalaTimes

Κωνσταντίνε, σήμερα έβρεξε λίγο στην πόλη μας και πραγματικά η Λάρνακα έγινε Βενετία.Όλοι έχουμε εκνευριστεί με το γεγονός, εμείς οι δημοσιογράφοι γράφουμε γι’ αυτό, ωστόσο εσύ το αντιμετώπισες με ένα πολύ χιουμοριστικό τρόπο. Με ένα βιντεάκι στο Tik Tok. Πως σου ήρθε η ιδέα; Με το γεγονός ότι πάντα τα τελευταία χρόνια οπότε βρέχει λίγο στην Λάρνακα πλημμυρίζουμε, είμαι και εγώ αρκετά εκνευρισμένος, ίσως και κουρασμένος μπορώ να πω… Απλά, έχω καταλάβει ότι πλέον γενικά στην Κύπρο οι δουλειές που πρέπει να γίνονται σωστά δε γίνονται με καλά σχέδια και μελέτες! Εγώ σήμερα όταν ξύπνησα είπα ότι δεν θέλω τίποτα να μου χαλάσει τη μέρα μου, γιατί μ’ αρέσει αυτό το mood καιρού και ένιωθα πολύ ευδιάθετος. Η ιδέα ήρθε ξαφνικά όταν σατιρίζαμε με φίλους την κατάσταση στη Λάρνακα, «που άμα κατουρήσει ο στρούφος πνίουντε ούλοι». Τότε ένας φίλος πάνω στην κουβέντα μου είπε «έχω sup στο αυτοκίνητο». Του λέω «πάμε να το πάρουμε τώρα»…

Ήσουν προετοιμασμένος αν βρέξει να κάνεις κάτι τέτοιο, ή ήταν αυθόρμητη η ιδέα; Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένος για το βίντεο. Πάνω στην κουβέντα ήρθε η ιδέα και επειδή we only live once.. I said who cares let’s do this!

This is how we do it in Larnaca…. Έτσι έγραψες στο βιντεάκι. Πιστεύεις πως πλέον έτσι πρέπει να κάνουμε στη Λάρνακα κάθε φορά που βρέχει; Λίγο sup, λίγες γόνδολες κοκ;  Ο τίτλος που έβαλα απλά ήθελα να είναι και λίγο καυστικός γιατί το βίντεο είναι χιουμοριστικό αλλά ήθελα να δείξω και λίγο την σοβαρότητα της κατάστασης κατά κάποιο τρόπο… Επίσης ένας άλλος λόγος που έδωσα αυτό τον τίτλο είναι για να σπρώξω γενικά στον κόσμο να είναι λίγο πιο fun… και να ξεκινήσει και ο ίδιος να βλέπει τη ζωή πιο funny, ακόμη και μέσω μιας δυσκολίας που μας τυχαίνει!

Είσαι ιδιαίτερα ενεργός στο Tik Tok; Σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να πω ότι είμαι φουλ ενεργός στο Tik Tok, αλλά το προσπαθώ.

Το βιντεάκι του Κωνσταντίνου:

https://vt.tiktok.com/ZSRgE8Jsa/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

error: Content is protected !!