«Για να μην σβήσει η φλόγα»…… ένα βιβλίο για τον Σύλλογο Γονέων παιδιών με καρκίνο «Η Λάμψη»

«Για να μην σβήσει η φλόγα»……
21χρόνος φοιτητής γράφει βιβλίο για τον Σύλλογο Γονέων παιδιών με καρκίνο «Η Λάμψη»

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελκυστής (https://elkistis.gr) το βιβλίο του Φώτη Κραλίδη με τίτλο «Για να μην σβήσει η φλόγα». Πρόκειται για μια συλλογή κειμένων, με πολιτικό, ιδεολογικό, ιστορικό και προσωπικό χαρακτήρα, τα οποία ο συγγραφέας, ηλικίας μόλις 21 ετών και τελειόφοιτος της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έγραψε από την ηλικία των 16 μέχρι και σήμερα.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του βιβλίου αυτού αποτελεί το γεγονός ότι ο φοιτητής επιθυμεί το σύνολο των εσόδων που του αναλογούν από τις πωλήσεις να διατεθεί ως δωρεά στον Σύλλογο Γονέων παιδιών με νεοπλασμάτικες ασθένειες «Η Λάμψη» (https://lampsi.org) με τον οποίο έχει ήδη συνεννοηθεί σχετικά.

Το βιβλίο έχει κυκλοφορήσει εδώ και τρεις εβδομάδες και έχει σημειώσει από την πρώτη στιγμή πολύ θετική ανταπόκριση. Ήδη ενά πολύ αξιόλογο ποσό έχει συγκεντρωθεί για τα παιδιά της «Λάμψης», στα οποία και αφιερώνεται αυτό το βιβλίο.

Το βιβλίο μπορείτε να προμηθευτείτε και να ενισχύσετε αυτή την όμορφη προσπάθεια είτε στέλνοντας ένα προσωπικό μήνυμα στον ίδιο τον συγγραφέα (https://www.facebook.com/fotis.kralidis/) είτε τηλεφωνόντας στο 6982010825.

Ακόμη, ειδικά για την Κύπρο μπορείτε να το παραγγείλετε καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!