Η Χριστίνα Δημητρίου Προτείνει: Ας μιλήσουμε για ποιότητα ζωής εντός του σπιτιού μας….

Γράφει η Χριστίνα Δημητρίου

Με αφορμή ένα γιορτινό πρωϊνό για τον δημοσιογραφικό κόσμο της Κύπρου, που διοργάνωσε πριν λίγες μέρες το Σκανδιναβέζικο κατάστημα JYSK (προφέρεται γιούσκ), αλλά και με αφορμή το ότι είχα την τιμή να γίνω πρόσφατα πρέσβειρα αυτής της εταιρείας στη Κύπρο μας, θα ήθελα να σας μιλήσω για τη μαγεία του να νιώθεις όμορφα μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.
Να μπορείς να απολαμβάνεις ομορφιά και ποιότητα χωρίς να είσαι αναγκασμένος να πληρώσεις ακριβά. Να μπορείς να αγοράσεις πανέμορφα έπιπλα, αντικείμενα, είδη σαλονιού, είδη δωματίου, είδη μπάνιου, είδη κουζίνας, σε προσιτές τιμές και πανέμορφα σχέδια και όλα αυτά με μια ποιότητα που μόνο οι Σκανδιναβοί ξέρουν να προσφέρουν.
Είτε στη Λάρνακα ζει κανείς, είτε σε οποιαδήποτε γωνιά της Κύπρου μας, αξίζει να επισκεφτεί (είτε στο κατάστημα, είτε διαδικτυακά) το κατάστημα JYSK στο Nicosia Mall.
Γιατί η τέχνη του να ζεις καλά, ξεκινάει μέσα από το ίδιο μας το σπίτι και αυτό δεν το λέει μόνο η τέχνη του Φενγκ Σούι και η επιστήμη των χρωμάτων, αλλά και η ίδια η ψυχολογία!
Φτιάξτε χώρους και γωνιές μέσα στο σπίτι σας που θα σας γεμίζουν θετική ενέργεια, με όμορφα έπιπλα και αντικείμενα που η όψη τους θα σας ηρεμεί.
Για όλα αυτά, για ένα σπίτι όμορφο, λειτουργικό, άνετο, όπως ταιριάζει στην προσωπικότητα του καθενός, τώρα υπάρχει η JYSK, που ως Σκανδιναβέζικη εταιρεία ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία Hygge. Ποια φιλοσοφία είναι αυτή;
Λοιπόν, σύμφωνα με τη JYSK :
«Μπορεί να έχετε ακούσει τον όρο “hygge” (hue-gah) ή να τον έχετε συναντήσει σε περιοδικά με συμβουλές design εσωτερικών χώρων, αλλά γνωρίζετε τι σημαίνει;
Το Hygge θεωρείται το μυστικό συστατικό που η Δανία βρίσκεται στην κορυφή των πιο ευτυχισμένων χωρών, όπως μαρτυρούν οι έρευνες. Για τους Δανούς, “hygge” σημαίνει οικογένεια και φίλοι, σημαίνει ζεστή ατμόσφαιρα και όμορφα βράδια γύρω από το τζάκι.
Ένα ζεστό φλιτζάνι σοκολάτας, το βιβλίο του αγαπημένου σας συγγραφέα, ένας άνετος καναπές ή μια πολυθρόνα, και έχετε έτοιμο το ιδανικό σκηνικό για να ζήσετε κι εσείς στιγμές “hygge”»
 (https://jysk.gr/blog/ti-einai-hygge)

Με λίγα λόγια φίλες και φίλοι, Hygge σημαίνει ποιότητα και ομορφιά ζωής, κάτι που πρέπει να ξεκινάει από το ίδιο μας το σπίτι. Γι αυτό υπάρχει η JYSK. Η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία πουλάει τα πάντα για το σπίτι.

Αξίζει να αναφέρω ότι το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979 και σήμερα η JYSK μετράει πάνω από 2.800 καταστήματα και 23.000 υπαλλήλους σε 52 χώρες. Στη Γερμανία και την Αυστρία, τα καταστήματα ονομάζονται Dänisches Bettenlager – στον υπόλοιπο κόσμο JYSK. Η JYSK ανήκει στο Δανό έμπορο Lars Larsen (✞), στον οποίο ανήκουν πολλές εταιρείες με συνολικό ετήσιο τζίρο 27 δισεκατομμυρίων δανέζικων κορώνων. Ο τζίρος της JYSK ανέρχεται στα 23,2 δισεκατομμύρια δανέζικες κορώνες. Την εταιρία έχει αναλαβει απο τα τέλη Αυγούστου o Jacob Brunsborg ως chairman.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!