Η Χριστίνα Δημητρίου Προτείνει : Ημερολόγιο 2020 για καλό σκοπό!

Γράφει η Χριστίνα Δημητρίου

Αγαπημένες μου φίλες και φίλοι, αγαπημένοι αναγνώστες του SkalaTimes, η στήλη μας «Η Χριστίνα Δημητρίου προτείνει για τη πόλη της» ξεκινάει σήμερα και φυσικά δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω με κάτι άλλο από ένα όμορφο φωτεινό γεγονός που έχει φιλανθρωπικό χρώμα. Άλλωστε το SkalaTimes έχει πρωτοστατήσει σε φιλανθρωπικά και άλλα γεγονότα για το κοινό καλό.

Πραγματοποιήθηκε αρχές του Νοέμβρη η φωτογράφηση για το Ημερολόγιο του ΚΥΦΑ

O Στράτος Δημητρίου παρουσιάζει, για 8η  χρονιά, το Ημερολόγιο της νέας χρονιάς, το Ημερολόγιο 2020 για το ΚΥΦΑ! Μαζί του μια μεγάλη ομάδα από υποστηρικτές και συμμετέχοντες!

Η φωτογράφηση έγινε και φέτος στη Λεμεσό, από μια ομάδα γνωστών μοντέλων και με φωτογράφο τον Πέτρο Προφίλο.

Όσοι λάβαμε μέρος σε αυτό το project που έγινε πλέον θεσμός, νιώσαμε ιδιαίτερη χαρά γιατί συμβάλουμε σε ένα όμορφο ημερολόγιο του οποίου οι πωλήσεις θα πάνε για πολύ καλό σκοπό.

Τόσο οι πωλήσεις του ημερολογίου όσο και τα έσοδα από την εκδήλωση παρουσίασης του θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Υποστήριξης Οροθετικών Ατόμων, ΚΥΦΑ.
Η παρουσίαση θα γίνει στο Παλιό Παντοπωλείο Λεμεσού στις 15 Δεκεμβρίου. Να σας ενημερώσω (αφού το έφερε η κουβέντα) πως το παλιό Παντοπωλείο Λεμεσού ανακαινίζεται αυτό το διάστημα και η εκδήλωση παρουσίασης του ημερολογίου θα είναι η μοναδική που θα φιλοξενηθεί αφού μετά ο χώρος θα γίνει καταστήματα.

Το ημερολόγιο θα πωλείται στην τιμή των €10. Για τις ανάγκες του ημερολογίου έχουν φωτογραφηθεί η υποφαινόμενη, η Άντζελα Ευρυπίδη, η Στέλλα Δημητρίου και πολλές άλλες γνωστές και λαμπερές υπάρξεις από το χώρο του μόντελιγκ σε Κύπρο και Ελλάδα.

Δε ξέρω για σας, αλλά εγώ κάθε χρόνο που ετοιμάζομαι να υποδεχθώ τη νέα χρονιά αγοράζω τα ημερολόγια μου και της ατζέντες μου, τι πιο ωραίο λοιπόν από ένα ημερολόγιο γεμάτο ομορφιά και στυλ, του οποίου οι πωλήσεις θα διατεθούν για ένα πολύ ιερό και καλό σκοπό;

Το Ημερολόγιο θα πωλείται σε όλα τα καταστήματα MAC (η εταιρεία MAC επιμελήθηκε το μακιγιάζ της φωτογράφησης), στο Κομμωτήριο του Στράτου Δημητρίου και στο Ατελιέ της γνωστής Σχεδιάστριας Ελίνας Λεβέντη η οποία επιμελήθηκε την ενδυμασία των μοντέλων του Ημερολογίου.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την αγορά του ημερολογίου στα τηλέφωνα 25746166 & 25348623

* To κάθε μοντέλο πήγαινε διαφορετική ημέρα για φωτογράφηση. Οι φωτογραφίες εδώ, στη στήλη μας, είναι από τη μέρα φωτογράφησης εμένα και της αδελφής μου, Στέλλας Δημητρίου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Έβδομη (7 η ) Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Δήμου Αθηένου / Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων (στη μνήμη Μαρίας Θεοδώρου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Αθηένου διοργανώνει και φέτος για 7 η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια τουφιλανθρωπική εκδήλωση «Κλασσικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου». Η εκδήλωση αυτή διεξάγεταιστη

Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα»

Χθες Τετάρτη 08 Μαΐου στις 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα» στο Δημαρχείο Λάρνακας.Παρόντες ήταν

Ανθεστήρια στη Λάρνακα

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ την Κυριακή 19   στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) 6:00 μ.μ. Παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων 7:30 μ.μ. Χορευτικό πρόγραμμα στην εξέδρα της παραλίας

error: Content is protected !!