Παντρεύτηκε το κορίτσι της καλής μουσικής, το κορίτσι της διπλανής πόρτας…

μποφιλιου γαμος
Skala Times

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θέλησαν να κρατήσουν τον γάμο τους η Νατάσα Μποφίλιου και ο σύντροφός της, Χρήστος Κορτσέλης. Ο γάμος έγινε το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, την ίδια μέρα που τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα στο γάμο του Αντώνη Ρέμου.

Η Νατάσα, η καταπληκτική ταλαντούχα ερμηνεύτρια, το απλό κορίτσι της διπλανής πόρτας, κράτησε το γάμο της μακριά από τα ΜΜΕ, ενώ συνάμα το πάρτυ του γάμου έγινε λιτά και απλά, έτσι όπως ταιριάζει σε ένα κορίτσι που δεν διστάζει να δηλώνει πως είναι κομμουνίστρια (σε περσινή συνέντευξη της στην Εφημερίδα Των Συντακτών είχε πει δηλώσει μεταξύ άλλων, πως είναι «τροτσκίστρια» και πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δικτατορία»).

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Χαϊδάρι, ενώ το γαμήλιο πάρτι πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην «Ταράτσα του Φοίβου» που ανήκει στον γνωστό τραγουδοποιό και φίλο του ζευγαριού, Φοίβο Δεληβοριά.

Φωτογραφίες με το νεόνυμφο ζευγάρι δεν κυκλοφόρησαν στα social media, εκτός από μία, που και σε αυτή δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους, αλλά και κάποιες ακόμη από τη θέα της ταράτσας και στιγμιότυπα του πάρτι.

Ο γαμπρός φόρεσε λευκό σακάκι και πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, ενώ η νύφη φόρεσε λευκό νυφικό με διαφάνειες και λουλούδια στα μαλλιά της.

Παρόντες στο γάμο ήταν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, όπως ο Κωστής Μαραβέγιας με την αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου, ο ηθοποιός ηθοποιός Δημήτρης Μωθοναίος και άλλοι καλλιτέχνες, καθώς και ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, άλλωστε είναι γνωστό πως ο ΓΓ του ΚΚΕ διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις όχι μόνο με τη Νατάσα αλλά και με την οικογένεια της.

Να ζήσει το ζευγάρι και να είναι πάντα ευτυχισμένο. Για χιλιάδες από εμάς η Νατάσα είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας ερμηνεύτριες και σε ένα κόσμο που απαγορεύεται να μιλάμε για “έντεχνο τραγούδι” η Νατάσα, ναι, είναι μια άξια εκπρόσωπος της έντεχνης και ποιοτικής μουσικής!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!