Ο γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόνης Μπόσνιακ και….η Λάρνακα!

0
Τι σχέση μπορεί να έχει ο λαμπερός γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόνης Μπόσνιακ με τη Λάρνακα; Διαβάσετε λίγο πιο κάτω για την παραγωγή του γάμου και που θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Ρέμου μετά τον γάμο και θα καταλάβετε τους… συνειρμούς.

SkalaTimes

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου “ο γάμος της χρονιάς” όπως έχει χαρακτηρισθεί από τα Ελλαδικά ΜΜΕ, ο γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόνης Μπόσνιακ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η λαμπερή δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο κτήμα του προέδρου του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος ήταν ένας εκ των τεσσάρων κουμπάρων του ζευγαριού. Οι υπόλοιποι τρεις ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης, Μαρία Μπεκατώρου και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννη Παπαλέκας.

wed2

Ο γάμος είχε 350 καλεσμένους, ανάμεσα τους ήταν και γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και ονόματα από το εξωτερικό.
Ανάμεσα στους καλεσμένους από τον κόσμο των εφοπλιστών και επιχειρηματιών ήταν η
Μαριάννα Λάτση με τον γιο της Πάρι Κασιδόκωστα, ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τα ζεύγη Ζέιν και Χούρι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και άλλοι.
Στη λίστα των καλεσμένων με τα γνωστά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο ήταν και
ο Γιάννης Πάριος, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Τάμτα, η Ελενα Παπαρίζου, οι Μέλισσες, ο Στέλιος και ο Αγγελος Διονυσίου και αρκετοί άλλοι.
Καλεσμένοι ήταν και
γνωστοί Τούρκοι επιχειρηματίες, όπως ο ισχυρός άνδρας του ομίλου Dogus Φερίτ Σαχένκ, o πρώην πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ με την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικόγιαννη κ.α .
vandieros-marinakis014

Μετά την τελετή του γάμου, το ζεύγος επιβιβάστηκε σε βάρκα με την κόρη τους και κατευθύνθηκε προς το χώρο που πραγματοποιήθηκε η δεξίωση. Μάλιστα την όμορφη σκηνή “τράβηξαν” με τα κινητά τους οι προσκεκλημένοι και την ανέβασαν με βίντεο στο instragram.

Το μενού το επιμελήθηκε ο γνωστός, από τις τηλεοπτικές εκπομπές, Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Dj της βραδιάς ήταν ο φίλος και μόνιμος συνεργάτης του Αντώνη στα live του, ο dj Αντώνης Δημητριάδης, ο οποίος και ανέβηκε στα decks για να ανοίξει τη βραδιά.

Η βραδιά ξεκίνησε και το λαμπερό ζεύγος έκανε την είσοδό του στο χώρο της δεξίωσης με την επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου».
2

Στο πάρτυ του “γάμου της χρονιάς” τραγούδησαν πολλοί μουσικοί αστέρες, αλλά η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν ο  Ερος Ραματσότι ο οποίος τραγούδησε για το ζευγάρι. Ο ιταλός τραγουδιστής
, φιλοξενείται αυτή την περίοδο στην κατοικία του Ρέμου στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του.
Eros Ramazottieros1

Και ένας αγαπημένος της Λάρνακας ανάμεσα στην παραγωγή του γάμου
Κοιτάζοντας τις πολλές φωτογραφίες του γάμου στο instagram διαπιστώσαμε ότι και ο δικός μας, ο γνωστός DJ και συνιδιοκτήτης του Stories στη Λάρνακα, DJ Γιάννης ήταν παρόν στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόνης. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο Γιάννης γνωρίζει προσωπικά τον Αντώνη και στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί σε συναυλίες του τραγουδιστή.
Όμως -όπως μάθαμε από έγκυρες πηγές- ο Γιάννης δεν ήταν εκεί ως καλεσμένος αλλά ήταν ανάμεσα στην παραγωγή που είχε αναλάβει την υπερλαμπρη τελετή και δεξίωση. Την παραγωγή ανέλαβε η κυπριακή εταιρεία
Galaxias Events Live, όπως ήταν αναμενόμενο αφού η Άντρη Ορφανίδου του Galaxias Events Live είναι χρόνια συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου.
O Γιάννης ανέβασε φωτογραφίες στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με σκηνές από το γάμος αλλά και με μερικούς από τους καλεσμένους της βραδιάς, όπως με τον Τούρκο τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Mustafa Sandal και με τον διάσημο σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, ο οποιος είναι γνωστός ως «Salt Bae» λόγω του ιδιόρρυθμου τρόπου που αλατίζει το κρέας στα εστιατόριά του.

weddinggianniswediinhgiannis2

Ευχόμαστε στο πανέμορφο ζευγάρι κάθε ευτυχία και ευχόμαστε εμείς και όλα τα ΜΜΕ να έχουμε να ασχολούμαστε περισσότερο με όμορφες και χαρμόσυνες ειδήσεις όπως τέτοιοι γάμοι λαμπεροί και γεμάτοι χαμόγελα!

Last but not least, που λένε και οι Άγγλοι, η πρώτη εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου μετά το γάμο του θα είναι στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στο LUSH στο Μακένζι! Την ερχόμενη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!