Στο Ισραήλ ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Βύρας για προώθηση της Λάρνακας

eve1

Αντιπροσωπεία του Δήμου Λάρνακας με επικεφαλή τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα και τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Λάρνακας κ. Όθωνα Θεοδούλου,  μαζί τον Πρόεδρο της Επιτροπής Προώθησης και Παρακολούθησης Αναπτυξιακών Έργων, Προώθησης Επενδύσεων και Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας κ. Νικό Γεωργίου, μετέβηκαν στις 24 με 27 Ιουλίου 2017 στην πόλη Herzliya, στο Ισραήλ, για προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Δήμαρχο και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης αλλά και με εκεί επιχειρηματικούς Φορείς και άλλους.

Στόχος της επίσκεψης ήταν η προώθηση και η ανάδειξη της προνομιακής θέσης της Λάρνακας στο εξωτερικό, αλλά και των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων όπως το Παραλιακό Μέτωπο, το Αεροδρόμιο, το Λιμάνι, ο πλούσιος πολιτισμός, η γεωγραφική της θέση, το τουριστικό προϊόν, οι προοπτικές κ.α.

Στα πλαίσια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο HAC – Herzliya  Accelerator Center το οποίο είναι ένα από τα «εκκολαπτήρια» – start ups. Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου και πιθανό άλλους Φορείς της πόλης, προγραμματίζεται η δημιουργία παρόμοιου Κέντρου  – «εκκολαπτηρίου» στη Λάρνακα το οποίο θα στεγάζεται στο Σπίτι του Εθελοντή.

Στη συνάντηση με τους αξιωματούχους της Herzliya, αποφασίστηκε όπως  υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας και ανταλλαγής εμπειρογνωμοσύνης της τεχνολογίας και της καινοτομίας μεταξύ των δυο πόλεων όσον αφορά τη λειτουργία αυτών των δυο Κέντρων.

Τέλος αποφασίστηκε η διοργάνωση ενός start up event με τη συμμετοχή ειδικών από το Ισραήλ οι οποίοι θεωρούνται οι κορυφαίοι στον κόσμο στον τομέα αυτό.

 ΛΑΡΝΑΚΑ, 28 Ιουλίου 2017
eve2

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!