Το μεγαλύτερο street party της χρονιάς! ΤΟ OLD MARKET ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΟ ΕΤΩΝ!

13014904_10153769103509542_991222679_n

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ OLD MARKET ST.
Το μεγαλύτερο street party της χρονιάς!

Το OLD MARKET ST. γιορτάζει δυο χρόνια λειτουργίας και είμαστε όλοι καλεσμένοι. Με το μήνυμα «taking back the street», η ομάδα του OLD MARKET ST. μας προσκαλεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να ξεχυθούμε στους δρόμους και πιο συγκεκριμένα στο δρόμο Κλεάνθη Καλογερά και Παλιάς Αγοράς, για ένα πάρτυ που θα μείνει πραγματικά αξέχαστο.

Όσοι κατάφεραν να βρεθούν στο περσινό πρώτο street party που διοργάνωσαν τα παιδιά σίγουρα ανυπομονούν για αυτό που έρχεται! Οι υπόλοιποι απλά σημειώστε μέρα και ώρα: Κυριακή 15 Μαΐου 2016, από τις 7μμ. μέχρι αργά το βράδυ.

Τα Happenings:

#TheCocktailBars – Straight from Athens

To OLD MARKET ST. φιλοξενεί για τη συγκεκριμένη μέρα και για πρώτη φορά στην Κύπρο 3 από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή Cocktail Bars της Αθήνας. Πρόκειται για τα A for Athens και 360 CocktailBar που σίγουρα όλοι γνωρίζουμε τόσο για τα υπέροχά τους cocktails, όσο και για τη μαγευτική τους θέα, αλλά και το The Clumsies, το οποίο συγκαταλέγεται μάλιστα στα 50 καλύτερα bars του κόσμου για το 2016. Οι βραβευμένοι bartenders των γνωστών bars, ταξιδεύουν από την Αθήνα στη Λάρνακα για να μας εντυπωσιάσουν με τα cocktails τους και να μας μεταφέρουν για τα καλά την Αθηναϊκή αύρα.

#TheMusic

Ετοιμαστείτε για πολύ χορό! Οι Chris Blenda και The Mighty Scoop στα decks και οι Moditis Sax και Μιχάλης Τσερκέζος σε σαξόφωνο και βιολί αντίστοιχα, αναλαβάνουν να μας ξεσηκώσουν και να μας κάνουν να χορεύουμε μέχρι το πρωί. No StandingOnly Dancing μας προειδοποιούν.

#TheFood

Και αν πεινάσετε, μην ανησυχείτε! Οι Serial Griller και Route SmokinPit θα ετοιμάσουν από νωρίς λαχταριστά street food για κάθε γούστο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και πέρυσι, όλα τα καθαρά έσοδα θα δωθούν προς ενίσχυση του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Άγιος Γεώργιος» – Χριστάκης Χασάπης Λάρακας.

Εσύ θα λείπεις;

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!